local-stats-pixel fb-conv-api

Kirkstown new year rally stages 20124

36 2

Patīkami iesākas 2012. gads ar New Year Stages Rally 2012 pirmo ralliju/autotestu posmu Kirkistown sacīkšu trasē. Šis rallijs katru gadu kalpo, kā vieta savu auto sagatavošanai sūrajai sezonai, kas vēl tikai priekšā, kas pa īstam sākas martā.
Vispatīkamākais pārsteigums šogad bija uzzināt, ka Dereks Makgīhens (Derek McGeehan) ir iegādājies 2011 Prodrive John Cooper Works Mini WRC, kuru pagājušā gadā pilotēja pats Danī Sordo. Šis auto tika izmantots 2011. gada WRC sezonā divos posmos, pirms tas atgriezās Pro Drive uz pilnu pārbūvi. Šī auto pilots būs Jūdžens O' Donellijs (Eugene O'Donnelly). Šī bija arī mana pirmā reize redzēt jaunās paaudzes WRC auto dzīvē. Fantastiks auto. Kā arī skatītājus priecēja S14 WRC Subaru, ko pilotēja Dereks Makgeritijs (Derek McGarrity), kas šoreiz arī uzstādīja ātrāko laiku visos 6'os ātruma posmos un uzvarēja šo ralliju!
Ar nepacietību gaidu nākamos posmus Ziemeļīrijas rallijā 2012. gada sezonā.



36 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

piesakās, kurš noskatījās pilnīgi visu video emotion

5 0 atbildēt

Es noskatijos emotion kadas divas reizes pasham nacas video noskatities no sakuma liidz beigaam :P un starp citu tas jau ir apgraiziits, ar daudziem kadriem iznemtiem :)

0 0 atbildēt