local-stats-pixel fb-conv-api

Kazruņģis 2014 sezonas atklasanas noslegums18

48 4

Mja... sezona beidzas ta ari nesakoties...











48 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Stulbie pāķi.

10 4 atbildēt

Ņičevo cilvēki salīduši klāt drag reisa ceļam. emotion Padomā kas tur sanāktu ja kāds aizietu šķērsām. emotion

6 0 atbildēt

Tik daudz latviskuma emotion

4 0 atbildēt

Tak sen jau skaidrs, ka tur nav ko meklēt, jo tālāk jo trakāk, organizētība nulle, cilvēki "salīduši uz ceļa" nu tas pažars vispār kronis visam, riktīgs GATERIS, nulle līmenis! Tieši tāpēc nebraucām uz turieni! Tad labāk uz Rumbulu aizbraukt paskrieties 5.dienās.

Mehu dienas tgd Jelgavā būs, tur kā pie cilvēkiem vismaz. Jēkabpils lidlaukā pazīstamams cilvēks rīko dragus, tur vel zolīdi un adekvāti viss notiekās, prieks ierasties un forši pavadīt laiku.

Tākā, netaisam kolhozu! :)

3 0 atbildēt

Divi vienaa jeb ''That's kuul dragrace''. Kur ir video ka to autinju noshkiila...?

2 0 atbildēt

Njāaaaaa, dzert vajag vairakemotion

1 0 atbildēt

Pilnīgi lauki!

1 0 atbildēt

Pāķu bars ko lai saka, kamēr viņi meta apkārt pasātu neienāca prātā kad ar monteni īpašniegs varētu atskriet un parādīt kur vēži ziemo. Publika ar nav labāka ja jau bija mīkstie kas nevar pāris cilvēkus pie vietas nolikt. Kā saka barā jau varoņi bet dzīvē būtu aste kājstarē un dūša papēžos.

1 0 atbildēt
idioti pasi ari vainigi esat, lohi un zelejnieki.
0 0 atbildēt

Pirms tam jau 2 cilvēkus gandrīz notrieca, labi ka bija 2 citi kas viņus izglāba jo tur nebija tālu līdz bēdīgam iznākumam.

0 0 atbildēt

Pēdējos vismaz 4 gadus Kazruņģi apmeklēju gan atklāšanā, gan noslēgumā. Ar katru gadu paliek trakāk un trakāk - vairāk iedzērušu cilvēku, bravūrības, u.t.m.l, pasākums vnk zaudē savu jēgu, tādēļ šoreiz nolēmu nebraukt. NU UN LABI! Tas ir ārprāts, kas tur notika! Atgādināja kkādu zombiju filmu (jā, jā, iedomājieties to skatu) un pats galvenais - tikai daži cilvēki pret to protestēja, teica, lai netrako nededzina, negāž. Kas vsp notiek ar sabiedrību? Tas tiešām nav normāli... Negribu pat iedziļināties, bet šajā situācijā vainīgas ir visas iesaistītās personas (tagad jau...) un ceru, ka viņi tiks arī sodīti, kaut vai tāpēc, lai citi redz, ka tā nedrīkst rīkoties.

0 0 atbildēt

Kazrunķis vai Kazrunģis? emotion 

Par Jekabpili biju domājis vienu konkrētu cilvēku un Jēkabpils lidlauku, nevis kaut kādus, kaut kur, par kolhoza rīkošanu šajā gadījumā neiet runa emotion

0 0 atbildēt

Tizli istenība Kazruņ''gī vairs nenotiks tatad Jēkabpilī arī vairs nenotiek ciek noprtou žēl kad kāds idiots sapiš visu pasākumu emotion

0 0 atbildēt

Sanāk kad tu nejauši kādam ilsētā noskrāpēsi auto viņš būs tiesīgs kaut vai visu tavu dzīvesvieu izdemolēt, tas ir tieši tas pats :)

0 0 atbildēt

ko vieglāk un pareizāk darīt izdemolēt cita auto zinot to ka pēc nr. zīmēm viņu tāpat atrastu un bonusā kriminālatbildību noraut vai arī neļaut aizbēgt VW vadītājam.

0 0 atbildēt

Nodzertie purni..

0 0 atbildēt

labāk būtu ēduši..

0 0 atbildēt