local-stats-pixel fb-conv-api

Bez rozā brillēm (piekrāsošana)16

Sveicinu visus dzelžu entuziastus un spocenītes kuras atbalsta, iedvesmo un dažreiz ne tikai ar vārdiem bet arī ar darbiem palīdz viņiem lauzties cauri visām ērkšķainajām dzīves likstām !

Krāsošana nav vienkāršs pasākums kā daudziem izskatās : Paņem krāsu, ielej pistolē un dampē virsū, sagaidi kad nožūs un gatavs ! Uzpūst krāsu ir mazākā bēda, tiem kuri roku ir piešāvuši, tas ir kā divus pirkstus apčurāt. Svarīgākais un darbietilpīgākais pasākums visā krāsošanas procesā ir tieši Sagatavošana krāsošanai, no tās atkarīgs arī galarezultāts un krāsojuma kvalitāte.

Es tik maucu ap Bembīti uz priekšu, šķendējos, kreņķējos, tērēju laiku un lamājos par rūķu nedarbiem, bet pamazām virzos finiša taisnes virzienā. Kas ir diena bez humora un lamāšanās ? Servisa darbs uz dienu paralizēts ! Tātad par likstām un kreņķiem raksta turpinājumā paralēli ar bildītēm.

Raksta iepriekšējā daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Bez-roza-brillem-Durvis-/762509

Raksta turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Bez-roza-brillem-Rukosana-/762832

« 1  2  3 »
456 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Nepateiksi pat, ka bija musars.

9 0 atbildēt

Nu ko lai saka,Tev Sasha tak zelta rokas,viss,ko taisi,iznāk pa skaisto! Visu cieņu!!! emotion                                   P.S. šovakar nopūtu aizmugures bamperi-rezultāts priecē,ja neskaita dažus notecējumus.emotion

6 0 atbildēt

Viens mans čoms gribēja pirkt autiņu Rumbulā, parādīju viņam to video un pašu rakstu, kur rādīji to, kas tur ir sastrādāts, laikam pārdomājaemotion

Bet tiešām, johaidī, kurš tā ir krāsojis pirms Tevis? Nevar tak būt, ka iepriekšējie ''meistari'' krāsoja un nezināja, ka pirms tam viss ir kārtīgi jāsamatē. 

Tiešām visu cieņu par Tavu darbu, prieks skatīties!emotion

2 0 atbildēt

Bahh pa skaisto, sapņoju, kad mans bembuks būs tāds, ka viņā varēs spoguļoties, bet ar laiku, kādreiz jau sanāks emotion

2 0 atbildēt

Paldies veči, tas jau būs par traku, pat meitās nevarēšu pa kluso aizšaut, viss tiks iegrāmatots emotion

1 0 atbildēt

Paldies, veči, nevajag tā tērēties, man pašam pat bankas kartes nav, dārgajai lietošanā atdevu emotion

1 0 atbildēt

Pats uz rāviena neatradīšu, iespējams šinī rakstu sērijā rādīju :

 E 38 augšāmcelšana. I Daļa.

1 0 atbildēt

Jebkurā rakstā  procesa kārtība nemainās : Izdrāž rūru - pārslīpē ar smilšpapīru , attauko - Skābā grunts - ļauj apžūt, HS grunts - ļauj nožūt, uzmatē,  attauko, Špaketē - attauko, HS grunts - uzmatē, attauko, Grubulis, ļauj nožūt - HS grunts - ļauj nožūt, pārslīpē, attauko, krāso.  

Šajā pašā raksta sērijā taču arī viss soli pa solim parādīts. : 

http://spoki.tvnet.lv/automoto/Bez-roza-brillem-Gatavosana/762338

1 0 atbildēt

Jautājums par grunti, kādu izmanto slapjajai pārkrāsošanai? Kā saprotu tur parastā pildošā 2k akrila var nederēt? Man uz burkas rakstīts par šādu opciju (slapš uz slapja) nekas nav un norādītais žūšanas laiks ir 3-4 stundas. Kādu grunti man jāmeklē lai realizētu "slapjo" pasākumu? Atradu, ka ir tādas 1k gruntis baloniņos, kas būtu derīgas šim mērķim. Ko saka spečuki?

0 0 atbildēt

atkal jautajumi, kad nokrāso durvju iekšas un gatavojas krāsot virspusi, vai iekšu vajag nolīmēt, lai neuzpūšas migla uz svaigā krāsojuma?? un pēc cik ilga laika tad var nolīmēt (ja vajag) iekšu, respektīvi pēc cik ilga laika parasti ir pietiekami apžuvis? No otras puses to krāsošanu gribētos izveikt vienā dienā vai pat vienā piegajienā, kā lai to izdara? Meģināt iekārt durvis vertikāli un tad vispirms pūst iekšu un tad uzreiz āru un pēc tam tāpat pāriet ar laku? kādi ieteikumi?

0 0 atbildēt