local-stats-pixel fb-conv-api

Autosports-Gēnos!6

289 0

Sveiciens aktīvajiem lasītājiem!Turpinam oriģinālo rakstu sēriju.Šoreiz padalīšos ar savas ģimenes tradīcijām autosoprtā kopš 1983.gada - līdz mūsdienām.

Tēvs autosportista gaitas uzsāka jau 1983.gadā.Braucot autorallijā ar GAZ 51.Paaugoties-dzirdēju stāstus,skatīju foto,ņēmu dalību "Boksos"(kamēr tika skrūvēts sporta auto).Kā arī pie iespējas sēdos pie stūres- "Parūcēt",pafantazēt.Bet tā arī tēvu rallijā- darbībā neredzēju(tai laikā ralliji bija pa naktīm un biju par mazu,lai mani ņemtu līdzi).

Bet 1991.gadā beidzās smago auto rallija ēra Latvijā.Un sākās jauns bums -smago auto autokross.Rallija GAZ bez īpašas gatavošanas-devās uz pirmajām sacensībām.40km braucot pa ceļu uz autokrosu,un 40km pēc autokrosa uz mājām(mūsdienās tas būtu kaut kas nebijis).Beidzot arī es biju klāt pirmajās sacensības.Kopš tās dienas -jau bērnudārza diendusu guļot-sapņos rādījās tikai autokross.Un pavisam noteikti zināju-Ko darīšu, kad būšu "LIELS"! emotion

Ilgs bija ceļš līdz manai autosprtista karjerai.Paštaisīti bezmotora braucamie,ziemas sacensības ar standarta auto.Un tikai tad pienāca kārta Latvijas čempionātam autokrosā.

Kas tik pa šiem gadiem nav piedzīvots!Kādas tik nav bijušas situācijas, lai to visu atspoguļotu -jāraksta grāmata!

Nu ko? Turpinam ar foto stāstu;

Reklāma
Reklāma
Reklāma
289 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Turies un gan viss notiksies!!!

4 0 atbildēt

Dzīve ir cīņa, un kas tās nebaidās, tam viņa atnes svētību. /A.Deglavs./

Veiksmi, lai visi plāniņi izdodas ! emotion emotion

3 0 atbildēt

Labais Jančukemotion

   Onkuļi, kam 1983. bija jau 21 arī te ganās.. Spoki ir forši..lai Tev izdodas!!!

Oranžais zirgs uz Tava Golfiņa...

0 0 atbildēt

RESPECT un uvažuha...

0 0 atbildēt