local-stats-pixel fb-conv-api

Auto kolekcionārs - Ralph Lauren17

124 1

Atverot Spoki.lv, pirmais uz ko dodos ir sadaļa - Auto, kur nejauši uzgāju rakstu jeb lūgumu, parādīt privātos auto kolekcionārus. Tā nu intereses dzīts, dodos un meklēju. Pirmais kurš ,,iekrita,, man acīs, bija dizaineris Ralph Lauren. Nešaubos, ka vairākums šo personu atpazīst, bet ja nu tomēr ne, tad pastāstīšu par šo 72 gadus veco ASV pilsoni.

Dzimis kā Ralph Lifshitz, kādā ēbreju baltkrievu emigrantu ģimenē. Pamatskolā viņš bija pazīstam kā virvju tirgotājs, kurš tās pārdeva saviem skolas biedriem.(Ja nekļūdījos tulkojumā, tad sanāk tā..) Bet kāpēc Lifshitz, nevis Lauren? Tas tāpēc, ka bērniem radās neslēpta vēlme pajokot par Ralph uzvārdu. Lifes Shit jeb latviskoti, būtu dzīves mēsls. Skarbi, bet uzvārdu jau piedzimstot neizvēlamies..

1957. gadā pabeidzot vidusskolu, izlaiduma grāmatā bija vārdi - Vēlos kļūt par miljonāru! Nešaubos, ka vairākumam jauniešu ir šis mazais, ambiciozais sapnītis, bet Ralph Lauren uz šo sapni tiecās un iestājās koledžā, kur studēja uzņēmējdarbību, bet pēc diviem gaidiem, viņš studijas pameta un iestājās armijā, kur dienēja vēl divus gadus. Pēc armijas Ralph sāka strādāt ,,Brooks Brother,, par pārdevēju. Kādu laiku nostrādājis, viņš atvēra pats savu veikaliņu un sāka tirgot kaklasaites. Savā veikaliņā arī sākās viņa dizainera slavas spožums. Ralph Lauren pirmās kaklasaites tika pārdotas ar Polo formas zīmi. Varētu turpināt, bet tad šis raksts neiederētos auto sadaļā..

Šķiet, ja kaut ko dara Ralp Lauren, tad tas tiek darīts ar lielu vērienu, jo šobrīd viņa kolekcija sastāv no 70 dažādiem auto. Sākot ar 1930 Mercedes-Benz CountTrossi SSK, līdz pat Bugatti Veyron. Novērtējam auto un vienīgi jāpiebislt, ka viņa auto vairākkārt ir iekuvusi prestižo "best in show" balvu Pebble Beach Concours d'Elegance auto kolekcionāru saietā.

Daži auto no viņa kolekcijas:

1962 Ferrari 250 GTO, divi Ferrari 250 Testa Rossas, trīs 1996 McLaren F1s, Mercedes 300SL Gullwing, 1929 Blower Bentley, Bugatti Type 57SC Atlantic, Porsche 997 GT3 RS, Bugatti Veyron, 1930 Mercedes-Benz CountTrossi SSK, 938 Alfa Romeo 8C 2900B Mille Miglia, Lamborghini Reventón....

Vairāk info:

http://www.ralphlaurencarcollection.com/

124 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Jā, viņam pieder Polo Ralph Lauren brands, kurš 2007. gadā apgrozija 4.2 miljardus dolārus. 

5 0 atbildēt

Ralph Lauren ir arī dārgs apģērbs. ja šis ir tas pats čalis.

1 1 atbildēt

Un neviena krievu auto :D

0 0 atbildēt

this guy have sam stile! emotion

0 1 atbildēt

Viss jau labi tikia izskatās ka ar svām rokām viņš dakaratu nav cēlis 

0 1 atbildēt

BOMZIS :D autiņus kolekceonee :D

0 1 atbildēt