local-stats-pixel fb-conv-api

Auto izstāde 2014 Ķīpsalā. I turpinājums.13

Tā nu turpinu klīst starp sērijveida autiņiem, šur tur zināms dizaina vai inženieru domu gājiena pipariņš ir pamanāns , bet kopumā nekas īpaši neaizķer.

Kamēr klīdu bolīdamies, paziņoja laiku kad tiks ierūcināts Latvijas Gada auto, uz to mirkli ir jābūt klāt un jāievērtē kas par drēbi.

Izdevās iefilmēt Latvijas Gada Auto pretendenta ierūcināšanu, piedodiet, Toutūbā video nemāku iečakarēt, interesenti var šeit aci uzmest dziesmai :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/GadaAuto_x264_zpsc51bc2af.mp4.html

Dodamies tālāk :

Turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Auto-izstade-2014-Kipsala-II/698603

« 1  2  3 »
382 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Piekāst to zaļo domāšanu, labāk čipots dīzelis. degvielā aiziet tik pat cik šim par elektribu, bet braukt vari kautvai apkārt latvijai, degvielas uzpilde labi ja minute un  nav visu laiku jādomā kur braukt, cik tālu aizbrauksi utt. Šitādi auto der kautkādiem picas izvedētājiem kas neizbrauc arpus pilsētas robežas un pēc katra izbrauciena atgriežās savā "bāzē" Bet tā kā nopietnu ikdienas auto pirkt būtu muļķigi.  elektro auto tāpat kā smartphoni - vairāk problēmas un vairāk darbs ar viņiem nekā labums - no praktiskās puses viņs nekam neder, Un besi ka šitie sīkie elektrobrīnumi ir negliti. Piemēram šis UP dēļ restes trūkuma priekšā un mazajiem izmēriem  man atgādina ZAZ 965 modernizētu versiju.

6 1 atbildēt

Manuprāt Audi stenda nebija, vismaz svētdien, jo vienīgais Audi,m ko redzēju bija jaunais A3 un otrā hallē bija Zusajeva Audi un viens tūnēts no LT, ja nemaldos :( emotion

2 0 atbildēt
Audi toc bija tikai 3 gabali, un vispar, vismaz svetdien isti nebija uz ko paskatities, biju gaidijis ko interesantaku.
0 0 atbildēt

Kā Cadillac iebrauca Latvijā, tā arī izbrauks atpakaļ uz Ameriku emotion

0 0 atbildēt

Tikai vienu reiz apmeklēju šo pasākumu, vīlos, un skatoties bildes, sapratu, ka kārtējo gadu esmu izdarījis pareizo ivēli neapmeklējot to.

0 1 atbildēt