local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal rūsa, rūsiņa.29

Rakstiņš autodzelžu mīļiem un interesentiem. Ar Mantas projektiņu tikām galā, tālāk jau gribēju mierīgi padarboties un kādu laiciņu paņemt brīvdienas no rakstiņu cepšanas, bet darboņiem nav miera un ir interese kādi tad tālāk projektiņi padomā. Nāksies visus apbēdināt, nekā interesanta nenotiek, viena vienīga rutīna, cīnos ar rūsu un atgūstos no Mantas projektiņa kurš bija krietni ievilcies.

Man ienācās viena drauga čoma autiņš uz krāsošanu, sākumā domāju ka ar braalluku vienā setā tiksim arī ar šo darbiņu galā, bet braalluks padevās atpakaļ uz savu servisu darboties un tagad viens ņemos ar šo projektiņu. Šoreiz nekas īpašs neplānojas, vienkārši gribas kārtīgi veikt krāsošanu lai autiņš atkal priecē acis.

« 1  2  3 »
366 2 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Saša ir atpakaļ!

Labs rakstiņš!

15 1 atbildēt
xd avatarsxd

MANTAS saimnieks bija ļoti preicīgs ? 

10 0 atbildēt

Es jau ceru, ka atrādīsi mums mantu kad tā būs līdz galam salikta!

9 0 atbildēt

Ja alutiņš brauktu pie manis ar to žiguli , es noslēptos skapī un tēlotu , ka manis nav mājās emotion

5 0 atbildēt
Jim avatarsJim

Vecīt, bet reāli, tev taču tas ir hobijs, vai ne tā? Jo, ja tas nebūtu tāda kā sirdslieta, tev taču ātri tas apniktu, būtu nežēlīgs slinkums kaut ko darīt, labot vai izdomāt. Bet cepuri nost tādiem cilvēkiem, jo daudzi cilvēki vienkārši neko nedara, un iedvesmu pie tādiem kā tu, arī nemeklē. Tas ir pats trakākais...Bet vismaz labi, ka ir cilvēki, kas arī dara, nevis truli sēž visu dienu virtuālajā pasaulē, vai pie televīzora skatoties seriālus. Vairāk tādus cilvēkus!!!

4 0 atbildēt

Kā būtu rūsu apkarot ar smilšu strūklu? Neesi domajis par tādu variantu? Vietām varētu būt ātrak un efektīvak- kur ir kādi iekšējie stūri kur klāt netiek lai visu kārtīgi izdzītu. Pats saskāros ar šo problēmu, kad ripa vai drātis visur neielien, tagad domaju par kādu sandblasteri ar smilšu uztvērēju vai kabinetu lielakam detaļām, lai nav viss pagalms putekļos.. vienīgā problēma, ka es neesmu profs un tikai sava auto vajadzībam var apmierināties ar drāšu un neilona ripām, kas maziem laukumiem ir ok. Citi gan saka, ka ar drātīm Ruslanu pilnībā nevar izdzīt, pec pāris gadiem ir atkal klāt. Tiklai smits vai sodas strūkla izdzen tā, ka šis vairs atpakaļ nenāk. Kādi pašam novērojumi par Ruslana atgriešanos?

3 0 atbildēt

Apskatījos MANTAS pēdējo rakstu, tāds skaistums. Milzīgs prieks par to darbu vēljoprojām. ^^

3 0 atbildēt

njā... žēl, ka tu tik tālu no ZVidzemes. Labprāt pieteiktos par mācekli... :)

3 0 atbildēt

Izskatās, ka no šī auto sanāks diezgan daudz materiāla rakstiņiem. :D 

3 0 atbildēt

ieliku piecus plusus pa rakstu.

2 0 atbildēt

hahhaa reku manta 1. bilde lai veicas arī ar citām mašīnitem :)

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Man jautājums par tehnoloģiju. 28. un 29.bildē, kur kronšteini bildēti, tajā vidus "lodziņā" joprojām redz, ka rūsas uzburbumi ir, lai arī viss ir nodrāzts spīdīgs. Pēc paša pieredzes zinu, ka pa tādiem spīdīgiem, spīdīgiem uzvālējot ar āmurīti atkal parādās ķipa kā iekapsulējusies rūsa... Jautājums - ko tu šādos gadījumos darīsi ar kronšteiniem, jo pēc bildes ņemot viņi vēl nav gatavi nekam tālāk...

Prasu tāpēc, ka šķūnī mētājas 81.gada Audi 200 5T, kuram agri vai vēlu jāķeras klāt un šādi padziļi uzburbumi būs bieža parādība...

0 0 atbildēt

15. bildē, viņam  priekšējais  stikls ir ar limlenti pielīmēts? emotion

0 0 atbildēt

Manta ir tik smuka, mēs tak dabūsim redzēt gala rezultātu? 

0 0 atbildēt

Nē nu saša, alfu tiešām pie tevis dzīšu ;) 

0 2 atbildēt

atkal savu sapuvusho opeli reklamee, cik var

0 5 atbildēt