local-stats-pixel fb-conv-api

5 auto avārija18

28 3
6dien pēcpusdienā saskrējās 5 automšīnas tik pat kā manā acu priekšā!!!
Acīmredzot vai nu par lielu ātrums vai arī neuzmanība! Dzirdēju blīkšķi un uzreiz lecu pie loga! redzēju kā Chrysler markas busiņš ietriecās jau gandrīz stāvošajās mašīnās! Visvairāk cieta Opel markas auto, kurā ietriecās Chrysler. Nez ko darīja vadītāja, taču pēc trieciena, kad ietriecās opelī, priekšējie riteņi vēl griezās diezgan strauji (priekša velkošā) Izskatījās, ka uz bremzi šī nespiež! Visticamāk neuzmanība, novērsās vai vēl kas un kad apstījās, tad par vēlu, rinda opriekšā jau stāvēja! Audi markas auto ārī pats nespēja aizbraukt, bija jāvelk, tomēr cieta daudz mazāk, salīdzinot ar opelīti, kurš ar evakuātoru, visticamāk, tika nogādāts svalkā! Audi dabūja pa aizmuguri diezgan, jo nevarēja opeli noāķet nost! Priekšā palika bez bampera un sasita kaut ko diezgan, radiatoru šķiet! Priekšējās divas mašīnas, Džips un BMW cieta minimāli!
Bet paveicās Opelī sēdošajam pārim! Šie gan brītiņu pēc avārijas netika ārā, bet beigās izleca no auto, jo kaut kas sāka kūpēt! Nepaveicas Audi sēdošajai pasažierei, kas šķiet dabūja galvas traumu, ātrie atbrauca, bet bija beigas viss ok!
Mācība šoferiem visiem, esiet uzmanīgi un skatieties uz ceļu! Kā arī piesprādzējaties, jo kas zin kad jums kāds var ietest aizmugurē! Labi ka opelī sēdošie bija piesprādzejušies!!!
28 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
labi pastaastiits.
4 0 atbildēt
oplelis lupataas parejiem tikai kadi sikumi :D
4 0 atbildēt
Chrysleru vadīja LOHS
4 0 atbildēt
Nu ta ir ka LV lielaka dala neietur distanci un vel pie tam parsniedz atrumu.
3 0 atbildēt
Sveiciens fotogrāfam. raksta laimiigais autovadiitaajs, kurš netika shajaa avaarijaa, jo izbraucot no Neste DUS izdomaaja, ka nav ko liist priekshaa vienam trakajam... un tad manaa acu priekshaa viss notika..bum-bum, putekli un detalas Starp citu, luksoforaa jau pasen dega sarkanais,
3 0 atbildēt
astra nu ir kadets
3 0 atbildēt
Abram, tu esi divains.... Kada vel tur kedes reakcija, parejie auto cieta, jo vini parkapa CSDD noteikumus - netika ietureta distance, iespejams, parsniedza atrumu.
3 0 atbildēt
Nice :D ābram tu čista lo*s esi...
3 0 atbildēt
LV Kobra
3 0 atbildēt
ābram tu esi lo** ja nepamanīji tad tur ir viena liela ķēdes reakcija kurā cietuši visi autiņi nevis opelis cietis vairāk jo redz viņš nav tajā ķēdes reakcijā! Opelis pats par sevi ir sūds un crysler minivens ir krietni smagāks tāpēc ar opelītim smagāki miesas bojājumi ;)
3 0 atbildēt
einssv - tas tikai taapeec, ka chrysler ietriecaas OPELII! paareejie auto cieta tikai nedaudz no kjeedes reakcijas
3 0 atbildēt
tas bija opeliitis? emotion
3 0 atbildēt
Autor, es zinu, kur Tu dzīvo! emotion
2 0 atbildēt
Neko jau autiņu atkal apvienošanās !!! :)
2 0 atbildēt
Kaa nepaviecās... :D Gan tav gan autiņiem... :D :p
1 0 atbildēt
ka vienmer opelis ciess viss vairak emotion emotion emotion emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
A6 aizmugure izskatas neskarta, bet opelim priekša lupatās emotion Audi pierāda izturību emotion emotion
1 0 atbildēt
Bet kādēļ uzreiz jāpalaiž mute? Tjip izskatās krutāk, ka ir vairāki lamuvārdi, ne? skumji, sīkie, skumji!
1 0 atbildēt