local-stats-pixel fb-conv-api

vecuma plānprātība?18

nū izlasot teodora komentu vienā manā rakstā par krievu veceņu uzvedību, izdomāju pastāstīt dažus gadijumus, kas notika ar mani!

 

  reiz braucot mājās no centra, ar trešo autobusu, kurš iet uz sarkandaugavu, saskāros ar gadijumu, kad pienāk veca večiņa, pēc skata laipna, pieklājīgi man palūdz- jaunais cilvēk, varētu lūdzu mani palaist apsēsties?  es labu gribēdams, tūliņ taisijos celties, un večiņu palaist, bet palūkojos apkārt..

 

  kas tad tas?? es saskaitiju vismaz 7 brīvas vietas! es večiņai atbildu- lūdzu, rekur ir brīvas vietas, ejiet taču tur sēdēt.,.

veča saka, ka grib sēdēt manā vietā,, es saku, ka es ar gribu, veča saka, ka ja nepalaidīšu , ies šoferim sūdzēties..

 

aizgāja, šoferis viņu pasūtija divas mājas tālāk..

 

šī atkal atnāca pie manis, es viņai saku- lūdzu lieciet mani mierā, ejiet sēdēt, kur brīvs,, veča patiesi sadusmojās, sāka bļaut , nozākājot mani par nepieklājīgu , puņķainu sīko, kuram nav ne mazākās cieņas pret vecajiem krabjiem, kuri ir uz miršanu!

 

tad aizsvilos arī es, pateicu visu, ko domāju par 200 gadīgiem krabjiem, kuriem jāpūst mājās, nevis jākaitina jaunieši utt,, apkārtējo reakcija bij dīvaina, visi vairāk vai mazāk smīnēja, vai pat smējās skaļi.. vissbeidzās ar to, ka veča mēģinot kādam iespītēt negāja nekur citur sēdēt, bet stūrgalvīgi stāvēja turoties pie stangas..

 

 

otrs, īsāks stāsts,, braucot uz kaut kādu festu, bij diezgan liels pūlis pie autobus,.  rinda kustējās lēnām un gausi,, viena veča neizturēja un sāka bļaut- kas jūs uz mir';snu? kustieties ātrāk utt,, līdz pati netika autobusā,, es stāvēju aiz viņas, samaksāju par braucienu, un gāju tālāk, bet veča man pa prikšu klumburēja rūpigi apskatot katru sēdvietu..

 

es viņai saku- es atvainojos, bet vai jūs tiko ārā nekliedzāt, lai visi kustas ātrāk? ko jūs pati tagad darat??

 

veča atbildēja, ka meklē vietu, es saku- sēžaties, kur ir vieta, šī saka, ka vajag kaut kādu numuru, tad es vnk negribēju runāt vairs ar viņu un bendēt savus nervus, es spraucos viņai garām aizņemot pēc iespējas platāku vietu, ar cerību, ka viņa sev kaut ko salauzīs, viņa iesatūmās sēdeklī, sāka bļaut, bet es vairs neklausijos, jo iebāzu ausiņas ausīs un gāju uz aizmuguri sēdēt!!

 

 

cilvēki, kā pēc šadiem gadijumiem ver neienīst dzeltenos kapeiku lasītājus??

80 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

besi ara tie kas kko ardas , nosaut vinus visus , saja gadijuma abas veca krakas 

3 0 atbildēt

Labs raksts !IELKU ++.Ceru,ka neapvainosies ,ja izveidošu līdzīgu rakstu,jo man arī ir ko pastāstīt,bet tas drīzāk būs par diedelniekiem.

3 0 atbildēt

sorry, varbūt nav labi teikts,bet šie gadījumi ar vecajām vecenēm man paātrināja procesu tiesību likšanā. Es arī esmu ar tādām saskārusies (galvenokārt krievietes). +vēl trakāk, ja veikalā jāstāv aiz tādām rindā.. pus h var jautāt kasierei, vai šis siers ir svaigs, vai tomāts ir tīrs. Un beigās neko nenopērk.

3 0 atbildēt

Malacis.! :) es tikai par tevi  emotion

2 0 atbildēt

:D ta jau vins ir

2 0 atbildēt

oo jaa,staastinji tiesaam shausmu veerti. :D nu gruuta dziive tev patiesaam, ir par ko cepties. sviests

2 0 atbildēt

atbildot uz .....:D komentāru " 3 autobuss neiet uz sarkandaugavu............. "

Droši vien bija domāts trešais trolejbuss :)

Man arī pašai bieži tādas ir gadījies sastapt un , lai cik dīvaini nebūtu , tās , kas man piekasās visbiežāk ir latvietes :(  

2 0 atbildēt

Ai, es esmu laimīga, ka esmu sasniegusi pienācīgu vecumu, kad vispirms izvērtēju, vai cilvēks, kurš prasa vietu, ir, hmmmmm, tiesīgs man to prasīt. Nu vienmēr ir arī kāda dusmīga ~40-55 gadus veca sieviete, kura uzskata, ka man vajag viņu laist sēdēt, kaut gan nu nemaz neizskatās pietiekami gados un pietiekami nogurusi, lai būtu grūti pastāvēt arī kājās, ja reiz es speciāli esmu gājusi uz tālāku pieturu, lai tikai tiktu apsēsties pirms sabrūk lielās masas iekšā. :D

Bet nu vispār dažu cilvēku nekaunība ir vērā ņemama, parasti gan taisnība, tās ir krievietes, latvietes tik ļoti necepjas. Bet opīši(abu tautību) vispār pārsvarā necepjas. :D Arī es kādas pāris reizes esmu ļoti centīgi mēģināta izēst ārā no vietas, argumentējot manu uzvedību kā neaudzināto mūsdienu jauniešu bezkaunību. :D

2 0 atbildēt

ljoti iespeejams, ka kaadreiz pats buusi "dzeltenais kapeiku lasiitaajs".

2 2 atbildēt

oooo tads labs raksts

man sitadu stastu ir pa pilnam :D  katru dienu braucot uz darbu var kaut ko saskatities

0 0 atbildēt

Eu, kas i sīkaļas, galīgi jau, baigi grūti piecelt savu dirsu un nomainīt vietu, lai tak tai večiņai tiek, tu pat iedomāties nespēj kam bija jāiziet cauri tā gadagājuma cilviekiem un vienalga krievs, vai latvietis! Un tgd vēl viņiem jācīnās ar neaudzinātiem tīņiem sabiedriskajos transportos!

4 5 atbildēt

Cik  gan mēs esam neiecietīgi,,,,,,,,,,,par katru sīkumu saceļam vētru ūdens glāzē

1 3 atbildēt

emotiona kaadi mees pashi busim veci?mosh trakaaki par to vechinu 3,autobusa...

0 2 atbildēt