local-stats-pixel fb-conv-api

latvijas spoki.lv bezkauniba un Dieva zaimosana49

32 109

apnika jau sitais stulbums no tiem drausmigajiem spoki.lv redaktoriem un adminiem, vai kas tur vinji ir... visu laiku normalus rakstus nespej apstiprinat un apstiprina tikai perversibas un citas mulkibas bet ne jau tos normalos. reizem pat kads izveido labu rakstu un vinju neapstiprina jo tas kur izdzes to lauka, pats panjem un izveido tadu rakstu ar ceribu pec plusiem un blaa bla.
ta ari bija man ka izdzesa manu rakstu un tas kurs izdzesa ielika no sevis. nozagot manu ideju! tie redaktori un admini lielaka dala ir stulbi nejegas.
vel viena pidrilla varda ''zegsi rabbit'' kaut ka ta laikam. vina izdzesa manu rakstu kur es rakstiju par sabiedribas slimajiem-gejiem. redziet tadus nevar likt jo naids un blaa blaa. izradas ka naidu kurina ari normalie heterosexualie un kaut kadi slimi geji? vispar naida kurinasa var but starp tautam. bet pret gejiem ta nav nekada naida kurinasana bet tikai patiesiba. jo homosexualisms ir greks un slimiiba un tie kas par tadiem klust pasi to izvelas un sadegs elles liesmas un Dievs mil un sava valstiba pienjems tikai normalos-heterosexualos, ka mani-normalu cilveku.
vispar dumsj saits ar visadam sikalam utt.
taka sis portals ir pilns ar gejiem un admini ari ir geji un attaisno gejus un noliedz realitati un katrs raksts kurs ir patiess un raksta realitati-to uzreiz dzesam lauka, jo kadu tas ''aizvaino''. nozelojami ka ir tadi cilveeki.
izskatas ka spoki.lv portala vnk nav vietas normaliem cilvekiem-ka man. normalajiem uzbruk, rakstus noverte zemu. bet tiem kuri ir perversi un attaisno ljauno un noliedz realitati-tie nonak augstumos. ka teikt-degradeto pieprasijums, degradeti raksti.
personigi tur ir viens normals lietotajs ko es zinu-Ermiba. par parejiem nezinu, tikai daziem individiem kuri tiesam ir padebili.
admini portala laikam piemirsa ka tur sez ari mazgadigie un tur nevar likt tos perversos rakstus kas sastada lielako dalu portalu.
es ielieku izglitojosu rakstu, lai berni ir normali cilveki un neklust par slimajiem-gejiem, bet se tev-izdzes lauka. berni tiesam notic laikam tam mulkibam, ka Dievs radija ari ''savadakus'' cilvekus. aaha, tikai nezina realitati un nav lasijusi Bibeli un bijusi kopa ar dievu, jo Dievs visus cilvekus radija heteroseksualus, bet tie kuri ir homosexualie-tie pasi izvelas tadi but, del psihiskam saslimsanam un perversibam. jo homosexualitate neeksiste milestiba un jutas-tikai perversiba un nozela. konkreti pret gejiem-jo to ''sex'' ir pretigs un dramatisks. lezbeem ir normalak.
Dieva valstibu iemanto tikai normalie orientetie cilveki-ka es.
Taka spoki.lv portala lietotaji raksta melus un melo lielakajai apmekletaju dalai-mazgadigajiem, kuri tur ir lielaka dala. un vinji klust par slimikiem tikai tapec ka dazi attaisno homo, narkotika, seksu blaa, blaa. nedrikst. tur ir kadam darbs, jaiztira tas portals no visiem mesliem. ir jabut izglitotiem rakstiem, nevis jamale berniem acis ar savu humanismu. jo automatiski katrs kurs klust par geju un izdara sexu-neiemantos Dieva valstibu un nedzivos talak. Bet es ka heteroseksuals cilveks iemantosu Dieva valstibu, dzivosu visu muzu un Dievs man atmaksas ar pateicibas davanam. ja velies-esi normals.
nav ko te but kaut kadam humanistam pret to sabiedribas skiru-kuri vnk nirgajas par mums normalajiem-hetero cilvekiem. tikai pieprasa ekstras, tiesibas-nu ja gribi-ej arstejies un esi hetero un tev tas buss. tikai atgadinu ka tiem gejiem kuriem jau ir bijis sexx, minets-tiem jau cels deg elles ugunis, jo atdod savu miesu ir aizliegts pretejam dzimumam. bet nu kamer jau vel nekas nedeg, tamer jau dzivo sukadami, tikai kad pienak ta likteniga stunda-tad sajuks prata un lugs piedosanu Dievam, kurs atteiks ''tev bija izvele-iet pareizo celu, buut hetero...vai nepareizo-buut kaut kam citam, nevis hetero...tapec viss pec nopelniem!'' tapec negredadesim normalo sabiedribu un nenoliegsim homoseksualo launumu un lielo greku. es asaras leju zinot to ka sie cilveki apvaino un zaimo pasu svetako un augstako saja pasaule, Dievu, kurs ir pasaules raditajs un cilveku raditajs. kapec Dievam jacies sads pazemojums? vins ir pelnijis labako-bet dazi atlaujas grekot pieversoties satanam!!!tie kuri atbalsa slikto-ari homosexuali.
kas nakamais? zofilija, pedofilija, nekrofilija??? tiesibas un pienaakumi buut normaalam nav????? stulbenju bars apnika sie cilveki tizlie!! cik var melot!
ka saka - izlietu udeni vairak nesasmelsi!
un spoki.lv adminiem iesaku izmest lauka tos nekaunigos redaktorus kuri dzes rakstus un dara tur ko grib pec savas patikas. tadam portalam nav jegas, ja ir sada situacija-ka man!!!

32 109 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 49

0/2000

Es tev piekrītu autor - ar cilvēkiem, kuri apstiprina rakstus, kaut kas nav kārtībā, ja jau viņi šito sūdu ļāva nopublicēt.

31 0 atbildēt

xD man iipashi patika shii vieta--  homosexualitate neeksiste milestiba un jutas-tikai perversiba un nozela. konkreti pret gejiem-jo to ''sex'' ir pretigs un dramatisks. lezbeem ir normalak.

Lielaakais kristieshu feils kaadu esmu redzeejis xD Liekas buus vien Tev arii jaasadeg elles liesmaas kopaa ar mums gejiskajiem spokiem xD 

un starpcitu nejauc iekshaa te savu ticiibu. Un nesleepies aiz biibeles vakiem. Citiem shiis divas lietas ir sveetas, nedari vinjiem kaunu

22 0 atbildēt

cry me a river.

22 0 atbildēt

Can't tell if trolling or just very stupid.

13 0 atbildēt

Dievs žēlīgais un tev pietika pacietības to visu rakstīt, un man personīgi visus rakstus ir apstiprinājuši. Nesaprotu kādas tev problēmas, lai cilveki liek ko grib. Tā ir viņu darīšana nevis tava...

10 0 atbildēt

Atkal zaķis izkrata sirdi. Nemaz nepūlēšos lasīt, diez vai kaut kas jauns tur ir. emotion

10 0 atbildēt

WTF, kāds sakars ar Dieva zaimošanu, labāk izdzer prethemoroīdu zēles un liecies gulēt !

10 0 atbildēt

palūdz Dievam, lai iemāca tev gramatiski pareizus teikumus sastādīt. Un vēl pajautā, kas ir garumzīmes. Noderēs!

9 0 atbildēt

Kartējais cilvēks kam reliģija izskaloja smadzenes.Starpība homoseksuāls vai hetero,galvenais,ka labs cilvēks.Autoram iesaku izkāpt no rāmja kurā tika audzināts.

10 1 atbildēt

Bišk pārlaidu acis tavam murgam. Ja tu esi tik pareizs, tu nežēlīgi 100% normāli orientētais... ja jau esi tāds dieva sūtnis (jap, es tavu pielūgsens objektu ar mazo burtu rakstu) tad jau varbūt būsi palaidis garām kādu svētdienu baznīcā, kad mācīj, ka dievs mīl visus? kaut kāds suņa murgs, ne raksts. Un viss tik tāpēc, ka netika apstiprināts tavs raksts, kurā tu apsmej gejus? Un vispār kas tas par idiotismu - lesbietēm vis sok, lai jau ņemas, bet gejus pakārt? Cilvēk domā... tas ir viens un tas pats...

7 0 atbildēt

Man ir divi varianti, ko tev darīt:

1) Ej gulēt!

2) Uzspēlē super mario!

8 1 atbildēt

Izlasot pāris atkāpes parādijās vīzija par autori... 35gadīga kundzīte, kuru mājās sagaida tikai kaķis, iespējams matemātikas skolotāja, jo rakstīt neprot. Garīgi iedvesmojas ejot gar Torņkalna baznīcu uz bibliotēku, kur arī top viņas raksti spokos!

8 1 atbildēt

u mad?

9 2 atbildēt

Nesllikti aizkritis ciet! Kurš omi pielaidis pie datora? emotion

8 2 atbildēt

Šitam trollim vel nets nav atslēgts? emotion

6 1 atbildēt

Tev ir vardarbība ģimenē, tāpēc izlādējies uz mums? :)

7 2 atbildēt

Paprasi Dievam, lai iemāca tev rakstīt.. Visiem tak vienalga ko tu domā, nav te nekāds blogs,kur rakstīt savus pārdzīvojumus..

5 1 atbildēt

Es nedomāju, ka tādu trolli kā tevi, kāds vispār uzņems nopietni, un tiešām neapkauno cilvēkus, kurām šīs lietas ir svētas...

P.S. Pretīgi - zamāk krist nevar...

3 0 atbildēt

Izlasot šo rakstu es kļuvu gudrāks.

3 0 atbildēt

Nelasot visu garo textu,bet ieraugot pēdējo bildi man bija jau skaidrs par ko šis vis jau ir :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »