local-stats-pixel fb-conv-api

Zeltiņa pludmalē atpūšas kopā ar dēlu4

Populārā pašmāju aktrise un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā) nedēļas nogalē pludmales Havana Club Lounge atklāšanas pasākumu apmeklēja kopā ar savu deviņus gadus veco dēlu Robiju.

Savulaik Zeltiņa publiskus pasākumus apmeklēja kopā ar meitu Mariju Romiju, kas tagad mediju un sabiedrības uzmanības centrā nonākusi, pateicoties savām attiecībām ar krietni vecāku kungu, bet aizvadītajā nedēļas nogalē aktrise bija nolēmusi sabiedrībā izvest savu jaunāko atvasi.

Zeltiņa Dzintaru pludmalē ieradās dēlēna Robija un kāda viņa drauga pavadībā - abi zēni ātri vien iejutās ballītē un nekautrējās arī pozēt preses fotogrāfiem.

Robijs dzimis Zeltiņas laulībā ar dīdžeju Aleksu Dubasu - abi apprecējās 2001. gadā , bet 2007. gada septembrī laulība tika oficiāli šķirta. Lai gan toreiz aktrise pašmāju medijiem stāstīja, ka dēla audzinās abi vecāki kopīgi, pēdējos gadus Robijs ir pavadījis Maskavā kopā ar tēvu, kurš tur pazīstams kā radiostacijas Sudraba lietus dīdžejs.

Laulības laikā aktrise un viņas vīrs piedzīvoja arī kādu smagu notikumu - 2004. gada Valentīna dienas vakarā Vecrīgas klubā PuPu Lounge starp Dubasu, kurš tolaik bija radio SWH+ dīdžejs, un producentu Ojāru Grasmani radās konflikts, kas pārauga kautiņā.

Tracis turpinājās virtuvē, kur Dubass sadūra savu pretinieku ar nazi - dūriens gandrīz trāpīja sirdī, bet Grasmanis izdzīvoja. Dubass par šo nodarījumu tika notiesāts uz četriem gadiem nosacīti.

Tiesas laikā Zeltiņa savu laulāto draugu un dēla tēvu atbalstīja, bet vēlāk neslēpa, ka šķiršanās laiks viņai bijis sāpīgs un smags un pēc tā aktrise pat cietusi no depresijas.

4 31 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mango
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pilnīga huiņa.

1. Copy+paste

2. Kuru interesē, ka k-kāda tur Zeltiņa atpūšas pludmalē.

6 0 atbildēt

copy and paste from apollo??

5 1 atbildēt

Kāda starpība, ka viņa atpūšas pludmalē? Viņa taču arī ir cilvēks kā mēs visi!

1 0 atbildēt

daunis. 

1 0 atbildēt