local-stats-pixel fb-conv-api

World of Warcraft gāzts no troņa.51

188 15

Xfire, kas iegūst datus no vairāk kā 19 miljoniem spēlētāju ir paziņojusi, ka pēc 7 gadus ilgas dominances World of Warcraft beidzot ir gāzts no spēlētākās spēles troņa.

Kam to izdevās paveikt? League of Legends. Kā? Ļaujot to katram spēlēt gribētājam spēlēt aboslūti bez maksas, tādejādi iezīmējot nākotnes spēļu koncepciju - bezmaksas spēles, kuru izstrādāji gūzt peļņu no tā, ka spēlētāji brīvprātīgi par naudu iegādājas dažnedažādus virtuālus labumus. Piemēr pašā League of Legends par naudu var iegādāties Riot punktus, par kuriem savukārt var iegādāties gan jaunus čempionus, kurus var nopirkt arī par Influence punktiem, kuri tiek iegūti gluži vienkārši spēlējot, gan arī īpašus dizainus šiem čempioniem, sauktus par "skiniem", kuri nesniedz nekādu pārsvaru par pretinieku, gluži vienkārši skaisti izskatās.

League of Legends nav vienīgā Free 2 Play tipa spēle, kura pēdējā laikā piedzīvojusi lielu spēlētāju bāzes augumu. Piemēram, Lord of the Rings Online spēlētāju bāze ir četkārtojusies, kopš tā pieņēma free to play konceptu. Tā pat gan jau esat dzirdējuši, ka Valve savu lojojumu Team Fortress 2 arī ir pasludinājusi par Free to Play.

Prāto kapēc tieši League of Legends šobrīd ir populārākā spēle pasaulē? Paskaties pats http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d2...28df10918515043

188 15 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Ja World of Warcraft = WoW, tad League of Legend = LoL?

38 3 atbildēt

Īstenībā grūti noticēt kā spēle ar 2 kartēm un nepārtrauktiem traucējumiem serverī var pārspēt Blizzard brīnumu kur var darīt tik daudz un vēl vairāk. Laikam jav tas viss ir tikai naudas dēļ.

25 0 atbildēt

Varēji tad vismaz kādus skrīnus ielikt ar ! emotion

17 2 atbildēt

free to play is the way

12 0 atbildēt

ak nē katastrofa emotion

tagad visi atkarīgie skrieniet un paraudiet stūri... emotion

11 1 atbildēt

Varbūt aizvāc savu refferal linku ???

8 0 atbildēt

wow apdirsies. beidzot tagad jāgaida warcraft 4

8 2 atbildēt

ir smieklīgi tas ka blizzard tāpat kāsīs naudu tālāk, kautgan pats spēlēju privātajos zinu ka offā ir daudz labāk. Ja wows aizietu uz free to play tad iedomāties nevaru cik tur būtu spēlētāju un kā viņi uzturētu kompāniju?

5 0 atbildēt

wow ir nezūdama vērtība

4 0 atbildēt

Freedom Against Pirates - FAP. Šī būs nākamā,kas gāzīs troni (Gan jau Blizzards vai Valve mani sadzirdēs šeit )

4 0 atbildēt

WoW loti kritas popularitate tpc ka iznaca jauna ekspansija , kataklizma ar to wow loti kritas reitings! un es arii ta del pametu vinu spelet , un tagad atkal atpakal uz War3

4 0 atbildēt

Murgs.

Free to play vs WoW, kur ikmēnesi 8-9 miljoni maksā ikmēneša maksu...Blizzard'i dzīvo kā niere taukos un ierēc par saviem konkurentiem.

Pie tam žēlošanās par ikmēneša maksu spēlē ir totāla stulbuma pazīme, jo cilvēciņi katru mēnesi izmet uz narkotikām (alkohols, nikotīns, marihuāna un visi citi spēcīgāki mēsli+nākotnes ārstēšanas izdevumi) un smirdīgiem tusiņiem pamatīgu summu, kamēr tajā pašā laikā kā abižotas maukas žēlojas par 7-10ls ikmēneša maksu ļoti kvalitatīvai spēlei.

3 0 atbildēt

swtor.com

Konča.

2 0 atbildēt

Nu taa kaa LoL skaitas action RTS tad tik un taa WOW ir visvairaak speeleetaa mmorpg. Un statistikaa tikai iekljauj oficialos wow serverus taka veel ir vairaaki miljoni kas speelee nelegalajos serveros. :P Ja kaads arii gaaziis wow no tronja tad ticamaakie kandidaati ir "Guild Wars 2", "Warhammer" jaunais MMOFPS vai arii blizzard toposhais MMOFPS "Titan"

2 0 atbildēt

Super, es pagājšgad nopirku TF2 -.-

 

LoL ir bāigi laba spēle, tikai tagad pēdējā laikā nevar nekādīgi paspēlēt.. ja nu vienīgi vēlu, vēlu naktī. :/

Rakstam -, par to referral linku un par to ka nav bilžu. Brand!

2 0 atbildēt

Hā, starpcitu wow arī pāriet uz F2P, bet ne pilnīgu protams..

2 0 atbildēt

gaidam Diablo 3 !

2 0 atbildēt

Es jau gadu spēlēju LoL :D fck yea

1 0 atbildēt

nav ne nojausmas, kas tas tāds ir ;D

1 0 atbildēt

šaubos ka WOW kāds spēs pārspēt uz visiem laikiem... :D

1 0 atbildēt