local-stats-pixel fb-conv-api

Vienaldzība nogalina !8

50 0

Vai varoņi ir miruši? Izskatās ka varonību un drošsirdību ir pārspējusi vienaldzība... Cilvēkiem vairs neinteresē apkārtējie, visi domā tikai par sevi. Skumji ne?! 

Mana draudzene tika vakar nepatīkami pārsteigta... Viņai bija brīvs laiks pēc darba, tāpēc viņa nolēma aiziet uz parku pie operas nama un pasēdēt uz soliņa... Viņai iezvanījās telefons, sākās saruna... Gāja laiks un viņai jau bija jābrauc mājās- viņa devās uz mikroautobusu galapunktu. Paceļam- pie Stockmanna un autoostas viņai piesējās kāds čigāns, apgalvojot, ka viņa sēžot uz šī soliņa esot viņam nozagusi smaržas. /kkāds sviests ne?/ Tā kā viņa joprojām runāja pa telefonu, viņa ignorēja čigānu tautības vīrieti, un devās tālāk...Viņš nelikās mierā, prasīja lai rāda somu, ka sauks policiju u.t.t. Kad viņa iekāpa mikroautobusā viņš iekāpa līdzi- nelikās mierā..

Beigu beigās viņa izņēma visas mantas no somas un parādīja somu, viņš lamādamies pameta autobusu... detaļas nav tik svarīgas, bet doma tāda- visa šī ceļa laikā neviens nepiedāvāja palīdzību, čigāns skaļi bļaustījās, cēla traci, bet neviens nepievērsa uzmanību...Kas notiek? Nesaku, ka pati esmu ļoti drosmīga, bet tomēr...

Vai tu palīdzētu?! Vai arī noraudzītos no malas? Izsaki savas domas- varbūt tā ir jauna čigānu zagšanas taktika?!

P.S. Varbūt šī filma atmodinās kādā varoņa garu- "KICK ASS" /apakšā treileris/ 

Bildes īpaši nav saistītas, bet tomēr..

Reklāma


50 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

pēc šī stastiņa , jāpiedomā pie tā , ka vaidzētu palīdzēt cilvēkiem , kaut kā iesaistīties konfliktā , bet kurš gan to uzņemtos , kurš gan apgrutinatu sevi stājoties pretī čigānam ar melnām acīm un skaļo balsi , nahren viņus un vienkarši brukt brutāli virsū , ko viņš iedomājas , ka varēs muti pacelt . varbūt rasistiski , agresīvi , bet vaidzētu palīdzēt savējiem .

5 0 atbildēt

īstenībā, nezinu, ko būtu darījis, bet jā, apkārtējo vienaldzība ir ļoti liela mūsdienu sabiedrībā, un būtu jāmēģina kkā lielākā mērogā to izskaust..

2 0 atbildēt

Jau kačāju :D

1 0 atbildēt

Filma ir laba, bet nedaudz ar daudz fantāzijas un nedaidz vairak realitates prasijas!

1 0 atbildēt

Pasam ir bijis gadijums kad man bija kadi 16 gadi, man piesejas 3 viriesi, pieprasot naudu un telefonu, garam pagaja tris kompanijas ar jauniesiem ap 20 gadiem, katra kompanija bija vismaz pa 10 cilvekiem, un nieviens nepalidzeja, man tas beidzas diezgam nepatikami, tomer tris viriesi ir stipraki par kaut kadu pusaudzi, telefons un siknauda tika beigas atnemta. Tapec es jau vairak nekam nebrinos.

1 0 atbildēt

Man māsīca stāstīja šādu gadījumu: Viņa iekāpa mikriņā Jelgava-Rīga...iekāpa arī čigānu pāris, bet pēc laika uzreiz arī izkāpa,neatstājot neko iekšā, bet viņi samaksāja...vietu brīvu bija gana, vēlāk tajās vietās iesēdās citys pārītis. Atgriežas čigāni un saceļ traci, tipa-"nahren jūs mūsu vietā sēžat?" Čalis saka,ka nav norādīts,ka tā vieta kādam piederētu (kas tā arī ir). Čigāns neliekas mierā....apsaukā viņus trīsstāvīgos vārdus+nolād..kā arī d*nstratīvi zvana saviem čigānu drauģeļiem, tipa lai šie sagaida viņus autoostā, un bezmazvai čalis dabūs pa muti! Protams,ka pārītis aiz bailēm nāk. pieturā izkāpa ārā. Un atkal neviens neko, ņ*t vērā, ka situācija nebija strīdīga, un čigānam nekādas taisnības! Pat šoferis klusēja. Problēma ir tā, ka čigāni nekaunīgi spēlē uz bailēm, un cilvēki viegli padodas. Čigāni zina pēc prakses ,ka var darīt ko vēlas,  par viņu upuriem neviens neiestājas.

1 0 atbildēt

LAbz:D

0 0 atbildēt