local-stats-pixel fb-conv-api

Vairāk vai mazāk pazīstami ģīmīši2

48 0

No šī gada 7. Janvāra līdz 7. Februārim Liepājā prominādes mākslas galerijā notika Liepājas karikatūrista: Viļņa Bulava, darbu izstāde ar nosaukumu „vairāk vai mazāk pazīstami ģīmīši”.

Izstādē bija parādīta mākslinieka un pēc manām domām daudzu izpratne par Latvijas politiķiem un citiem slavenībām. Pēc darbiem varēja izprast ko mākslinieks domā par šiem cilvēkiem un to rakstura redzamo daļu , korupciju un nekaunību un tik pat nekaunīgi un patiesi arī ir zīmējumi.

Man izstāde patika jo man personīgi patīk ar humoru uztvert korumpētus politiķus un apsēstību ar slaveniem cilvēkiem un tieši tas šajā iztādē bija parādīts. Vēl man patika ka bija parādīti ne tik pazīstami cilvēki kuri tomēr ļoti ietekmē liepāju un tās attīstību kā dažādi uzņēmēji kuri bija parādīti veicot darījumus ar Uldi sesku. Visvairāk man patika darbs kurā redzams mūsu iemīļotais finanšu ministrs Einārs Repše un kā viņš tautai uzspiež savus budžeta grozījumus. Kopumā man izstāde ļoti patika un es noteikti ieteiktu citiem apskatīt Viļņa Bulava darbus. ceru ka patika mana recenzija ieraxti viedokli komentāros un neskopojies ar + ... un talāk dažas bildītes

48 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

nice :0

1 0 atbildēt

Repše emotion

1 0 atbildēt