local-stats-pixel fb-conv-api

USA kriminālo grupējumu Tatto14

180 9

Šajā rakstā izskaidrošu USA kriminālo grupējumu tetovējumu tradīcijas. Nedaudz iekļāvu arī pāris lietas no citām valstīm. Rakstā tiek vairāk izskaidrots par tradīcijām lai dotu priekštatu, nevis konkrētu tatto skaidrojumi.

Tetovējumus bieži izmanto gan atsevišķi noziedznieki gan kriminālie grupējumi lai izpaustu savu piederību un personisko vēsturi, kā arī parādītu savas kriminālās spējas, savus noziegumus utt.

Tomēr šie tetovējumi pārsvarā ir kompleksi zīmejumi un simboli, lai to patieso nozīmi slēptu no varas iestādēm (kā policija) un citiem cilvēkiem. Bieži vien šie tetovējumu kodi ir ļoti sarežģīti, un tos varētu saprast tikai tie kuri ir saistīti ar kriminālo pasauli.

Pārsvarā šie tetovējumi ir veidoti mājas apstākļos, tie ir zilganas nokrāsas un neskaidri, dēļ instrumentu un profesionālu tetovētāju trūkuma dēļ. Cietumnieki pārsvarā izmanto dažādus materiālus tintei, vispopulārākais ir pelni kuri iegūti sadedzinot papīru un audumu.

180 9 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

lil wayne ta jau baigais slepkava ir :D 

13 0 atbildēt

interesanti, biju redzējis vairākiem aktieriem un reperiem asariņu pie acs.. tagad nevaru saprast, vai viņam bija jāsēž cietumā vai jābūt ar rētu zem acs, vai beigtam...

6 0 atbildēt

tas asaras tetovējums tiešām ne obligāti nozīmē, ka tas cilvēks kādu ir nogalinājis. otrs variants ir, ka viņam kādu ir nogalinājuši (ģimene, draugs, bandas biedrs utt.) un tad tiek ievilkta asaras kontūra, bet, kad tas cilvēks sava drauga/ģimenes locekļa slepkavu nogalina, tad "asaru" iekrāso. vēl bija tā, ka dažas Latīņamerikāņu sievietes tetovēja asaru, kad viņu vīrus ielika cietumā (Amy Winehouse arī uztetovēja asaru, kad viņas vīru iesēdināja)

4 0 atbildēt

A kur Aryan brotherhoods??

1 0 atbildēt

MS 13 zbis emotion 

1 19 atbildēt