local-stats-pixel fb-conv-api

Troļļi- viss par un ap tiem7

30 0

Raksts par troļļiem, jebšu cilvēkiem, kuri sev mēģina piesaistīt uzmanību visdažādākajos veidos.

Kas ir trollis? Kā to definēt?

Tas ir kāds, kurš forumos, blogos,čatrūmēs u.c. posto muļķības, rupjības vai arī vienkārši off-topic ar galveno mērķi provocēt lietotājus uz attiecīgu emocionālo reakciju, vai arī lai vienkārši traucētu normālas diskusijas.Par trolli var arī saukt cilvēku, kam ir šausmīgi daudz brīvais laiks, stabils interneta pieslēgums un nekas labāks ko darīt. Lai gan saskarsme ar trolli pašam var likties nenormāli kaitinoša, no malas pastoties, var sasmieties. Daži piemēri redzami zemāk.

Kā izvairīties no troļļiem?

NEKĀ. Tas ir neiespējami, katrā forumā,čatrūmē, vai blogā vienmēr būs vismaz viens trollis. Kāpēc tādi dzimst, nejautājiet man, bet izsaku versiju ka tie ir cilvēki ar pamatīgu uzmanības deficītu. (Nezin kādēļ tas tik ļoti izteikts mūsu sabiedrība? Patiešām tik daudz hateru un ignorētāju ka cilvēki meklē uzmanību troļ
ļojot?)

Ko iesākt ar trolli?

Mans un visu citu padoms- neko. Troļļiem ir tāda funkcija, ka viņi barojas un jo vairāk uzmanību tu šādam indivīdam pievērs jo resnāks un kārāks viņš kļūst.(Kuņģa izmērs takš aug). Ja nepievērsīsi šim indivīdam uzmanību viņš galu galā nomirs bada nāvē.(Vai kā man viņu ir žēl..) Tāpat troļļiem ir funkcija vairoties/inficēt sev apkārtējos. Kā tas notiek? Barojot viņu ar savām atbildēm, uzmanību. Pienāks moments kad tu nebūsi labāks par pašu trolli, un bliezīsi viņam pretī tās pašas glupības, ko viņš tev. Uzskatiet to par savu svēto bībeli/ieroci cīņā ar troļļiem-lai nesniegtu viņam/viņai(starpcitu daiļā dzimuma pārstāves arī troļļo) gandarījumu ir vienkārši JĀIGNORĒ!

Par troļļu sabiedrību

Troļļi parasti nepulcējas grupās, ir vientuļnieki un ne visai ieredz citu trolli. Nav tādas troļļu komūnas vai mājaslapas.Tas nav viņu dabā. (Nē man patiešām žēl viņus...) Ja gadās ka kādā vietnē vai čatā satiekas vairāki troļļi, notiek asa cīņa par varu. Parasti muļķīgi teksti ar daudz "tu esi idiots, muļķis,bla bla bla" tipa atbildēm. Nekad nav manīts ka kāds uzverētu... Bet gan jau ka kādā alā dzīvo kāds troļļu kings, bet ceru, ka nekad par to neuzināsim.

Gaidiet nākamo rakstu!

30 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

tits or gtfo :|

2 0 atbildēt

Troļļi ir visūr! emotion

2 0 atbildēt

problem?

2 0 atbildēt

Lets have a troll orgy ;p

0 0 atbildēt

būtu labi ja trojana zirgam būtu funkcija "troļļu detektors" emotion

0 0 atbildēt

Ignorēšana ir labākais ierocis preti viņiem ,bet es parasti aizsvilstos un drukāju pretī :D

0 0 atbildēt