local-stats-pixel fb-conv-api

Sveicināti šeit jums zvana......veikals7

51 0

Šis raksts ir par vienu firmu, kurā es agrāk strādāju,firmu kurai līdzekļi balstās uz jaunu cilvēku krāpšanu.Šis raksts būs redzams tikai ja labi dienu pēc aktivizēšanas,jo es baidos no tā,ka šis varētu ietekmēt manu pēdējās algas saņemšanu.Takā, jā, es izvairīšos pieminēt šo firmu vārdā...

Sveicināti šeit jums zvana ....veikals...
Šī frāze man paliks galvā ilgu laiku. Viss sākās ,kaut kur mēnesi atpakaļ,meklējot darbu,jo grūti ir savilkt galus kopā,uzgāju ļoti labu sludinājumu portālā ss.lv.

Šis sludinājums ,bija studentu kategorijā un viņš pēc skata bija ļoti tīkams. Darbs bija sadalīts valodas grupās,takā ,jā, es nedomājot viņam pieteicos.Pārrunas bija jau nākamajā dienā,viss skanēja pievilcīgi ..alga līdz 500 ls mēnesī,90ls nedegosī summa...Tikai ko vajag paņemt pašnodarbinātā apliecību,šeit jau man draugi teica,SKRIEN KUR KĀJAS NES,bet protams smuki iegāju slazdā....Sāku strādāt... darbs viegls 3dienas nedēļā 6 stundas...dienas aizgāja nedēļās, nedēļas mēnesī, pienāca algas diena un no algas man jāmaksā 9% VID... saņēmu es 18.ls.... solīto 500 ls vietā,protams pirms es strādāju, man minēja 90ls būs nedegosī summa ko saņemsi...pēc algas dienas gāju pie vadītājas minēt šo faktu,bet viņa atcirta''neko tādu neesmu teikusi'' Nevar būt,ka šajos gados tādu lietu, kā 90LS var tā sajaukt... Tad man sākās jautājumi...par tādu lietu ''legālu'' algas tabulu no kuras tika apreiķināti ienākumi....un jā secināju ,ka nopelnīt ,bez lieka laika tādu naudu, kā 500ls nav tik viegli ,kā man teica....PLUS man tūlīt skola būs,eiropas stīpā mēnesī nopelnu 60ls...takā pfff..

Tam visam nospēlēja fakts ,ka man tika melots par naudu,ko saņemšu uzreiz pēc aiziešanas...

Saprotiet ,normālā darbā ir tā ja tu aizej tu saņem to cik tu līdz tam brīdim nopelni UN šo naudu ir jaizmaksā uzreiz...Man ar ko šādu teica ,bet bij tā ,ka es varu saņemt tikai par patērēto laiku naudu uzreiz(Darbs bija saistībā ar precēm).Aiziešanas brīdī man saka ''nē tu saņem pēc mēneša algas dienā''.....

Tā nu lūk es esmu nostrādājis mēnesi par brīvu,man ir vel šī te VID apliecība no kuras nevaru atteikties pirms algas saņemšanas...UN man ir jautājums ,vai man vel cerēt uz šo naudu....

Šis raksts nav kā žēlošanās, bet kā brīdinājums jums ..negaidiet uz zeltu ,ja jums to sola..

A un tam kuram sagādāja problēmas izlasīt ,šo rakstu līdz galam,NEŽĒLOJIES PAR GRAMATIKU....man ščiet ,ka jau esi šo te nobeidzis vari vēl netērēt laiku žēlojoties.

51 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Cik nu bezjēdzīgs es nezinu,bet saturā man ščiet ,ka pietiekami esmu devis mājienus,ja kaut kas tāds notiek piemēram ar tevi,par algu es tik ļoti nebaidos ,kā par sevi,par savu skolu,par tuvākajiem, par nākotni...pārāk daudz esmu darījis ,lai tā vienkārši ar draudiem visu pazaudētu.  

0 0 atbildēt

man daudz tiesību nav uz neko, ja es esmu pašnodarbināts... mani nevar atlaist,man nav kompensāciju,man nav nekā.... un tu vari beigt...prieks ka kādam nav vel bijusi riktīgs iegrābiens,ka sajūta ka rokas sasietas...riebīga sajūta ko piedzīvot....vel riebīgāk ,ka kāds tevi māca kurš ir vienā vecumā un bez pieredzes kaut ko māca.

0 0 atbildēt
Top shop Extra :D Da Faq
0 0 atbildēt

18 ls.? Slitki gan tu preces pārdevi emotion

0 0 atbildēt

18 lati ir liela nauda...tu pamēģini izdzīvot ar 16 eiro mēnesī, uzturot mazu bērnu...paralēli mācoties. Labi, ka stipendija man nāk. Nobraucu 30 eiro...strādāju katru dienu, arī brīvdienās mēdzu. Trīs mēnešus nostrādāju. Lielākā alga 45 eiro bija, tad draudēja atlaišana...Ko man - rakstu atlūgumu. Tagad 15.  datumā saņēmu savus 17 eiro. Kā tagad izdzīvot nav ne jausmas. Sacepos ne pa jokam. Pēdējais gads, jūnijā stipendija nebūs, pabalsts tikai ģimenes 11 eiro, vīram vēl invalidtitāte(mugura). Tur vismaz nauda par dzīvokli ir atlicināma. Un šajā miestiņā atrast darbu nav joks - iešu laikam par krāvēju...  emotion Meli. Meli. Viss Ķīnā ražots, nevis Čehijā.

0 0 atbildēt