local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīga informācija mūsu cilvēcei!14

Šo rakstu es veidoju vadoties pēc labas gribas un cieņas pret šo pasauli un cilvēkiem.





66 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Interesants, bet tajā pašā laikā patiess raksts. +

3 0 atbildēt
Zin avatarsZin

nesaprotu kapec tiek uzsverta miilestiba pret pretejo dzimumu... tad jau pret savu dzimumu neskaitaas kjip :D: D bet taa, sry, bet cllveeks, kam nav naida un dusmas ir nolemts shajaaa pasaulee,visam jaabuut liidzsvaraa....

1 0 atbildēt

Skumji to apjaust, bet es ļoti pesimistiski raugos uz cilvēces nākotni. Pienāks laiki, kad mūsu radītie komforta apstākļi vairs nevarēs aizēnot reālo situāciju uz zemes, tad nekas mūs vairs neglābs.

0 0 atbildēt

man gam nav nekādas cieņas pret cilvēku bet+

0 0 atbildēt

Nepiekrītu. Kāds krievu zinātnieks reiz radīja inteliģentas sabiedrības pakāpes. 0. pakāpe ir, kad dzīvojošā inteliģence spēj izmantot savas planētas resursus - mēs esam tajā pakāpē. TIkai 3. dzīvojošā inteliģence spēj izmantot ārpusplanētu resursus, 4. apdzīvot citas planēta, izmantojot kosmosu kā absolūto resursu. Ceļš no 0. līdz 1. ir simts gadu, līdz 2. tūkstoš. Šaubos, vai mēs vispār izvilksim vēl 500 gadu. Mums vienkārši nespīd.

0 0 atbildēt

(Vispirms - es teicu 500 gadi, tās nav piecas paaudzes, paaudzes mainās vidēji ik pēc 16 gadiem.) Jā, cilvēks ir sīksta radība, ja runa ir par izdzīvošanu... un dzīvošanu. Mēs esam labuma meklētāji, 7. miljrd., starp citu. Mūsu ir 7x vairāk nekā mums pašiem ir veselīgi. Pastāv tāda likumsakarība par sugām, kas savairojas par daudz. Indivīdi kļūst agresīvāki, jo ir mazāk vietas (evol. instinkt.), ātrāk un plašāk izplatās vēl stiprākas slimības, grūtāk ir atrast tādu barības avotu, kas jau nebūtu noskatīts vai lietots. Šajā gadījumā spēļu teorija izgāžas pamatīgi :D ! Doma tāda - jo vairāk kāda suga vairojas, jo vairāk tā palielina savas izredzes izmirt (diez ko paradoksāli, bet mēs runājam par bioloģiju). Vēl - mēs patērējam dabas resursus, kuru atlikuma produkts ir ne tikai mums nevajadzīgs, bet arī kaitīgs mums. Tas ir CO2, aerosoli, ledusskapji, urāna izlietotie stieņi (pazūd tikai 100 000 gados, iznīcināt par dārgu). Vēl jāpiemin militārisma destruktīvais potenciāls. Krievijai, piemēram, ir pietiekami daudz atomieroču, lai iznīcinātu zemi. Visām lielvalstītm ir pa atombumbai, un nebūsim naivi, kari notiek arvien biežāk un biežāk, patiesībā tagad jau notiek karš vidusaustrumos, bet mēs to neizjūtam, mums vēl jāgaida. Tātad kopumā  - mēs esam zaudējuši savu naturālo izdzīvošanu dabā, jo mūsu ir par daudz. Mums ir daudz, daudz lielāka iespēja sevi iznīcināt nekā saglabāt par pustūkstošgadi, tāpēc esmu parliecināts, ka ar mums evolucionārā ziņā ir cauri. *lūk, mana argumentācija* P.S. Mūsu veģetācija arī samazinās, vēl viena lieta, par ko paraudāt :(.  

0 0 atbildēt

Problēma ir tajā, ka šis te "postapokaliptiskais variants" (kaut arī apokalipse nenozīmē to pašu ko armagedons, apokalipse nāk no grieķu valodas - apgaismība), šis variants ir visreālākais. Kas tad cits notiks? Visi dzīvos solidaritātē? Diez vai, tā nekad nav bijis, un tagad ar vienu ģenerāļa komandu var iznīcināt veselu nāciju. Jā, salīdīs kā prusaki, un tas būs tas brīdis, kad mūsu komforta apstākļi būs mūs noveduši līdz bezcerīgai situācijai, tas ko es jau teicu. 

0 0 atbildēt

Masaru Emoto "pētījumi" izrādījās krāpšana. piedod ja sagrāvu tavas cerības

0 0 atbildēt

Nevar tik vienkārši katru pretimnācēju sarunāties un likt viņam justies labāk. Pašam vajadzīgs iekšējais spēks, kurš, ja nav, tad to var uztrenēt. Tā kā nevar teikt "mīlēsim visus un būs labāk" - tas tā nestrādā tik vienkārši. Pašam sevi vispirms jāmīl, un kad tas tiek pienācīgi darīts, tad var arī citus mīlēt. Jo mīlestība ir jāizprot vispirms.

0 0 atbildēt