local-stats-pixel fb-conv-api

Sprite11

44 3

Sveiki :)

Sēdēju pie datora ( jo ārā ir mežonīgi karsts ) un dzēru Sprite... Izdomāju papētīt kā tieši Sprite ir cēlies un kā to ražo :)

 

Nu tad tā, kā jau visi zinam Sprite ir bezalkaholisks, gāzēts dzērien- Limonāde. To ražo Coca-Cola Company. Tas ir ļoti iecienīts karstās dienās, jo tam piemīt atspirdzinošas īpašības!  Sprite izcelsmes valsts ir Vācija =]

Sprite var iegādāties gan Skārda bundžās, gan plastmasas pudelēs.... Vispopulārāka un izplatītāka garša ir Citronu-Laima, Otģināli tas atrodas zaļa pudelē vai zaļā bundžā ! Latvijā retāk sastopamas, bet tomēr pieejamas garšas ir Greifrūtu kura atrodas orandžā bundžā ( diemžēl pudelēs viņš pārdodas tikai ar orģinālo garšu ) , un tikai ar Citroniem- Zilā bundžā !

Pēc Sprite Idejas tiek veidoti arī citi līdzīgi dzērieni kā piemēram 7up, Mountain Dew un citi ! 7up var iegādāties arī latvijā, gandrīz jebkurā sakarīgā veikalā ! To var nopirkt vainu zaļā bundžā vai ari zaļā pudelē. Pudeles forma ir savādāka kā visiem parējiem dzērieniem ! Mountain Dew ir ļoti līdzīgs Sprite, bet to latvijā ir pagrūti dabūt.

Sprite orģinālā majaslapa ir : http://www.sprite.com/ , Bet latviešu adrese ir : http://www.sprite.lv

 

Paldies ka lasījāt =] Šis Ir mans orģināl raksts, neviens teikums šeit naw ņemts no noteiktas adreses. Atvainojos par gramatikas kļūdām :)

44 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Šis laikam ir pirmais orģinālraksts, kurš man nepatīk.. :D

3 1 atbildēt

wtf? :D itkaa kaads nezinaatu kas ir sprite :D nee nu labi, es jau neko

2 2 atbildēt

Labi, paldies ;)

0 0 atbildēt

what's with the īpašvārdi? nu tiešām, what the hell? O_o

0 0 atbildēt

Man raksts tiešām patika !!! malacis Un mans mīļākais gāzētais dzēriens arī ir sprite !!! ;)

0 0 atbildēt

Ir okē!

No manīm + =]

P.S. Man arī mīļākais dzēriens ir Sprite, un pašlaik es to dzeru. emotion

0 0 atbildēt

Sryy, Vnk nebija ideju ko ielikt ;)

0 1 atbildēt