local-stats-pixel fb-conv-api

Špikošana11

50 2

Varbūt kādam noderēs. Ja būs piekrišana veidošu vēlvienu daļu ar nezināmiem špikošanas paņēmieniem.


špikošana no plaukstas

Visvieglākā būtu daudziem zināmā špikošana no plaukstas , uz datora vai ar roku uz mazas lapiņas uzraksta vajadzīgo informāciju un kontroldarba laikā to izvelk no penāļa , kabatas , piedurknēm u.t.t

špikošana ar špikeri starp kājām.

Uz neliela izmēra lapiņas uzrakstam mums vajadzīgo informāciju un iebāžam to starp kājām un ka ir vajadzība , paplešam kājas , ja nāk skolotāja saliekam kājas kopā.

špikošana meitenēm.

Meitenēm ir priekšrocība - svārki.Zem svārkiem pielīmejam špikeri , ka ir vajadzība svārkus neuzkrītoši pavelkam uz augšu un nolasam informāciju , neliks jau skolotājs/a rādīt to kas ir zem svārkiem

špikošana no galda.

Pie galda malas pielīmējam gareno lapiņu , ka ir vajadzība nolasam informāciju , un noplēšām.

mp3 pleijeris.

Visiem kam ir mp3 , mājās savā pleijerī balss ierakstā ierunā atbildes , stundā mūzikas vietā uzliekam mūsu ierakstīto ierakstu.

špikošana no telefona.

Vēl ir iespēja špikot no telefona , jo piemēram mans NOKIA 5230 jau atbalsta .doc failus un vienkārši ar USB/BLUETOOTH no datora telefonā ieliekam mūsu .doc u.t.t failu un stundā starp kājām noliekam telefonu un lasam.

špikošana no pudeles

datorā ieskenējam cola cola pudeles emblēmu , pie sastāva fotošopā vai paint izdzēšām visu nevajadzīgo un ieliekam savu informāciju , uz slidena papīra to izprintējam un pieliekam atpakaļ.

špikošana no dzēšgumijas.

Divi veidi.

Uz dzēšgumijas uzrakstam mums vajadzīgo informāciju un vienkārši to lasam.Dzēšgumijā izrubinam caurumu un caurumā ieliekam lapiņu , kontroldarba laikā lapiņu izņemam un no plaukstas lasam.



Reklāma
50 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bildes - google
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
exe avatarsexe

skolniekiem,kas nav apveltīti ar izdomu,gan noderēs :))

6 0 atbildēt

Kamēr gatavosi špikeri, visu iemācīsies :D

4 0 atbildēt

uz lineāla arī var salikt labi daudz informācijas... tik jāsaraksta viss uz datora sīkajā drukā un lapiņa jāpielīmē lineāla apakšā.. emotion

3 0 atbildēt

+++

1 0 atbildēt

jiiiizz, kas vel ir jauns?

1 0 atbildēt

emotionSuper! Lielako dalu pats zinu un ari pats pielietoju ;)

1 0 atbildēt

viens triks no pašas pieredzes.

Ja tev ir kādas bikses ar caurumu augšstilbu daļā, uz kartona gabaliņa saraksti ko nevari atcerēties, lapiņu iebāz caurumā, galvenais atstāj mazītiņu maliņu aiz kuras var pavilkt lapiņu ārā. Svarīgi ir lai tas ir kartons, lai nesaburzās un lai var ātri manevrēt ar špikeri. un skoltājas to nevar pamanīt. Pat skolotāja, kura skolā ir slavena ar savu īpašo 'es vienmēr uzrauju špikotājus' ha!

1 0 atbildēt

Vēl, gadījumā, ja ir daudz informācijas, nu, piemēram, biļetes- obligāts ir satura rādītājs.

Nu, piemēram- 1-10. jautājums labā kabata, 10-20. jautājums- kreisā kabata! Gadījumā, ja ir eksāmens ar 60.biļetēm, bez satura ir tūtā ar vislabākajiem špikeriem! 

0 0 atbildēt

fail man lika pacelt svārkus :D

šoikeris ir rakstīts uz grāmatas, dienas gr, vai bloka vāka :D

ir citreiz kad kāds pirms manis ir uzrakstijis uz galda

0 0 atbildēt

+

1 4 atbildēt