local-stats-pixel fb-conv-api

Sirds+māksla0

Tas viss sākās tikai pirms gada, kad dzima radošā apvienība "Sirdsmāksla"...

Ar mērķi, kopīgiem spēkiem izdarīt vairāk, kā atsevišķi, tika apvienoti ap trīs desmitiem dažādu nozaru mākslinieki, un, joprojām, bez skaitliskā ierobežojuma, laipni uzņem talantīgus dalībniekus, kas ir gatavi ieguldīt savu laiku un radošo darbu.

Lai ko Tu darītu, ir kāds, kas vēlēsies ar Tevi sadarboties, kopīgi pilnveidoties, tāpāt arī, kāds, kam ir vajadzīga Tava palīdzība, un arī kāds, kas Tev to sniegs, ja to lūgsi. Viss, ko mēs palīdzam viens otram, projekta ietvaros, ir bezmaksas.

Tev ir lieliska balss, vai pārliecinoši spēlē instrumentu, kāds vēlas ar Tevi ierakstīties kopā, vai Tu pats vēlies, mēs to noorganizējam.

Tev ir kāds talants, ko vēlies, lai citi redz, bet nav kas uzfilmē, mēs to izdarām.

Tu pats filmē vai fotogrāfē, un meklē interesantus kadrus - te tādu netrūks.

Pirmajā gadā ir tapuši vairāki audio, un krietna kaudze video ierakstu, kas ietver intervijas, pasākumus, ekskursijas, mūzikas video, laika paātrinājumus, u.c.

Un daudzas idejas vēl nav materializējušās nepietiekamā aktīvo cilvēku daudzuma dēļ, kuriem ir atšķirīgas iespējas, gan dēļ laika, gan lokācijas.

Bet kolīdz tas būs pietiekami liels - varbūt tieši Tu piebiedrosies, un/vai pastāstīsi saviem draugiem, kas varētu būt ieinteresēti, mēs varēsim veidot regulāras radošās darbnīcas/workshopus, filmēt humora skečiņus, seriālus, skatuves šovus u.c. lietas, ar kurām arī varēs nopelnīt, vai Tu dziedi, dejo, tēlo, filmē, veido horeogrāfiju, dekorācijas, vai raksti scenāriju - izvēle ir Tavā ziņā.

Tiek meklēti arī intervētāji/as, ar skaidru dikciju, izskatīgi/as, kas varētu mierīgi sarunāties un pielāgoties situācijai, kā ar jebkuru nejaušu garāmgājēju, tā pasaulslavenu zvaigzni, kāda koncerta aizkulisēs.

Ja Tevi tas ir nopietni ieinteresējis, lūdzu, neraksti vēstuli šeit Spokos, komentāru vai plusiņu, ar vēlmi piedalīties. Arī vēstules un komentāri youtube kontos netiks uztverti, kā nopietni pieteikumi.

Esot savā draugiem.lv profilā, uzspied http://www.draugiem.lv/Sirdsmaksla, vai atrodi lapās, un Dalībnieku sadaļā atrodi radošās apvienības vadītāju Arti Krastu.

Vēstulē sniedz nelielu aprakstu par savu/iem talantu/iem, tehniku ar kādu strādā, ja tāda ir, kādas izdevīgas pazīšanās, telpas, jebkas, kā vari palīdzēt, un, kas Tev pašam pietrūkst - sadarbība, tehnika, cilvēki, kuriem palīdzēt...

Konkrēti un tieši, piem., esmu video operators, tāda un tāda kamera, lūk, daži mani darbi, būtu interesanti pafilmēt jūsu projektā, dzīvoju Rīgā, studēju kinematogrāfiju, puse dienas brīva.

Veiksmīgi! ;)



24 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000