local-stats-pixel fb-conv-api

Siguldas bunkurs15

79 3

Stasts sakas ar to ka uzzinajam ka sigulda ir bunkurs un izlemam aizbraukt apstities uz to brinumu bet nekur talu netikam jo uz caurlaides bija virietis apsargs nevis kautkaads opis bet 2 metrigs buda armijas forma tad izdomajam vinam pajautat cik bunkuram stavi un ta talak uz ko vinsh atbildeja ka nekads bunkurs te neesot un ka uz nekadiem jautajumiem nesniegs atbildi , un aizgaja ! mes aizgajam uz mashinu un shtukojam ko darit. iegajam gogle un davaj lasit forumus par bunkuru un pekshni pamanijam ka pa nedelu ir pazudushi desmitiem raxtu par sho bunkuru ,jau tas likas aizdomigs tad atradam raxtu ka varot tikt bunkura caur veco viesnicu kas ir netalu no bunkura aizbraucam atradam un atkal ta pati lazha stav atkal dzeks armijas forma ! nu tad bijam neskaidriba ka tad parejie bija ieprieksh tikushi tur ieksha ? Galu gala sapratam ka vinsh nemaz naw pamests jo taja viesnica pagraba caur logu redzejam jauno apkures sistemu , kura nu tiesham naw domata pec lieluma tikai prieksh viesnicas apsildei ! Pec 2 nedelam sakam intereseties par bunkuru forumos taisijam temas bet brinumaina karta visi raxti pec isa laika bija pazudushi un joprojam pazud ! varat pashi parliecinaties ieejot un pameklejot google redzesies cik tie maz ! Kam ari ir interese varam kopigi noskaidrot kas tur isti notiek un kapec joprojam no bunkura nav nonemta slepeniba !!!!!!

79 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://savs raksts
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Tā nav nekāda mistika, ir tāda lieta, kā --->  http://http://bunkurs.lv/pages/ ; feins ekskursiju objekts, viss neskarts, pats došos drīzumā aplūkot, iesaku arī citiem, domāju, ka ir vērts redzēt!

1 0 atbildēt

Bļeģ! Idioti! IDIOTI!

 

Nu kā vispār iespējams runāt TĀDU huiņu! Ak dievs! Jums nav pilnīgi nekādas - pat ne mazākās nojausmas par to, kas tur ir, kādas kaņepes, kāda valdība, kāda slepenība! IDIOTI! Ja domā ar galvu tur iekļūt nav problēmas. Tagad gan tur vairs nav ko meklēt - viss interesantais ir sagriezts metālā un ieejas aizmūrētas un bunkurs vismaz pirms laika applūdis.

Lūk, 2,5 gadus vecas bildes:

 

http://www.post-apo.lv/galerija/index.php?/category/6

 

Lūk, stāsts par gājieniem:

 

http://www.post-apo.lv/?p=245

1 0 atbildēt

toc nla dauni!! zemvieniicas bunkuraa var easy tikt ieksaa(no viesniicas priekspuses), un bish taalaak tajaa bunkuraa(kur betona seeta apkaart) vareeja cisu vasaru iekluut, bet tagad vairs nevar,jo vibi visu ar rezaku izgrieza aaraa, un ieejas visas aizmuureeja!!! par to kas pie kapiem man nav nejausmas. tikai zinu to ka vissas ieejas no aarpuses ie aizblombeetas, un apsargam ir dahuja kameras ar pilnu teritorijas filmeesanu!!!!

1 0 atbildēt

Kaut kas jau tur nav tīrs.

0 0 atbildēt

mm,interesanti. Dereetu uzzinaat kur tieshi tas ir.

0 0 atbildēt

Intresanti gan.emotion

0 0 atbildēt

tur dimtenīti dzen vai arī cannabi audzē.

0 0 atbildēt

Hmm, uzrakstiet policijai iesniegumu, ka tur notiek aizdomīgas darbības - aizdomas par kaņepju audzēšanu. Pierakstiet, ka tur uzstādītas apsildīšanas sistēmas un patērē daudz elektroenerģijas. Ka apsardze ir aizdomīga - nu, policijai tas būs jāpārbauda un jāsniedz Jums atbilde. Ja 2 nedēļu laikā atbildes nebūs, sūdzaties par policistiem prokuratūrā. Ja arī šie neliksies ne zinis, tas jau ir iemesls sūdzēt policistus un prokuroru tiesā. Viss likumīgi un juridiski korekti, kā tam it kā Latvijā būtu jābūt :D

0 0 atbildēt

spiegs neko citiem nestāsta, jo viņš ir spiegs...

0 0 atbildēt

tas ir ligatne nevis siguldaa !

0 0 atbildēt

Tgd mekleju interesantu info par latvija sastopamajiem bunkuriem un uzgaju sho rakstu..... kads tad noskaidroja kas notiek taja bunkura?

0 0 atbildēt

Bļin nepietika, ka man vajadzēja dzēst topickus tajos forumos.. vēl te sāksies >< lablab.jociņš spociņš :) :D

0 1 atbildēt