local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes skaistumam5

34 5

Sievietes ir spējīgas upurēties, lai sasniegtu attiecīgās modes "skaistuma šablonu", cerot, ka tā panāks lielāku uzmanību no vīriešu puses.
Vislielākā sieviešu nelaime ir viņu lētticība un nepārliecinātība par savu izskatu - ir ļoti vienkārši sievieti pārliecināt par to, ka kaut kas ir skaists tikai tāpēc, ka dotajā brīdī tas ir modē. Tās ir pilnīgas muļķības. Laikmetā, kad modē bija augstas pieres, sievietes bija pārliecinātas, ka sieviete ar augstu pieri ir skaistuma ideāls, tāpēc skuva matus, lai piere izskatītos augstāka. Savukārt, laikmetā, kad modē bija ļoti tievi vidukļi, sievietes stīvējās korsetēs. Šodien, kad show biznesa pasaule mēģina pārliecināt, ka skaista sieviete līdzinās sērkociņam, sievietes ir spējīgas mirt badā, tikai tāpēc, ka tā viņas būs skaistākas. Liekas, ka tikai cilvēks, kurš sevi ienīst, var sevi tā mocīt.
Sievietes naivi tic, ka viņu upurēšanos skaistuma vārdā vīrieši spēs novērtēt. Diemžēl rezultāts visbiežk ir pilnīgi pretējs. Vīrietis var dabūt trieku, kad ieraudzīs pastāvošās modes tendences uz savas mīļotās sievietes: rozā mati, vai tēlu, kurš izskatās pēc badacietēja, bet viņa vēl grib, lai viņš noticētu, ka tagad viņa ir īsta skaistule.
Ja sieviete vēlas būt skaista, viņai vienspirms ir jāiemīl pašai sevi.
Interesanti, kas sievieti izdaiļo visvairāk? Jāpiebilst, ka te nav runa par dārgu kosmētiku vai bižutēriju.
1. Mirdzošas acis. Nav runa par spīdošu kosmētiku, kura uzsmērēta uz acīm, bet gan par prieka mirdzumu acīs.
2. Kopta, gluda āda, kuru var salīdzināt ar zīdu. Daudzi vīrieši atzīst, ka brīdis, kad mīkstas sievietes rokas glāsta viņa seju, matus, muguru, utt., ir viens no patīkamākajiem.
3. Viegla, lidojoša gaita. Sievieti, kurai raksturīga viegla gaita var salīdzināt ar putnu. Liekas, ka pēdas nepieskaras zemei, ka sieviete lido. Diemžēl nav iespējams šādu gaitu panākt, ja kājās ir kurpes uz mežonīgi augsta, plakana papēža, kuras nesaprotamu iemeslu dēļ daudzi uzskata par modernām.
4. Kopts apģērbs. Apģērbam nav jābūt jaunam un dārgam, lai sieviete tajā izskatītos jauki. Tam ir jābūt tīram, sakoptam un protams jāpiestāv konkrētās sievietes figūrai.
Lai sieviete būtu skaista, viņai nav jākopē kāds konkrēts skaistuma etalons. Viņai ir jāmāk sevi novērtēt un iemīlēt, tad arī citi spēs saskatīt viņas skaistumu.

34 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nekad neesmu sekojusi jaunajām tendencēm.  Parasti, kas man sāk patikt (pašai no sevis iedomājoties ko vēlos) tas parasti nāk modē ....maybe tā ir mana 6 maņa..paredzēt..

3 0 atbildēt

Nejau sievietes tikai skrien pakaļ modei. Kā tad var izskaidrot čaļus kuri izskatās pēc rozā gaiļiem?

3 0 atbildēt
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Bullishit! Jo austāks papēdis, jo seksīgāks dibens! emotion

0 1 atbildēt