local-stats-pixel fb-conv-api

SEXting2

42 9

Sexting ir vārdu salikums, kas apzīmē erotisku tekstu un attēlu (reizēm pat video) sūtīšanu izmantojot mobilo telefonu (bildes var tikt sūtītas arī uz epastu, protams). Lai gan šī izklaide var būt jautra, tomēr jāatceras divas lietas, pirmkārt sūtot savus kailfoto ir ļoti liela iespējamība, ka tie nonāks atklātībā, piemēram internetā (ir pat speciālas mājas lapas) vai tusiņā tiks visiem izrādītas, otrkārt lai cik dīvaini tas neizklausītos, šis ir noziegums, ja ar to nodarbojas nepilngadīgas personas (nemaz nerunājot par gadījumiem, kad šīs bildes var nonākt pie pedo lāča vai līdzīgiem radījumiem). Kā nesen ASV veiktajā aptaujā tika noskaidrots, šo lietu piekopj 20% nepilngadīgo, kam ir mobilais telefons.

Jaunieši vecumā virs 18 ar šādām lietām nodarbojas vēl biežāk. Aptaujās tika noskaidrots, ka sievietes ar šādām izklaidēm nodarbojas biežāk, uzskatot ka tas ir jautri un seksīgi, tajā pašā laikā puiši uzskata to par seksīgu nodarbi, kā arī ideālu lietu ar ko padalīties draugu starpā (t.i. parādītu savu draudzeņu kailfoto).

ASV tika apsūdzētas divas 14 un 15 gadus vecas meitenītes un divi 16 un 17 gadus veci puiši, kas apmainījās ar saviem kailfoto par bērnu pornogrāfijas veidošanu un uzglabāšanu. Mēnesi vēlāk citā ASV štatā tika apsūdzētas vēl 3 meitenes, kuras savus kailfoto sūtīja klasesbiedriem. Ņemot vērā ASV neiecietību pret pedofiliem, viņiem gaidāmas lielas nepatikšanas.

Arī populāriem cilvēkiem mēdz gadīties misēkļi, piemēram aktrise Vanessa Hudgens (High school musical) sūtīja savas bildītes savam tā laika puisim, kurš pārdeva attēlus. Rezultātā izcēlās liels skandāls.

Deivids Bekems tika pieķerts krāpjam savu sievu ar asistenti, sākumā gan viņš liedzās, tomēr nākot gaismā neķītrajām īsziņām viņa telefonā, izcēlās ļoti liels skandāls, taču viņa mīlošā sieva būdama īsta biznesa dāma nolēma piedot vīram, jo uzskatīja, ka bizness ir svarīgāks un veiksmīgi turpina nest Bekemu zīmola vārdu pasaulē, pelnīdama lielu naudu.

Tā kā labāk nesūtiet šādas bildes, bet paglabājiet plikumus romantiskajam brīdim ar mīļoto...

Reklāma
Reklāma


42 9 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

pedo laacis :D

1 0 atbildēt

7 kruta bilde :D

0 0 atbildēt