local-stats-pixel fb-conv-api

Pro ana- 57 iemesli, kāpēc būt anoreksiķim51

272 14

RAKSTS PACELTS

Šie iemesli ir ar anoreksiju apsēstu cilvēku izdomāti. Tas, ka viņus šeit publicēju, nenozīmē to, ka abtalstu ana, drīzāk vēlos parādīt cilvēku slimumu un absurdo domāšanu, jo ir jau arī tādi, kuri tam visam tic. Vai vēl vairāk- anoreksija būtībā arī ir ticēšana šim visam. Īssavienojumi smadzenēs.

Daļa attēlu ņemti no konkursa (1.-13., izņemot 5.), kurā ar fotošopa palīdzību padarīja slavenu mākslas darbu varoņus anorektiskus. Iepatikās ideja, tāpēc nolēmu pie reizes parādīt arī to.

(meklēju spokos, bet neko tamlīdzīgu neatradu. tulkojums varbūt nav īsti precīzs, jo mana angļu valoda nav ideāla, bet ceru, ka ir ok.)

Jauku lasīšanu, ja tā var teikt.

« 1  2  3 »
272 14 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Nevajag jau aptaukoties, vajag atrast zelta vidusceļu, jo šaubos, ka uz šitiem kaulu maisiem puiši siekalojas.

53 0 atbildēt

un tas viss beidzas ar nāvi, cool story...

35 0 atbildēt

Es biju slimnicā vienā palātā ar meiteni, kam ir anoreksija nervuozum. man palika bail, kad klausījos kā viņa runā per sevi. Ja viņai ar varu piespiež kaut ko apēst, viņa visu izvemj. Viņa pat ir iemācījusies vemt nebāžot neko mutē, tas esot daudz ērtāk. Viņu ir pametuši visi draugi, meitene atteikusies no deudziem pulciņiem, jo viņai nav spēka kaut ko izdarīt, mācības nenormāli kritušās, jo organismas vairs nestrādā kā vajag, viņai pusgadu nav bijušas mēnešreizes un izkrīt mati. tas viss tikai tādēļ, ka puisis viņu pameta un aizgāja pie citas. viņa saka, ka pameta, jo viņa bija resna un neglīta. pats puisis gan tā neesot teicis....

tas ie vairāk kā slimi.

33 0 atbildēt

2. Ēdiens tev nav vajadzīgs. atdod to man

27 0 atbildēt

18. Tu būsi spējīga pārvietoties tik ātri un prasmīgi kā zirnekilis.:D:D Kurš gan to nevēlētos. Un tās bildes ir briesmīgas.

12 0 atbildēt

10. Tu varēsi redzēt savus skaistos, skaistos kaulus. Tāpēc izgudroja rentgenu emotion

11 0 atbildēt

izklausās pēc sava veida sektas

10 0 atbildēt

Es tagad pat nezinu - smieties, vai raudāt! No vienas puses +- veselam cilvēkam visi šie iemesli par labu labprātīgi izvēlētai slimībai liekas mazākajā mērā dīvaini. Bet no otras - šī slimība laikam ir briesmīga, ja argumenti kā "ēdiens bojā tavus zobus", "cilvēki, kuri ēd, ir savtīgi", "ēšana ir tikai pakļaušanās citu gaidām"utt var šķist kaut mazākajā mērā stabili un vispār apdomāšanas vērti! emotion

P.S. Man ir nācies garas stundas mācīties anatomiju un blenzt uz kauliem - arguments "Tu varēsi redzēt savus skaistos, skaistos kaulus" jei bogu ir garām!

9 0 atbildēt

Viss sākas ar kompleksiem, kas noved līdz tādam psihiskam stāvoklim kā anoreksija. Pat tievas meitenes sāk domāt, ka visas dzīves ķibeles ir svara dēļ un viņām galvā izstrādājas kaut kāds ideāls, kas visiem pārējiem šķiet vienkārši briesmīgi. Otrs arī ir tas, ka daudzi cilvēki ar svara problēmām nevar apstāties, ja sāk notievēt, viņi vienkārši nejūt mēru, viņu pašapziņu "baro" nomestie kilogrami, un tas viss aiziet līdz tam, ka cilvēks ir kauli un āda tiešā nozīmē

9 0 atbildēt

Dažiem argumentiem pat ir visai sakarīgs pamats, nevajag nosodīt cilvēkus, kuru ādā Jūs nekad neesiet bijuši un, visticamāk, arī nebūsiet. Tas ir tā pat kā apgalvot, ka tev negaršo kāds ēdiens, pirms to esi pagaršojis. Jūs nesaprotiet anoreksiķus, jo Jūs neesiet anoreksiķi, Jūs nesaprotiet homoseksuālismu, jo Jūs neesiet homoseksuāļi. "Aklu" kritiku jebkurš māk kladzināt.

12 4 atbildēt

sagribējās uzēstemotion

7 0 atbildēt

Nesaprotu, kāpēc šīs meitenes domā, ka puišiem patīk kaulu kambari! ;dd Bet nu, žēl ir to meiteņu, kuras saslimst ar šo psiholoģisko slimību, un, liela loma ir arī vecākiem. Pirms diviem gadiem arī gulēju 10 dienas slimnīcā, manā palātā arī bija meitene ar anoreksiju. Viņa varēja nekustīgi gulēt kādas 4h, skatīties vienā punktā un neko nedarīt. Un, kad viņu apciemoja mamma, varēja uzreiz saprast, ka meitenei izveseļoties būs 2x grūtāk mammas attieksmes dēļ. Mūsdienās cilvēki ir ļoti nežēlīgi, esmu pat dzirdējusi, kā tievu, veselīgu meiteni (ne slimīgi tievu) nosauc par resnu. ;/

7 0 atbildēt

Nevajag aptaukoties, un nevajag badoties. :) 

7 0 atbildēt

Tievi cilvēki izskatās labi jebkurā apģērbā.

 

true!

8 4 atbildēt

 

Nu, jā. Palasot komentārus, gribas šo to pateikt. Publicēju rakstu, lai pārējie redzētu, ko tieši tie cilvēki domā. Nevis lai dirstu uz viņiem virsū, jo anoreksija ir slimība. Tā nav ne iegriba, ne domāšanas veids, tā ir slimība, ko cilvēks pats nespēj kontrolēt (kamēr spēj, medicīniski tā neteik atzīta par anoreksiju, cik zinu). Un Mosquito lieliski izteicās- slimīga ir tā sabiedrība, kura šādus indivīdus rada, tāpēc katram derētu arī ieklausīties sevī, vai pats neesi nekādā veidā ar to saistīts. Un tiem, kuri apgalvo, ka šī visa lasīšana varētu kādu pamudināt uz anoreksiju- veselam cilvēkam šie argumenti liekas slimi, anorektiķiem- būtībā nebūs nekas jauns.
4 0 atbildēt

Nu jā. Man ģimenē māsa ar to slimo. Tekšu tā, ka tie teikumi ir līdzīgi šeim. Diezgan šausminoši:/

4 0 atbildēt

Neēd sūdus + nedaudz sporta = laimes formula

4 0 atbildēt

lit bit sick 

3 0 atbildēt

ja tu piesit anoreksiķim, tad viņš sadrūp. lol

bet tās slimnieku domas tiešām sick. kā vispār ko tādu var izdomāt? es no ēdiena tik ļoti nevarētu atteikties. vajag ēst veselīgi un nepārspīlējot, bet ne jau tā, kā viņas apraksta.

tomēr, kad lasīju vienas meitenes, kas slimo ar anoreksiju, dienasgrāmatu-viņa tā aprakstīja ēdienu, ka man arī ēst vairs negribējās.

4 1 atbildēt

var būt tievs, bet līdz noteiktai  robežai. Anoreksija jau ir aiz tās robežas.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »