local-stats-pixel fb-conv-api

Pozitīvai vasarai- POSITIVUS!5

Kā ierasts, pašā vasaras vidū 16. un17. jūlijā jau ceturto gadu Salacgrīvā norisināsies vasaras pozitīvākais festivāls, kas šogad solās būt vēl grandiozāks, ļaujot visiem klātesošajiem uzņemt milzīgu pozitīvisma lādiņu, laikā ,kad saules sakarsētos un jogas atbrīvotos ķermeņus caurstrāvos pasaules grandu mūziķu radītās skaņas un izdziedātās melodijas.

Lai nodrošinātu mūzikas stilu un sajūtu daudzveidību, koncerti noritēs uz četrām, tematiski atšķirīgām, skatuvēm. Jāmin, ka arī paši mākslinieki pārstāv tik daudz dažādu kultūru, ka savai sirdij tuvāko mūziku atrast spēs ikviens! 

Uz RED BULL ACADEMY skatuves uzstāsies  Toms Grēviņš, Drummatic Twins  (UK) , Jesse (FI), mākslinieki Mushinah un South Rakkas Crew no Amerikas u.c.

CĒSU ALUS skatuvi iekaros grupa no Krievijas  EIMIC (Everything Is Made In China), mums visiem  labi zināmais radio SWH Dj Atris Dvarionas, un temperamentīgie Giulia Y Los Tellarini no Spānijas, kuru mūziku, pavisam noteikti atminēsies Vudija Allena filmas Vicky Cristina Barcelona vērotāji, jo grupas mūzika ietilpst šīs filmas skaņu celiņā.  Uz skatuves kāps arī  Goran Gora; skandalozie HAPPYENDLESS,Triānas Parks u.c.

 

Par romantisku noskaņu gādās I LOVE YOU skatuve, kuru ieskandinās DJ Uldis Rudaks El mars, Ewert and the Two Drakons; Sons of Noel and Aadrian (UK); Tramplīni un Zizzou no Latvijas u.c. Protams, būs arī pārsteigumi- Secret Dj un Secret Act.

Tomēr vislielākā rosība gaidāma ap TELE2 skatuvi, jo uz tās uzstāsies tādas kulta grupas kā MUSE no Lielbritānijas, Sceesor siters, UNKLE un The climbers. Arī uz šīs skatuves pārsteigums garantēts! (Surprise act būs kāda grupa no rietumiem, kas jau viesojusies Positivus festivālā.)

Paralēli darbosies arī GARNIER FRUCTIS DABAS KONCERTZĀLE, un NORDEA KINO SKATUVE, kurā būs iespējams skatīt gan populārākās īsfilmas, gan pasaules klasiku.

 

Muzikālā ziņā šis solās būt viens no košākajiem un spilgtākajiem šīs vasaras pasākumiem , jo mūzikas daudzveidība būs fenomenāla- sākot no Acoustic Indie, un Art Rock līdz pat Progresīvajam metālam.

Pilns mākslinieku saraksts pieejams http://www.positivusfestival.com/lv/alpha

 

Nedaudz par pārējām aktivitātēm.

BRĪNUMAINA BAGĀTĪBU SALA

Pasākuma organizatori gādājuši par to, lai festivālu varētu apmeklēt arī ģimenes ar bērniem.  Gan 16. , gan 17. Jūlijā darbosies Guttiņas Bērnu sala, kurā profesionālu audzinātāju uzraudzībā mazie ķipari, kuri ir vismaz 3 gadu veci, varēs nodoties radošiem priekiem un aktivitātēm , kopā veidojot greznas un stilīgas kartona cepurītes, piedaloties stafetēs,  klausoties skaistākās pasakas „Grāmatu stūrītī”, kā arī no baloniem veidojot iespaidīgo festivāla lelli, ar kuru būs iespējas fotografēties visas dienas garumā.

 

JOGA KOPĀR AR LABO SAJŪTU LABORATORIJU

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt jogas nodarbības, lai spēcinātu savu ķermeni un garu. Kopā ar pasniedzējiem būs iespēja nodoties VInjansa jogai, lai atvērtu radošo spēku sevī, Yin jogai, trenējot pacietību un prāta izturību, kā arī Pāru jogai, kas ļaus izprast, un kā fiziski tā arī emocionāli satuvināties ar savu partneri. Arī bērniem būs iespēja nodarboties ar „Bērnu Jogu”, un priecāties par to, ko tie spēj paveikt.

ARĪ ŠOGAD NEKĀDI TRAIPI NESPĒS SABOJOĀT GARASTĀVOKLI,

jo darbosies „Zanussi”  veļasmašīnas, kurās bez maksas, ar dabai draudzīgu pulveri būs iespējams izmazgāt netīrās drēbes.

 

MERRILD TELŠU PILSĒTIŅA

 šogad būs vēl plašāka un ērtāka. Tās teritorijā būs iespēja ne vien ierīkot teltis, un veikaliņos/dažādajās ēstuvēs sagādāt sev dažādus našķus, bet arī malkot kafiju ,kas tiks pasniegta par brīvu! Lai parūpētos par telšu pilsētiņas iedzīvotāju pilnīgu komfortu un drošību, tiks norobežota kājāmgājēju plūsma, automobiļiem paredzot atsevišķu stāvvietu zonu pavisam netālu no apmešanās vietas.

 

PAR ĒDINĀŠANU

 gādās dažādi restorānu tīkli, kas sniegs iespēju mielot gardēžus ar atšķirīgām gaumēm. Būs pieejama ne tikai latviešu, bet arī franču, turku un ķīniešu virtuve, ļaujot pat pasākuma ietvaros baudīt sev vistīkamāko.

 

Sīkāku informāciju par pasākuma norisi meklē  http://www.positivusfestival.com/

Par biļešu iegādi http://www.positivusfestival.com/lv/prices-0

 


 

 

 

Reklāma
48 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

nebūšu :)

0 0 atbildēt

Fak jē! Pagājušogad bija autā - šogad ar ci*šos.

0 0 atbildēt

Būšu, būšu, bušu, protams. :)))

0 0 atbildēt

Šogad būšu pirmo reizi un nespēju vien sagaidīt emotion

0 0 atbildēt

NETIEKU.

0 0 atbildēt