local-stats-pixel fb-conv-api

Pierādijums tam, ka šņabis padara cilvēkus sitprākus!10

Maskavā 22 gadus vecais Aleksejs Roskovs palicis dzīvs pēc tam, kad divas reizes nolēcis no piektā stāva, ziņo „Ananova”.

Pirmo reizi viņš izlēcis, kad bijis smagā alkohola reibumā, savukārt otro reizi - kad nespējis paciest sievas pārmetumus par pirmo lēcienu.

Pirmo reizi vīrietis no balkona nolēcis, kad bija izdzēris trīs pudeles vodkas. Sieva Jekaterina pa virtuves logu, redzot vīra lēciena, zvanījusi mediķiem. Tikmēr Roskovs pēc lēciena devies atpakaļ uz dzīvokli.

Taču atgriezies tur, sieva viņam izteikusi pārmetumus. Tādēļ Roskovs atkal meties no piektā stāva. Pārsteigtie mediķi vēlāk konstatējuši, ka Roskovs nav guvis gandrīz nekādus ievainojumus.

Savukārt pats Roskovs pēcāk atzinis, ka viņš esot ļoti liels veiksminieks. „Es nezinu, kāpēc es izlēcu pirmajā reizē, taču, kad es atgriezos, un dzirdēju savu sievu dusmās kliedzam uz mani, vislabākais, ko es varēju darīt ir pamest istabu - lecot pa logu", sacījis Roskovs.
13 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
kaut ko tādu bieži negadās pieredzēt! emotion
5 0 atbildēt
STulbiem pieder pasaule!!
3 0 atbildēt
labs :DDD taa tik tureet. Kaa shim kautkas nepatiik shis lec araa pa logu :DD
3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
nevis pieraadiijums tam, ka shnjabis padara stipraakus, bet gan tam ,ka stulbaakus! :D
2 0 atbildēt
Spirtotie dzērieni padara kaulus blīvākus, ja kas ;)
1 0 atbildēt
Pirmo reizi vīrietis no balkona nolēcis, kad bija izdzēris trīs pudeles vodkas. Sieva Jekaterina pa virtuves logu, redzot vīra lēciena, zvanījusi mediķiem. Tikmēr Roskovs pēc lēciena devies atpakaļ uz dzīvokli. emotion emotion sasmējos par teikumu.. :D
1 0 atbildēt
nevis stiprākku, bet gan atslābinātāku, cilvēks neko nesasprindzina un ir lielākas iespējas kā kaķim, nokrist tā, ka iegūst maākos iespējamos ievainojumus..
1 0 atbildēt
Es pirms mēneša noričuka nokritu uz vietas stāvot. Joprojām potīte tāda pastīva. :D Vizunčiks.
1 0 atbildēt

jāpiedzeras un japamegina kaut vai no 2stava :D

0 0 atbildēt