local-stats-pixel fb-conv-api

Piedzīvojuma Gars 20102

28 0

 

Pirms diviem gadiem norisinājās projekts āra dzīves apmāciba "Piedzīvojuma Gars 08". Draugs, man par nožēlu, tajā piedalijās. Par nožēlu tādēļ, ka pēc pasākuma viņš vēl gadu vārījās un stāstīja par pasākumu, kā viņi darījuši to un darījuši šito. Godigi sakot, man reāli noskauda! Čalim bija paties piedzīvojums nedēļas garumā, kura laikā viņš paguva lekt ar virvi no pamatīga  augstuma, iegūt iemaņas āra dzīvē, un doties neaizmirstamā pārgājienā. Protams ta ir tikai maza daļa ko viņš paguva izdarīt.  

Bet jā, stāsts nav par to, kā manam draugam gāja pirms diviem gadiem. Stāsts ir par to, ka viņš šodien man zvana un saka braucam... Es domāju, kur?! Atbilde nebija ilgi jāgaida, ka jābrauc uz āra dzives apmācibu "Piedzīvojumu gars 10". Mana atbilde nebija ilgi jāgaida: Jā! 

Kapēc rakstu šeit: tapēc, lai jums arī dotu iespēju piedalīties, jo nenovēlu jums tās mokas, ko izcietu es, kad man bija jāklausās viņa stāstos. 

Mazlliet par apmācību. Apmācība  norisināsies no 11-17 jūlija, Kuldīgas rajona, Tigavas mežā. Dalības maksa ir 50 Ls. No sākuma man likās dārgi, bet tad es padomāju, ka tik un tā es pa nedēļu noēstu un notusētu tikpat, ja ne vairāk. Plus, programma būšot lēciens. Siguldā lekt maksā ap 20 LS, tā kā sapratu, ka būšu vinētājs.  

Organizatori esot paņēmuši pagājušajā gadā pauzi, un šogad esot sagatavojuši pārāko programmu. Sola, ka apmācības laikā katram būšot iespēja pārvarēt savas bailes, sākot ar zirnekļiem, beidzot ar galvu reibinošu augstumu.

Pieteikties var aizpildot elektronisko reģistrācijas formu: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dF9NX3lUeUhKem1ERzN0bW8wVlRlS0E6MA#gid=0

Sīkāks info pieejams uz meilu pma.oks@gmail.com vai zvanot 22017771

Uz redzīti apmācībā!

Pats nevaru sagaidīt!

p.s. tā ir mana drauga bilde lēcienā

28 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

izklausās interesanti...

0 0 atbildēt

buus jaapameegina :)

0 0 atbildēt