local-stats-pixel fb-conv-api

Pašnāvība - Vai Risinājums?24

147 8

Aizvien vairāk cilvēki izvēlas savu dzīvi saīsināt,bet,kāpēc? Fakti par pašnāvību,kā arī īstas pašnāvības vēstules.

147 8 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

bet kur rodas tās psihes problēmas? no kā? tik daudziem? es tiešām neizprotu...

3 0 atbildēt

īstenībā jau 3 gadus domāju par savas dzīves izbeigšanu… jo ieslēdzu domāšanu un smadzenes un saprātu un saprotu - jēgas vnk NAV…  Reāli to nedaru, jo arī tam nav jēgas… tāpēc es padevos un vnk eksistēju, cik nu sanāks… Vai tā skaitās bailes no sāpēm un neizdošanās, vai vnk nogurums, vai izmisīga cīņa par dzīvi… do not know and actualy - do not care! Bet ir tik vienkārši braši soļot pa dzīvi un visi priecājas - redz' cik dzīvespriecīga meitene! Un birojā esmu saulīte! Un mājās rūpīga, ieinteresēta sieva… Un tā ir visvienkāršāk!

3 0 atbildēt

waaaaah, šitas manī spēj izraisīt tikai dusmas un niknumu. kā vspār var nonākt pie tādas idejas...ai,labi, necepšos :D bet nu ir stulbi, nu.

2 0 atbildēt

emotion why not

2 0 atbildēt

Cilveki lielakoties musdienas ir morali notrulinati jau no bernibas,spidigas mantinjas vecaku lutinashana,pusaudzu gadi bez rupem,a tad pienak pieagusho dienas un tad nu sakas muzigie 4epe. Pie idejas nonak morali sagrauts cilveks atri ja tas nemaz nezina ko nozime un ar ko jasaskaras dzivojot musidneu pieaugusho pasaule,nj*t vera vecaku vainu bernu morali nesagatavojot straumei kura viegli nosliikt un ko sauc par dziivi... talak tapat ka bubble netaisos cepties lai gan bus cilveki kas varetu nakt pretruna ar mani bet nu enivai butu unteresanta tema pie kuras pavaditu savu riita sviestmaizes leno naavi

2 0 atbildēt

patika :)

1 0 atbildēt

atbildot uz ups komentāru " Te nav vainojama audiznaassana vai vel sazin ... " Runāšu kā cilvēks, kurš ir interisējies par psiholoģiju - psihiskas problēmas... Ja man bija nosliece uz pašnāvību, tad man bija problēmas ar iekšējo pārdzīvojumu pasauli? Tātad, ja nav vainīga audzināšana un vēl sazin kas(pieņemsim, ka cilvēki, ar kuriem saskaros), tad no kurienes rodas psihiskās problēmas? Cilvēkam nav un nebūs depresija no plika gaisa.

1 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " Psiholoģiskas problēmas rodas tapēc ka nedzīv... " emotion

1 0 atbildēt

a man vienalga,es dzīvošu līdz sirmam vecumam un aiziešu dabīgi :p 

1 0 atbildēt

Bērnam psihe veidojas atkarībā no tā, kādos apstākļos viņam nākas augt. Man jau liekas, ka visvairāk par pašnāvībām domā tieši tie, kuriem bērnībā vairāk vai mazāk viss ir bijis, jo augot lielākam un saskaroties ar problēmām , viņam nav ne jausmas kā no tām izkļūt, savukārt tiem, kuriem maz kas bijis, paši ir centušies izkulties no problēmām, kas nozīmē tikai to, ka viņi savas problemātiskās situācijaas, laikam ejot, ir mācējuši izlabot un tālāk centušies dzīvot tā lai tās neatkārtotos. Protams, ja apkārt būs vajadzīgie draugi, tad viss būs kārtībā. Protams, ir gadījumi, kad draugi nespēj pierunāt izmisušo cilvēku, un viņš izdara visu līdz galam Tur, manuprāt, cilvēkam ir bijušas psihiskas problēmas, kuras varēja risināt vienīgi ar psihologa palīdzību.

1 0 atbildēt

skumji....

0 0 atbildēt

atbildot uz Another_She komentāru " nu nevienmer ir taa , protams . un ari pa... " es jau arī nesaku, ka tā notiek vienmēr, gadījumi ir dažādi, katrs zem tiem nes savu krustu, bet tu gan saki, ka cilvēks nekad par pašnāvību nerunā...ir, kuri runā, un tas tev vienīgais zināmais atgadījums vēl nenozīmē, ka tā dara pārējie

0 0 atbildēt
cilveks Ari dara tadas lietas ka nau citas izejas dzive Ari milestibju del.:'(
0 0 atbildēt