local-stats-pixel fb-conv-api

Papiross in use.6

44 0

Lai atmestu pīpēšanu ir vajadzīgs milzum daudz gribasspēka, kura parasti visvairāk trūkst cīnoties ar neveselīgiem ieradumiem, jo jau pēc nedēļas atturēšanās, pīpēt atsāk nedaudz vairāk par pusi „metēju”, bet vairāk par diviem mēnešiem iztur, apmēram, 130 cilvēki no tūkstoša un tik un tā viņiem pa pēdām seko kārdinājums uzsmēķēt.

Visbiežāk „kaislīgus” pīpētājus cigarešu iedarbība uz cilvēka organismu neattur no pīpēšanas, arī fakti un statistika nedarbojas. Protams, daudzi aizstāvas ar to, ka „mans onkulis pīpēja no 15 gadu vecuma, bet mira tikai 87 gados”. Jūsu onkulim ir paveicies vairāk nekā citiem. Protams, pīpētājim ir iespēja mirt tā pat kā nepīpētājiem nelaimes gadījumā, iedzimtas slimības dēļ vai kāda cita faktora ietekmē. Bet neizpaliek ārī citas iespējas, kuras biežāk raksturīgas pīpētājiem.

Iespējams, veiksmīgāks motivētājs ir cenu pieaugums tabakas izstrādājumiem. Padomājiet, kur jūs varētu iztērēt ietaupīto naudu!

Bet tomēr, ja vismaz pieci aizdomāsies par cigarešu ietekmi uz savu veselību un kaut viens atmetīs, būšu gandarīta.

Kāpēc pīpē? Lai sadraudzētos pīpējošā kolektīvā, lai parādītu savu neatkarību, visatļautību, lai slēptos no reālām problēmām un mazinātu stresu, uztraukumu, lai mazinātu ēstgribu (parasti raksturīgs sievietēm, maltītes vietā izpīpē cigareti/es), lielisks līdzeklis, lai kavētu laiku.

44 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

jaa, atmest dereetu, bet tas ir veel gruutaak, ja visi, ar kuriem dziivoju kopaa, smeekjee. :(

1 0 atbildēt

neko daudz tas nemaina, bet interesanti palasīt +

1 0 atbildēt

Labi ka es nesmēķēju un ar to es lepojos emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz mumush komentāru "kad busu nopipejis 15- es 15 gadus nesmekesu--l... "  Mēģini!

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "ejat dirst.. ir vecie opapi, kas visu muuzhu no... "  Dzīve vispār apriori ir kaitīga un jebkurā gadījumā nonāk līdz nāvei. Tā ka neuztraucies viss ir labi

0 0 atbildēt