local-stats-pixel fb-conv-api

Palīdziba ar biržu!23

412 16

Tātad, man jau ir nākušas vēstules ar lūgumiem palīdzēt, tādēļ izdomaju ka varētu uztaisīt rakstu lai palīdzētu cilvēkiem izskaidrot kas un kapēc ir jādara biržā.

Biržā ir jāpērk vai jāpārdod akcijas atkarībā no tā vai domā, ka attiecīgais notikums piepildīsies(jāpērk) vai nepiepildīsies(jāpārdod). Mana stratēģija daudzreiz ir bijusi pirkt lētās akcijas vai pārdot dārgas akcijas lai man tas maz izmaksātu un uzvaras gadījumā daudz iegūtu, praktiski neko neiztērējot.

Ja tu pārdod akcijas, tad tas nozīme ka tev liekas, ka tas apgalvojums nepiepildisies. ja zini ka tas noteikti piepildīsies, tad nav nekādas jēgas pārdot akcijas, jo tu zaudēsi to ko esi ieguldijis, bet ja tev liekas, ka notikums varētu gan piepildīties, gan tikpat labi nepiepildīties, bet cena akcijām ir liela, tad vari pārdot, tādejadi ieguldot maz lidzekļus, bet, notikuma nepiepildīšanās gadijumā iegūstot par katru akciju 100.

412 16 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

emotion labs raksts. beidzot izskaidroji pa cilvēciskam

36 3 atbildēt

labs raksts :) Bet es tik un ta nesaprotu emotion

30 2 atbildēt

Es vienīgais nesapratu par ko iet runa?emotion

3 2 atbildēt
wh avatarswh

Haters gonna hate. ++

0 0 atbildēt

Dēļ biržas spoki sapūst. emotion

26 26 atbildēt

man ir tā - kad es vinnēju, man jāpienāk punktiem, kurus varētu mainīt pret cepumiem blā,blā,blā.. man tie punkti vienkārši izzūd... wtf?

0 0 atbildēt

Hmmmm.......

0 0 atbildēt

Negaidīti - bet noderēs

0 0 atbildēt

Varu pateikt vel vinkāršāk nopērc par zemāko pārdot pat dārgāko cenu!

0 0 atbildēt

Labais :)

0 0 atbildēt

1. - tās nav akcijas, bet gan tās lietas, kā Forward un Future kontraki, kuros tu izvēlies vienu iznākumu un tava izmaksa (samaksa) ir atkarīga no dota pasākuma iznākuma (piem. vai būs vai nebūs vairāk par xxx apmeklētāju).

2. - nekad dzīvē nedarbojaties pēc sistēmas 'pērc to, kas notiks 100%' (ja runājam par īstu biržu un akcijām). Ņemot vērā, ka cenas nesko kādam noteiktam grafikam, bet gan ir atkarīgas no sezonāliem, sekunduāliem un visādiem citādiem notikumiem, tad tik pat labi, ja cena ir ļoti kritusies, pastāv iespēja, ka viņa kritīs vēl.

Patiesībā ekonomikā un finansēs to, kāda būs cena nākošajā mirklī, var noteikt ar formulām (BMS formula, piemēram). 

Par rakstu ielikšu plusu, jo esi centies un skaidrojis, taču, diemžēl, patiesā būtība ir nepareiza.

2 3 atbildēt

mosh būtu jāmaina adreses nosaukums?? piemēram uz- sudi.lv? 

6 8 atbildēt

nē nopietni, kas pa sūdu?? kas pa fakinu sūddu?? kas notiek ar spokiem?? kas pa izdrāztu idiotisku sūdu? kas pa akcijām?? kas notiek?? wtf?????? kāds var paskaidrot, kpc spoki.lv pārvēršas par sūdu?? 

3 20 atbildēt