local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi kā uzņemt savu foto iepazīšnās profilos.5

30 3

Profesionāli slavenību fotogrāfi iesaka: atrodiet vietu, kurIR visvairāk GAISMAS.

Bet, SVARĪGI lai saule nespīdētu sejā, izmantojiet kādu nojumi VAI noēnojumu, kā piemēram-zemkoka.
Dienas gaisma IR gluži VAI glaimojoša sejai, bet, uztrauc nodevīgās krunciņas, apsārtums VAI negludumi UZ sejas ĀDAS, to var viegli novērst izmantojot gaismu atstarojošu priekšmetu. Kuru novieto pavērstu mazliet no apakšas, tā lai /SVARĪGI/ virsma atstaro tieši sejā. Tam var izmantot nelielu visparastāko-spoguļi.
Pateicoties spogulim, bilde izdodas nevainojama . Sejas ĀDAS nepilnības /ja tādas IR/ saplūst ar sejas ĀDASTONIi,notušējas,pilnībā-izzūd.
Turklāt, fotografējot, kamera jānoregulē "mākoņu" režīmā, TAS bildei piedos dzelteno , sarto toni, tādējādi it kā padarot seju dzīvāku. Dažiem aparātiem IR "sniega" režīms, kurš ari padarīs siltāku spilgto balto spoguļa atstaroto gaismu.

Svarīgi ievērot arī, kāds IR kameras tēmēšanas virziens. Palūdziet fokusēt kameru mazliet virs jūsu acu līmeņa, TAD pavēršot no augšas UZ leju par grādiem 10. TAS vizuāli padarīs kaklu garāku,pašu cilvēku – slaidāku. Sejas izteiksme top valdzinošāka. JO acu skats IR pavērsts mazliet uz augšu - Jus lūkojaties it kā caur skropstām.

Ķermeņa valodas speciālisti iesaka: galvenais uzsvars IR Jūsu SIRDS!

Foto sesijas Laika UZ kameru sūtiet TO kā vēstījumu – izpaudieties ar seju, acīm, ar ķermeni.Paudiet KA ar visu sirdi esiet atvērta, gatava atsaukties savam partnerim. Neslēpiet ROKAS, TAS liek domāt, ka ko slēpjat. Īpaši ta domā vīrieši, JO viņi IR mednieki,Taču nevēlas doties pēc medījuma, KURŠ izskatās noslēgts VAI bīstams. Viņi vēlas sajust, KA esat pret viņiem atvērta,KA pastāv iespēja jus sagūstīt.
SVARĪGI lai foto izdotos- seju vajadzētu pirms tam atslābināt. Sasprindzis smaids? KAD jāgaida, jāgaida ... izskatās neīsts . TĀDS foto nevienu neuzrunā. KĀ to labot? Pirms tiek nospiesta kameras poga, sašķobiet seju, taisiet muļķīgas grimases, TAD pagriezieties pret kameru un smaidiet… smaidiet! .
TAS padarīssmaidupatiesu.
Kamēr gatavojaties. Aizverat acis, TAD fotogrāfs skaita: VIENS, DIVI, TRĪS. Uz "TRĪS" ACIS plati atver. TĀ tiek noķerts moments- KAD acis izskatās možas , plašas,kā stirnai.

Ņemiet kā paraugu kādas SLAVENĪBAS pozu.

Izvēlieties tādu, kura patiešām prot lieliski Sevi Parādīt. Vislabāk izdodas foto, kurā IR manāms spontānums, KADA darbība kā, piemēram, EJOT, JO TAD IR jūtama enerģija šķiet, ka JŪSU DZĪVE IR notikumu pārpilna. TAS piesaista.

Piemēram, Renē Zelvēgere. Vina uzliek rokas UZ gurniem.Skatās pār plecu, paužot pašpārliecinātību un mazliet noslēpumainības. Halle Berija ari vienmēr IR perfekta. Viņa uzliek rokas UZ gurniem smaida, vai pa īstam sirsnīgi smejas. TAS liecina KA Jums IR jautri, dzīve IR izdevusies. Tas savukārt piemēram cilvēkiem liek domāt, PAG ', kas tikko notika ? bet KUR biju es? Un Viņi uzreiz vēlas piedalīties !
Varētu pamēģināt ta: neskatieties tieši UZ kameru, bet GAN SĀŅUS. TAS citiem vienmēr šķiet saistoši,bet jums piedod tādu KĀ noslēpumainību.

Kādu meikapu izvēlēties ?

Ar kosmētiku, frizūru, nevajag censties izskatīties seksīgi, Jo vīrieši TAD sievieti uztver KĀ samākslotu. Esiet dabīga, esiet jus PATI, mazliet noslēpumainības , seksīguma.
Derības ar noslēpumainību noteikti nedrīkst pārspīlēt, JO JA vīsās jūsu bildēs būs redzama seja vien, VAI foto tikai no attāluma, TAS liks domāt, KA jus kaut ko slēpjat. Parādieties visā augumā. Esiet lepna parsevi,KĀDAesiet.
Ievietojiet arī foto, kurā esiet kopā ar savu ģimeni VAI draugiem, TAS rada pilnīgāku priekšstatu. Bet citus vīriešus/konkurentus/ VAI savu bijušo GAN nerādiet! TAS bildē VAR BŪT tikai labs draugs, vīrieši neies iedziļināties. Viņi redz sievieti, KURA IR JAU AIZŅEMTA ! Meklēs citur.

DIEMŽĒL FOTO ATKAL NEĻAUJ PIEVIENOT...Vidio lai lasīšana būtu interesantāka :)



30 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

kāds izlasija to visu ? :D 

Es nē 

1 0 atbildēt

Es tāpat nesaprotu :3

0 0 atbildēt