local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešiem!!!39

92 8

Zinu ka šādiraksti ir jau daudz bet domāju ka ir iemesls ātri iemest aci...


Tuvojas 18 februarīs, kas ir loti svarīga diena priekš mums Latviešiem, nu ja nu vienīgi mēs gribam tādi būt.

Šis varbūt vairāk atieksies uz visiem Latviešiem kas dzīvo ārzemes un uz pārējiem arī, kautvai mēs esam talu projam no savas zemītes, mums ir iespeja piedalīties, un mums tas ir jadara, ja jūs negribat lai uz robežas jūs sveicina krieviski, kas nebūtu ļoti jauks pārsteigums nevienam no mums, jo man kautka nepatiktu braukt uz majām bet tur krievi ir ņēmuši uzvaru, mēs esam brīva tauta, musu tēvu tēvi izcīnija šo zemi prieks mums lai mums butu laba dzīve bet ko mēs daram, mēs aizbraucam projam, tapēc šis ir mūsu laiks cīnīties par to lai mūsu bērniem ir savas majas ko sauc par LATVIJU, ja krievu valoda pārņems Latviju tad agri vai vēlu tadas Latvijas vairāk nebus vienkārši nebūs UN TO NEDRĪKST PIEĻAUT, jo mums ir skaista zeme ar dažiem nepārāk gudriem cilvēkiem valdība bet tas nekas, ar kopigiem spēkiem mēs visu varam mainīt, un NEBŪS nekada divvalodība Latvija, jo es, tu, tavi draugi, tavi vecaki, vecvecaki viņi visi Mēs Latvieši mēs to negribam, un mums tas nav vajadzigs, kautvia es nedzīvoju vairāk Latvija, tās vienalga ir manas māja, un es ar lielāko prieku gribēšu parādīt svaiem berniem savas dzimtas majas un iemacīt viņus runat Latviski, bet vai tad tam bus nozīme tāds ir jautajums tapec tagad VISI VISI PIECELSIM SVAS PAKAĻAS AUKŠA UN IESIM UN BALSOSIM PRET UN BUSIM VAIRAKUMA UN PATURESIM SAVU VALODU SAVU ZEMI UN CIEŅU JO MĒS ESAM LATVIEŠI!!!

92 8 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

nu jā, kur tev krievu valodu mācīties, pat latviešu valodu joprojām nezini emotion emotion

3 0 atbildēt

bā ka daži var būt mega naivi, ļauties sazombēšanai, un pacilāti domāt ka jūs aizstāv, un ka būtu baigi kruta, ja jamie ienāktu mūsu teritorijā. tas ir vislielākais buļļu izkārnījums kāds jelkad ir redzēts, cietīs visi bez izņēmuma. beidziet dzīvot naivas meitenes sapņos. Jūs vienkārši brutāli izmanto, un kad vairāk nevajadzēs, izmetīs kā piešmekotas apakšbikses.

2 0 atbildēt

ha ha ha... njaa. pat ja bus krievu valoda, es vinu nemacisos! kapec ne? a kapec ja? pat ja ieviesis kiniesu valodau :d Latvia es tikunta nemacisos, jo sava valsti es runasu latviski, PROBLEM RUSSIANS?

3 1 atbildēt

Dažas gramatikas kļūdas, bet tā teksts ļoti iedvesmojošs. + no mainsemotion

2 1 atbildēt

Latviešiem..

Esmu latvietis, bet zinu arī ka būs krievi, kas balsos pret..

0 0 atbildēt

Visu cieņu. Viena Latvija, viena Valoda. Savādāk nemaz nedrīkst būt .

0 0 atbildēt

"Tāka velkam savas pases ārā un dodamies kaujā par svau valodu"

Svau valoda, laikam kaut kādas afrikāņu cilts valoda... un es domāju, ka tu esi par latviešu valodu :@

Esmu par vienu valsts valodu, BET kur pie velna ir demokrātija? Ja nu nabaga cilvēks, visu mūži ticis kritizēts, apsmiets, ka viņš ir krievs un grib savu valodu? Piedodiet, bet viņam ir tiesības uz to...

JA RUNA IETU PAR ANGĻU VALODU, KĀ OTRO VALODU, VISI BŪTU TIKAI PAR UN VIESIEM BŪTU VIENALGA, KA MĒS PĀRANGLISKOTOS....

0 0 atbildēt

Ahhh! Sarkans! Sarkans! Acīs kož! X_X

1 1 atbildēt

atskirība kur tu dzīvo, jo arzemes arī var nobalsot

0 0 atbildēt

šitādus kas te pļūta tar to ka esot Latvieši bet balsošot par vajadzētu atdalīt sēkliniekus lai staigā!!!

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Cik Jūs tādi tīri latvieši esat?0?Asinis jauktas ar vācu.Izlasiet vēsturi,aunu bars,un tad uzdrīkstieties spriest,kurš no mums ir latvietis un kurš krievs!Tīra naida kurināšana un tu,autore,varētu teikt,ka tev ir 10 gadi,jo ne gramatiku tu māki,ne arī prāts tev stiprā puse.Ko tad tu tāda īsta latviete uz UK aizbrauci?

0 0 atbildēt

Esmu pohujists, un tāpat zinu ka būs tā krievu valoda, jo tie mums ir vairāk te Latvijā kā mēs paši ( haters gona hate )

0 2 atbildēt

Par RUS.! 

1 3 atbildēt