local-stats-pixel fb-conv-api

Lady Gaga pārsteidz ar skūtu galviņu6

Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) kārtējo reizi pārsteigusi savus talanta cienītājus – šoreiz kaislīgā parūku un neparastu sasuku cienītāja uz skatuves kāpusi ar gludi skūtu galvu.

Jauno frizūru Lady Gaga atrādīja šova The Paul O'Grady Show laikā, kad viņa pirmo reizi plašākai publikai atskaņoja savu jauno skaņdarbu Hair. Šajā dziesmā, kas jau guvis pozitīvas atsauksmes dziedātājas fanu vidū, viņa apdzied savu brīvību un salīdzina to ar matiem.

Īsu brīdi pēc šīs uzstāšanās video publicēšanas internetā Lady Gaga izskata izmaiņas steidza apspriest tūkstošiem cilvēku dažādos sociālajos tīklos, un neilgā laikā atslēgvārdi "Lady Gaga bald" kļuva par populārāko vārdu salikumu Twitter tīklā.

Vērīgākie video skatītāji gan pieļauj, ka dziedātāja matus nav noskuvusi, bet vienkārši paslēpusi zem īpašas cepurītes, kādas parasti, tēlojot skūtgalvjus, lieto aktieri, bet uzstāšanās dienā uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka, pat ja sieviete nav kļuvusi par skūtgalvi, pamazām piepildās viņas bažas zaudēt matus, jo tie ir krietni atkāpušies no pieres daļas.

10 54 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

nav te te nekāds attēls. un vēl nokopēts raksts no cita portāla, nu vienkārši varonīgi taisījies pelnīt plusiņus. :D

7 0 atbildēt

Viņa nav plikpaure. -

1 0 atbildēt

Ne attēla, ne kā ;) Maka visu tekstu nokopēt no kkurienes. Vsm varēji iemācīties to, ka ja tu no kautkurienes kko kopē spokos ir TIEŠI TĀDI PAŠI FONTI  kā mājaslapā n kuras kopē :D Varēji ta vsm vienā fontā uztaisīt :DDDDDDDDDDD 

0 0 atbildēt

kā jau vienā citā rakstā minēju, LAdy Gaga nespēj mani vairs ar neko pārsteigt..... Viss jau ir izsmeltd...

0 0 atbildēt

parsteidz ar SKŪTU GALVIŅU :D :D :D

0 0 atbildēt

kuuur bilde? :( nelikšu ne + ne -

0 1 atbildēt