local-stats-pixel fb-conv-api

Labdien spoki! Par Karu un Referendumu.39

178 16

Labdien spoki! Es jums pastāstīšu par referendumu par krievu valodu kā otru valsts valodu.

Tātad referendums iekrīt 2012 gada 18 februāra trešdienā - dienā, kad būs arī Eirodziesmas fināls. Šī diena ne tikai iepriecinās tos, kuriem interesē eirodziesma, kas startēs uz Baku, bet var izmainīt Latviju uz visiem laikiem...

Personīgi nevēlos aizvainot nevienu krievvalodīgo, bet pateikšu kā ir.

No vēstures -

Kad bija cara laiki(līdz 1917 gadam) , tad tā nebija.

Viss sākās, kad boļševiki jeb lielinieki ar Ļeņinu priekšgalā nogalināja gudros carus un savā valstī ieviesa komunismu - nevienam nepieder īpašums, viss īpašums pieder sabiedrībai.

Kad pie varas nāca gruzīnis Staļins, tad viņš 1939 uztaisīja ar nacistisko vāciju Ribentropa-Molotova paktu, kas iekļāva to, ka PSRS atgūs tos īpašumus, kas piederēja viņiem, kad bija cara laiki, bet Vācija iegūs Poliju.

Tad PSRS 1940 gadā iebruka Baltijā (Latvijā, Igaunijā, Lietuvā) un 1941 nelikumīgi pasludināja par savu teritoriju. Tika deportēti tūkstošiem iedzīvotāji uz auksto Sibīriju, kur mira simtiem cilvēku. Bet krievu varza sabrauca divreiz vairāk iekšā par deportētajiem. Kapēc? Lai varētu izšķīdināt tautas, lai tās iznīktu. Protams, krievu bari tika piespiedu kārtā sūtīti uz turieni, tāpat kā mēs - uz Sibīriju.

Tad nāca pāri vācietis un Baltijas, un Ziemeļbaltkrievijas teritorijā tika izveidota Ostlande. Vācieši gribēja pakļaut krievu un kļūt par varenāko impēriju pasaules vēsturē. Bet krievu bari bija milzīgi, bet neizglītoti, taču vācieši bija mazāk, bet izglītoti. Krievi uzvarēja un 1945 gadā beidzās karš un atkal tika šķīdināta pamattautas.

1987 gadā izveidojās Latvijas Tautas Fronte, kas cīnijās par Neatkarīgu Latviju un Interfronte, kas cīnijās par to, lai mēs būtu vēl zem krievu varas.

Par neatkarību cīnijās arī tagad neeksistējošas valstis, piemēram:

Karēlija;

Baškortostāna;

Adigeja;

Ziemeļosetija;

Dagestāna u.t.t.

1991 gadā, kad Latvija atguva neatkarību no krievu varas, Latvijā iebruka Bijusī Padomju Sociālistisko Republiku Savienība, kuru mūsdienās pazīstam kā Krieviju. Mira daudzi un iespējams, ja nebūtu mēs gājuši paši Tēvzemi aizstāvēt, tad nebūtu tādas valstis, kā Igaunija, Latvija, Lietuva, Ukraina, Baltkrievija, Moldovas un varbūt pat vēl citas.

Pēc 20 gadiem, konkrētāk 2011 gadā Ebrejs Lindermans, priekšsēdētājs sabiedrībai "Dzimtā Valoda" ierosināja Latvijā ieviest divvalodību. Tagad tas var īstenoties, bet maz ticu. Ja Lindermans domā rīkot super grautiņus, tad mēs, ja vienreiz Latviju nosargājām, nosargāsim vēlreiz.

Es, kā jau minēju negribu nevienu aizvainot, bet saku to, ka Latvijā, Igaunijā, Lietuvā nebūs krievu valoda, tāpat, kā Krievijā latviešu.

Kautkas absurds.

Es esmu viens no tiem latviešiem, kas zina, ka krievi nav slikti, tie ir sirsnīgi, godīgi, gatavi palīdzēt un pārējie latvieši, uz ceļiem atrodamie urlas nav īstie krievi.

Bet latviešu politiķi arī vainīgi, nevajadzēja likvidēt krievu skolas, diskriminēt krievus, bet krieviem nevajag aizvainot latviešus ar tādiem tektiem kā smirdoņi, pretīgā valoda, ķēmi, ne tauta. Šādi vārdi aizvaino, visticamāk katru latvieti.

Krievi, padomji ir nomelnojuši Jūs!

Krievi jau nebrauc prom tāpēc, ka tad citur viss būs jāsāk viss no nulles, bet ja ir demokrātija, tas nenozīmē ka valstī var darīt to, kas ienāk prātā.

Krievi, es jūs cienu, tāpat kā citas tautas, nobalsosim pret krievu valodai kā otru valsts valoda, un mēs parādīsim, ka krievi ir mūsu draugi, ne ienaidnieki.

Lejā noliku 2 video par referendumu, domāju, ka patiks :)

Orģinālraksts.

Cieņu, DaavisH.





178 16 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 39

0/2000

TIKAI UN VIENĪGI LATVIEŠU VALODU LATVIJĀ!

 

__________

__________

80 4 atbildēt

Man vienalga, kāda kuram ir tautība. Ja cilvēkam nav cieņas pret valsti, kurā viņš dzīvo, tad viņš nav pelnījis cieņu arī no manas puse.

42 1 atbildēt

Ko Jūs pie velna nesaprotat. Jautāsiet kāpēc piemēram citviet pasaulē, kur krievu populācija ir liela, netiek ieviesta krievu valoda kā otrā valsts valoda?  Padomājat ar galvu, jo mums redz kā vārguļus un gļēvuļus. Mēs esam Latvija, maza valsts, bez mugurkaula un tādus mums redz visur. Jēga mūžu pieminēt to, kas bijis? Kad baltais ienāca Amerikā un atņēma Natīvo Indiāņu zemi neviens nesacēlās pret, bet mums taču zemi neviens neņem nost, bet pīkstēt un gaudot mums oi kā patīk.. pffft..  Un padomājat taču, Krievija ir lielākā valsts pasaulē, tajos laikos viss bija nežēlīgi, protams Latvija tika okupēta, tā pat kā Ķīna okupēja Tibetu, un ja Latvija būtu tik pat varena un milzīga, cik Krievija un Krievija būtu maziņa kā Latvija, vai viss gadījumā nebūtu otrādāk? Tā vietā, lai virzītos uz priekšu, visi kā ieganstu savai jēlajai žļurkstēšanai atrod kā - tik gadus atpakaļ tas, tur tas blah blah blah. Ir pat tādi varinati, saucamie patriotiņi, kuri tik klaigā - krievus uz Krieviju, Sibīriju blah blah blah , bet paši ir gatavi pieņemt da kaut vai jebkuru valodu tikai ne krievu , kaut vai nēģeru barus laidīs iekšā , tikai ne krievus.

Ja krievu valoda tik tiešām būs otrā valsts valoda, tad viss būs skaidrs, mēs nemācamies no savām kļūdam, kas ir ļoti žēl. ū jā, netā valda liels patriotisma vilnis, aizej to kādreiz dzīve pasaki kādam krievam, bet jā, drosmes nepietiks. marazms muahahhahahha. un liekat man mīnusu jūru, gaidu ar atplēstām rokām!

25 5 atbildēt

Ja Latvijā pieņems Krievu valodu es no šejienes pazudīšu vēl ātrāk un visus savus radus aizvilkšu līdzi.Es Krieviski nerunāšu!

22 6 atbildēt

__________

__________

13 0 atbildēt

 

__________

__________

Nu būs mums tikai LATVIEŠU valoda 

CIK VARAM PAR TO RUNĀTI

7 0 atbildēt

Raksta doma ir laba. tikai līdz galam nesasaistīji tevis minētos vēstures faktus ar to kapēc tagad nedrīkstētu taisīt šo referendumu....

Būtibā varam arī iztikt bez vēstures - krieviem reiz IR jasaprot ka Latvija vairs nav PSRS daļa, bet gan neatkarīga valsts ar savu kūltūru, tradīcijām un pirmām kārtām - valodu.

Krievi saka - redz, no Latvijas iedzīvotājiem tapat liela daļa ir krievvalodīgie, tad kapēc butu šķēršļi pieņemt 2. valsts valodu?

 

Luk kur atbilde - piemeram Vācijā ir daudz turku, un viņu skaits ar katru gadu dramatiski pieaug, bet vai turki vācijā runā turciski? Viņi pieprasa referendumus par turku valodu? - Nē. Protams savās majās, vai uz ielas ar citiem cilvēkiem tu vari runāt jebkādā valodā, bet sabiedriskās iestādēs, un plašsaziņas mēdījos noteicošajai ir jabūt valsts valodai, jo bet valodas butībā nav tautas, valoda ir galvenais faktors, kas vieno tautu un būtībā arī valsti. Un nevajag tagad slavēt krievus - labi un godīgi cilvēki, pastaigā Rīgā pa to pašu Maskačku un redzēsi cik godīgi ir šie te krievu tautības cilvēki, kas tur dzīvo, es nevēlos teikt ka visi krievi ir tādi, bet tomēr liela daļa noziedzinieku, huligānu, dzērāju ir krievu tautības cilvēki, protams arī latviešu vidū tādi netrūkst, bet nu šī tendence ir atkarīga no mentalitātes.

6 0 atbildēt

Nogalināja GUDROS carus? Revolūcija atdzīvināja Krieviju. Cars Nikolajs 2. iznīcināja infrastruktūru, cilvēku vidējais vecums bija 32 gadi, baltā Krievija zaudēja Pirmo pasaules karu, sarkanie bija tie, kas atvairīja 14 Antantes spēkus. 

4 0 atbildēt

ja jums krievi kaut kas nepatik saja valsti tad jusu dzimtene ir tur kur saule aust!

4 0 atbildēt

Es pārlasīju apmēram 6as reizes un lkm ka pareizi sapratu. 2012. gada 18. februāris ir 3diena. Man lkm kalendārs gļuko jo man rāda ka tā ir 6diena.

4 0 atbildēt

BĻE CIK VAR ŠITO VISU MALT UN MALT ?!?!?!? Tā jau nepietiek tās rakstu kaudzes spkos par šo tēmu?!?!?

4 1 atbildēt

Vot butu vairak tadu latviešu ka Tu un tadu krievu ka es, dzivot butu vieglak.

Diemžel pulis grib karot nevis saprasties, a tas ne pie ka laba nenovedis...

3 1 atbildēt

ko var bļaustīties, sprēgāt, nervozēt utt. mierīgi bez stresa aiziet bobalsot un viss. ir pāris snuķi kuriem šitais kašķis ir vajadzīgs, un jūs kā marionetes dejojiet pēc viņu stabules.

3 1 atbildēt

 

 

 

__________

__________

 

 

2 0 atbildēt

Dievs svētī Latviju!

2 0 atbildēt

Tikai un Tikai vienīgo latviešu valoduuu

 

                                     

__________

__________

2 0 atbildēt

 

"Latvieši" kuri runā krievu valodā, nav un nebūs nekad Latvieši, un nekad netiks pilnvērtīgi pilsoņi Latvijā. Latviju, Latviešu valodā runājošiem Latviešiem. - 18. februārī balsosim PRET krievu valodu kā otro Latvijas Republikas valodu. Vienota sabiedrība, nenozīmē divvalodība, tas nozīmē viena valoda, viens mērķis, nevis div valodas, un atšķirīgi mērķi un ieceres.

2 1 atbildēt

Kā vispār drīkst būt tāds referendums par otru valsts valodu ... JA LATVIJA TĀTAD LATVIEŠU VALODA !!!

1 0 atbildēt

tie kuri var balsot, noteikti ejiet un balsojiet PRET. tie, kur vēl nevar, atgādiniet vecākiem un citiem, ka JĀBALSO

__________

__________

 

1 0 atbildēt

Rakstā nemitīgi atkārto ''negribu jau nevienu aizvainot'' ... nu ko TU rausties kā puņķis uz drāts?

Sauksim lietas īstajos vārdos:

VISI, kas balsos par krievu valodu kā otru valsts valodu ir civilokupanti un civilokupantu līdzskrējēji!

0 0 atbildēt