local-stats-pixel fb-conv-api

LV ražotne 74

40 1

 

Kuram gan negaršo aliņš? Pastāstīšu par Aldari mazliet. :) AS “Aldaris” ir tradīcijām bagāta alus darītava ar senu vēsturi, kas aizsākās jau 1865. gadā. Mūsdienās uzņēmums ir daļa no Carlsberg Grupas, kas ir viens no lielākajiem alus ražotājiem pasaulē. Alus darītava atrodas Rīgā, un tajā strādā vairāk nekā 400 darbinieku, kam vasarā pievienojas vēl ap 150 sezonas strādnieku. Tādējādi Aldaris ir lielākā alus darītava Latvijā un viena no lielākajām Baltijas valstīs.

Aldara produktu klāstu veido vairāk nekā 40 dzērieni – alus, dzeramais ūdens, dažādi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni. Populārākie ir tādi zīmoli kā Aldara Luksus, Aldara Zelta un Carlsberg, kā arī Vichy un ZIP.

Produkcijas teicamo kvalitāti apliecina ne vien starptautiskās godalgas, bet arī gadu gaitā iemantotā patērētāju uzticība. Tālab Aldaris nepārtraukti pilnveidojas un attīsta jaunus produktus, pielāgojoties patērētāju vēlmēm un jaunākajām tirgus tendencēm.

Misija Tuvināt cilvēkus, sniedzot viņiem atspirdzinājumu, baudu un izklaidi sociāli atbildīgā veidā. Vīzija Balstoties uz mūsu darbiniekiem, zīmoliem un sinerģiju, būt pārliecinošiem līderiem ikvienā zīmoloto produktu kategorijā vai pakalpojumu sfērā, kurā esam nolēmuši konkurēt.

 

2007. gadā Aldaris spoži startēja ikgadējā Australian International Beer Awards, kur ieguva divas sudraba medaļas. 941 konkursam pieteikto alus šķirņu konkurencē medaļas ieguva Aldara Porteris un Stiprais.

1. video ir Aldaris Ice Beer

2.video ir Aldaris Porteris

3.video Aldaris D light









40 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tervetes,Bauskas un Uzhavas vislabaakie !

2 0 atbildēt

Brengulis labāks

1 0 atbildēt

atbildot uz ElectroHouse komentāru " Tervetes,Bauskas un Uzhavas vislabaakie ! " Piekriitu Tev, Uzhava ir pats labaakais ko uzskatu pagaidām

0 0 atbildēt

Vo vo! Užavas alus  - Labākais alus. Prieks,ka mani radinieki viņu brūvē.! labs darbs!

0 0 atbildēt