local-stats-pixel fb-conv-api

Kur iepirkties vislētāk?34

166 22

Tā izdomāju uztaisīt rakstiņu par to kur iepirkties vislētāk? Šis būs tāds kā testiņš.

Salīdzināšu populārākos veikalus Latvijā,ceru ka šis raksts jums palīdzēs ietaupīt.

emotion

166 22 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

bļed visi sīkie Rīdzinieki mīnusus sameta,par to Topu ir tīrākā patiesība,Latvijā ir vairāk kā 100 Top veikalu,Rimi un visas pārējās Maximas ir knapi kādas 20 Latvijā,tākā beidziet dirst!

Esmu no laukiem un manā pagastā ir 5 TOP veikali,nevis kautkādi rimi,iki un vel nezinkas!

Cieniet taču visus iedzīvotājus nevis tikai Rīdziniekus!!!!!! emotion

19 6 atbildēt

 

Top: Topam došu 9,jo šis veikals ir populārākais Latvijā.

.. pilnīgas muļķības !
21 15 atbildēt

Paldies, noderēs emotion

5 0 atbildēt

Būtu jums latvijā TESCO oo pa 10 ls varētu nedēļu dzīvot,saku kā ir. Akcijas ur visam pus gadu uz x-mas vispar 60%

6 1 atbildēt

Nepiekritīšu par Rimi, nav nemaz tik sālīti, apskaties uz sky & more.

P.S. Kur ir Prizma?

6 1 atbildēt

RIMI ir TĪK DĀRGS VEIKALS, bet man patīk viņu ņammmmmm-bulciņas. :3

3 0 atbildēt

Noteikti Labs raksts ++

4 1 atbildēt

Njā viskrutākais ir tas kur pārdod Optima Līnija preces

3 1 atbildēt

Vai tad ir tāds vārds situvācija?

1 0 atbildēt

es ieperkos visvaiak tapec man liekas ka topa ai ir loti leti iepirkties

1 0 atbildēt

Nujā, ir jau arī gudriem.elvē, bet visā visumā pluss par rakstiņu. Un Rimi, maxima, super netto ir vislielākie veikali, bet Top'i ir vairāk, ja kāds ir izbraucis ārpus Rīgas, tad noteikti ir pamanījis. Un tur bieži ir akcijas aliņiem. Pašam patīkās Sky, jo tur var atrast tādas lietas, kas citos lielveikalos nav atrodamas. Tiesa gan jārēķinās, ka būs dārgāk.

1 0 atbildēt

Top populārākais? Man gan tā nešķiet.

5 5 atbildēt

kādu dienu ieejot veikalā super netto gribēju nopirkt burkānus un kontstatēju ka šis veikals pircējiem vairs nedot mazos maisiņus kur ielikt augļus vai dārzeņus jo redz cilvēki šos maisiņus ņeem mājās

0 0 atbildēt

Nu nezinu vai Top ir baigi populārs Pārdaugavā laikam vispār neesmu manijisemotion

0 0 atbildēt

lētākais ir Cento XD

0 0 atbildēt

jēkabpilī,pat nav TOP :D 

0 0 atbildēt

Neteikšu, ka rimi ir tas dārgākais veikals, reizēm akcijas preces maksā pat lētāk kā maxima. Manā skatījumā top ir viennozīmīgi pats dārgākais veikals. Protams, ja top pērk tikai šmigu, tad neko dārgs neliksies. Nepatīkami arī, ka top katrā vietā cenas atšķiras, piemēram, Kolkas top ("Zītari") ir lētākais top, kurā ir sanācis iepirkties, bet V-pils visi top ir smagi dārgāki par rimi.

0 0 atbildēt

Supper netto tak ir noliktava

0 0 atbildēt

Man ļoti patīk Rimi! Ar Rimi karti var ietaupīt ļoti daudz un pēc tam par rimi naudiņu kaut ko nopirkt, ja nav īstas naudas!

0 0 atbildēt

Maxima-riebjas, nepērku tur neko, ja vien nav tas nav vienīgais veikals n-to km rādiusā. attieksme pret klientiem-pretīga, pārsvara nācies saskarties ar krievvalodīgam pārdevējām, kas ar naidu skatīsies,ja tu atbildi latviski, vai,ja tev nav "paldies"  kartes.

RIMI- patīk, jo apkalpošana ir pārsvarā ok (vismaz Liepajā, bet citur ari nav slikti). Ja atskaita to,ka vienreiz saindējos no gatavajiem garneļu salātiem,tad veikals šķiet ok. Pašlaik nav pa kabatai ikdienā tur iepirkties (bezdarbnieks 4ever), tapēc pērku tur tikai specifiskās lietas.

Superneto- lai arī sajūta,ka atrodies liela tirgū, šo to nopirkt var, turklāt lēti. tiesa,gaļas izstrādajumus man tur nav nervu pirkt.

TOP- kaitina tas,ka uz katra stūra, turklāt lielākie alkohola plaukti, uz kvadrātmetriem proporcionāli rēķinot. tiesi tapēc, ka savākusi sevī mazos ciema veikaliņus, apgrozas arī vietejie alkaši. Nepatīk!

Elvi-sakara ar to,ka 5min gajienā no mājas, tad tur arī ikdienas paiku pērku (atskaitot gaļu, kartupeļus un citas tirgū,vai no privatajiem, nopērkamas lietas). Cenas salīdzinoši normālas- kā Maximā, bet vismaz manā piemājas iestadē, nav sajūtas,ka tevi grib apčakarēt, vai, ka tur būtu netīrs līdz ārpratam. plus, es gribu turienes "uzlīmju pannu".

Stockman- galvaspilsēta esmu salīdzinoši reti, bet zinu,ka ikdienas paikai cenas ir diezan vājprātīgas. Tacu,kad esmu, vienmēr ieeju tur pēc pāris specifiskām lietam,kuras Liepājā grūti vai neiespējami atrast.

SKY- (vai kā viņu sauc)-Dārgs un bezjēdzīgs. Liepājā nolikvidējās ātri. Cik Rīgā būts-jā, lietas tur ir, bet tapat kā uz Stockmanu-tikai pēc kā specifiska. Plus, nezinu,kur centrā šis veikals ir/nav.

Cento-ibio,kamēr pilsetas centrā viņs bija, labākaja gadijumā, iegaju tur minerālīti nopirkt šad tad. Mamma vinereiz nopirka oriģinālo majonēzi un tā traumeja mani uz gadiem diviem,kad majonēzei pat virsū nespēju skatīties. briesmas,ne veikals.

Man raksts gatavs? :O

0 1 atbildēt