local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mēs sākām dzīvot kopā- Ieskats :D8

64 9

Pēdējā laikā attiecības ar manu esošo puisi ir kļuvušas tik nopietnas, ka sasniegušas jaunu- Kopā dzīvošanas –fāzi. Nosākuma jau nebiju stāvus sajūsmā par šo ideju, bet nu labi- kas ir pats trakākais, kas var notikt!? (Ak es naivā!)

Izlēmu notikumus un savus iespaidus par tiem publicēt, rakstā puiša vārdu nelietošu- tā vietā dēvēsim viņu par Kārli. J

Diena NR 3.

Pirmās trīs dienās likās mulsinoši un mazliet biedējoši piecelties un redzēt, ka Kārlis ir novērojis kā es guļu. Pazvanīju mātei viņa teica, ka tas esot romantiski- es būtu teikusi maniakāli, bet nu labi.

Diena NR 4.

Speciāli piecēlos agrāk, lai saprastu guļoša cilvēka novērošanas jēgu. Laikam sapratu- kaut ko tik smieklīgu sen nebiju redzējusi. 

Diena NR 5.

Ciemos atbrauca Kārļa māte- ciest to velna sievišķi nevaru. Piedāvāju viņai kafiju, bet viņai lūk uzstājīgi vajadzēja svaigi samaltu pupiņu kafiju- ejot uz veikalu atcerējos, ka nepajautāju vai viņa nevēlēsies kādu kārumu pie kafijas- nu labi drošības pēc jāieiet zooveikalā.

Diena NR 5.

Plkst 22:00 vecā ragana vēl ciemojas...

Kad  viņa aizgāja svinīgi aizvēru durvis- kurš būtu domājis, viņa bija atstājusi savu lietussargu un tikpat svinīgi vēra durvis no ārpuses atkal vaļā, rezultātā 1:0 viņas labā + asiņojošs deguns man. Maita.

Diena NR 10.

Kārlis bija ieplānojis romantisko vakaru, kad ierados mājās viņš bija uzvārījis, varētu pat teikt izsautējis makaronu zupu un pats ļoti melodiski krāca uz dīvāna- ceru, ka nākamreiz arī mani pabrīdinās par saviem plāniem.

Diena NR 11.

Centos atlīdzināt par neizdevušos vakaru ar burvīgām brokastīm gultā- izlēju karstu kafiju viņam klēpi- Kārlis nevēlas, lai gatavoju pusdienas...

Diena NR 12.

Jādodas pie draudzenes un vārda dienas svinībām. Sataisījos 10 min. Jau  otro reizi pārlasu rīta avīzi un vēlaizvien klausos kā Kārlis dušā  ļoti improvizēti dzied Tīnas Tērneres hitu – Simply the best.

Diena NR 14.

Dodamies Izvēlēties guļamistabas iekārtu, es vēlējos kaut ko modernu ieturētā minimālismā, Kārlis vēlējās kaut ko senlaicīgu-vienoties mēs nevarējām- tonakt viņš pusnakti gulēja uz dīvāna.

Reklāma
64 9 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Ir ļoti liela nepieciešamība redzēt, kas notika DIENĀ NR.13

7 0 atbildēt

Spāņu seriāls?

5 0 atbildēt

nepateici kā ir ka zem vienas segas pirž viens vai otrs ik pa laikam!

4 0 atbildēt

Āaa un man neintresē tavas attiecības! -

4 0 atbildēt

Hmm, jautri palasit, gaidam turpinajumu..

4 0 atbildēt

sīkumi.

4 0 atbildēt

Liekas bik divaini .. atrak pat teiktu jus visparesat kopa ja ari esat tad nesat radiiti viens otram!!!Izskatas ka tu nevari  ciest vinu un dzivoshanu kopa ar vinu tik pat loti ka vina mati phe ... sanemshos ar ko uzdrukashu gaidiet 10 lapu garu rakstu!

 

Par to teikt centibu + ielikshu!

2 0 atbildēt

Ak,šie mīlnieki... :D

1 0 atbildēt