local-stats-pixel fb-conv-api

Kā cīnīties pret iluminātiem.18

54 11

Es spokos esmu ievērojis daudz rakstus par iluminātiem un esmu izdomājis, kā ar tiem cīnīties...

Mazliet paskaidrošu, ko vēlas ilumināti. Ilumināti vēlas pārvaldīt pasauli. Kā viņi to grib panākt? Viņi grib atņemt varu tautai samaitājot, padarot to bez sava viedokļa, mācot aplamas mācības-padarot tos par zombijiem, stulbeņiem bez sava prāta un domas.

 

1. Neļaujies provokācijām. Nemaini savu viedokli, tikai tādēļ ka kaut kāds tur prezidents tā domā.

2. Dibini partiju. Dibini neatkarīgu partiju, nepieņem kukuļus. Partijai jābūt demokrātiskai. Visus uzņemtos biedrus kārtīgi pārbaudi.(ka tik nav spiegi, ilumināti, masoni). Vai pievienojies kādai citai partijai ar tādu pašu mērķi.

3. Neļaujies kārdinājumam. Ja kāds piedāvājas nopirkt partiju, tp vietu tur.... NEPIEŅEM!

4. Nēesi rasists. Rasisms, naida kurināšana, nesaskaņas starp tautām, ticībām palīdz iluminātiem īstenot savu plānu. Aktīvi cīnies pret kariem.

5. Dibini personīgo uzņēmumu. Nestrādā kādā milzu kompānijā, kur tu esi gandrīz nulle, visi iztiktu arī bez tevis... Galvenais ierocis pret iluminātiem ir neatkarība, cilvēku personiskais viedoklis un griba.

6. Esi tu pats. Galvenais ieteikums no manīm ir esi tu pats. Nekļūsti par tādu, kurš ir atkarīgs no lielajām kompānijām, valdības un citām sabiedrībām, kuras pakļauj tautu.

Nu tas ir viss, ko es esmu spējis izdomāt. Ceru ka neesat par iluminātiem un esat par katra cilvēka neatkarību.

peace out.

54 11 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Esmu lasījis par ilumātiem diezgan daudz, bet nu šis raksts ir jāliek sadaļā - joki.

8 1 atbildēt

a ja nepatīk krievi, tas ir rasisms? :D 

5 0 atbildēt

es esmu ilumināts... es to nevienam nesaku !!!

3 0 atbildēt

Kamēr cilvēkos būs alkatība, tikmēr Illuminati kontrolēs vismaz daļu no tavas dzīves.

2 0 atbildēt

lai nepaklautos iluminatu ietekmei izsledz televizoru un izej no interneta. pilnigi nopietni

2 0 atbildēt

kas ir iluminaati???? cilveeku apvieniiba :D vai sātans? bieži pa šito dzirdu, bet skaidriiba nav.

2 0 atbildēt

a tjipa armijā arī nevar dienēt?

1 0 atbildēt

ùn juus  domaajat ka tas ir tik vienkaarshi.......  iluminaati :D:D:D:D ja taa buutu vieniiga organizaacija...... kur tad skull and bones, bilderberga grupa, templieshu ordenis, scionisti, office of foreign affairs (slinkums tulkot), masoni, utt????,  shie labie kungi jau sen visur seez..... jau sen visu lemj..... citeeju Mazliet paskaidrošu, ko vēlas ilumināti. Ilumināti vēlas pārvaldīt pasauli. Kā viņi to grib panākt? Viņi grib atņemt varu tautai samaitājot, padarot to bez sava viedokļa, mācot aplamas mācības-padarot tos par zombijiem, stulbeņiem bez sava prāta un domas.

1kart tautai jau sen nau varas svariigos notikumos (makroekonomiskos utt) 2kart jau lielaka dalja pasaules iedzivotaju ir darzenji vinji nemak spriest tikai sagr* jau atgr*to.... taakaa, nu tava gadijuma, iluminati jau to sen ir izdarijushi..... citeju Aktīvi cīnies pret kariem   pret kariem kaa pret lielam kompanijam tu nevari ciiniities..... ja veel neesi sapratis karsh ir bizness (politisku vai tiri finansialu apsverumu delj parasti abi kopa)..... nu un ka cilveeki mirst vinjiem tas pie vienas kaajas  iisumaa visa pasaules lielvara jau vinjiem pie kaajaam vai vinji pashi ir vinja un tu veelies kko mainiit dibinot partijas utt..... :D:D:D filtreejot visus neizfiltreesi.......  un lai cik smiekliigi bazniicai jaauznjemas dalja vainas par visu shito....... peedeejais teikums kaa viela pardoma tiem kas tieshaam zin vai grib zinaat.......     jeedziigaakais koments kas sheit ir bijis pieder uNNatura

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " bet ja nebutu kara visa pasaule butu parak da... "  kaa arii asinju jaukshanaas..... domaajams visiem kas skolaa maacijushies stastija kas notiek ja uz vienas salas dzivojoshie ilgu laiku krustojas savaa starpaa...... un galu galaa kaapeec vidus laikos un agraak kad iekaroja pili, pilseetu, whatever. nogalinaaja visus virieshu kartas parstavjus un sievietes atstaaja dziivas..... 

1 0 atbildēt

"Aktīvi cīnies pret kariem."

šis teikums nemaz nav pretrunīgs :D paranoja, ko?

0 0 atbildēt

Vienvārdsakot - Uzbūvē sev pazemes bunkuru, iepērc pārtiku visam mūžam un dzīvo mierīgi !

2 2 atbildēt

1. punkts...  man tak pohuj ko kkāds sūda prezidents vai kāds cits lohs domā

0 0 atbildēt

necīnies, bet pievienojies ;D

0 0 atbildēt