local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunībā pieļautās kļūdas62

1295 61

Sveiki

Stāsti , kas liks Tev aizdomāties. ( tās nav manas pieļautās kļūdas, bet citu cilvēku, piedodiet par gramatiku, nekad tā nav padevusies )

Mēs patiešām mācāmies no savas pieredzes un varam arī nepieļaut tās pašas kļūdas vēlreiz, bet allaž būs kāda kārdinoša medus muca, kas gaidīs, lai mēs paklūpam un tajā iekrītam. Bet tev ir jāapzinās, ka tā tas ir, un nav sevi jāšausta par pieļautām jaunām kļūdām. Likums skan tā: ja esi kļūdījies, nepārmet, bet piedod sev un pieņem kā patiesību to, ka, kļūstot vecāks, cilvēks kļūst arī gudrāks.

1295 61 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Visam ir savs mērs, protams būt maukai jau nav nekas kruts, bet tas kurš gribēs, varēs gan atmest smēķēšanu, gan pārstāt dzert, gan atrast darbu.

249 5 atbildēt

Es domaju bus kaukas intresantaks,nevis prasti visiem zinami piemeri.

102 4 atbildēt

No kļūdām nemācās muļķi, no savām mācās gudrie, bet no citu kļūdām mācās ģēniji, šoreiz laikam mēģināsu būt ģēnijs, bērni mācaties no Crazy Chick

41 0 atbildēt

Hey kids, its your future!!!  emotion

38 1 atbildēt

Jā, var redzēt, ka latviešu valodas stundas esi nogulējis- ar gramatiku pavisam švaki. ;)

20 1 atbildēt

Raksts ir mazliet par daudz dramatisks.

Jaunībā vajag skriet un ballēties un baudīt bezrūpību. Protams, saprāta robežās. 

Jo tad, kad tev ir 25, ir darbs, attiecības, pienākumi un noteiktas vajadzības, kuras rodas līdz ar labāku materiālo statusu.  Visai bezrūpībai vairs nav laika un, godīgi sakot, arī gribēšanas. Un tā tam arī vajadzētu būt.

Es arī bastoju skolu, ballējos un dažus mirkļus no savas dzīves, pateicoties alkoholam, neatceros. Es ar to nelepojos, bet es to arī neslēpju un neizliekos, ka tas nav bijis. Un šobrīd neesmu ne alkoholiķe, ne narkomāne un mans seksuālo partneru skaits nav rakstāms uz a3 lapas. 

Ir jāiztrakojas, lai saprastu, kas ir dzīves prioritātes. 

19 1 atbildēt

Jauna Paudze to dara visu jau 12 gados :D mes sanak tad veel neko :D

13 2 atbildēt

1. Atmet tagad, lai nepazaudētu papildus laiku, ko nodzīvot.

3. Nedzer vairs, tas, ka turpināsi sevi žēlot un sūdzēties par to, ka esi dzērājs neko tavā dzīvē nemainīs. Nedzeršana - varbūt.

5. Nekas vairāk par "sūdīgi tev, tu dumja 16gadīga tīņu bābiete" galvā nenāk. Izklaidēties jau gribas, saprotu, bet padomā par savu nākotni.

7. Tas, kas ļoti gribēs, vienmēr atradīs izeju. Jautājums, cik ļoti tu to gribi. Ja ļoti gribēsi, atradīsi izeju, kaut vai aiziet uz to pašu vakarskolu, iestāties augstskolā, kaut vai neklātienē, paņemot kredītu. Jebkurā gadījumā, pāris gadu moku ar kredītiem un savā ziņā nabadzību skan labāk, nekā mūžs gaterī un līkas ekstremitātes pēc 45 gadiem.  Un uz izglītotu imigrantu (ne tikai) skatās savādāk, nekā uz nožēlojamu apkopeja pakaļu. Protams, tādi arī ir vajadzīgi, nevar jau būt visi izglītoti, vienmēr vajadzēs manuālā darba veicējus (ja nu vienīgi tos kaut kas neaizstās), bet katrā valstī tādu pietiek. 

Cilvēki vairāk sūdzas un gaida žēlastību, nekā dara. Un, ja godīgi, latviešiem tas ir vēl vairāk izteikts. Mans viedoklis. 

11 0 atbildēt

No kļūdām mācās- savām kļūdām!emotion

8 0 atbildēt

par smekeshanu es sapratu pec pirma menesha kad pipeju pa 5 cigam dienaa man vnk apnika palika zB tureet to cigu mutee un apzinajos sekas, un ta ir realitate ka pusaudzi piipe kompanijas speec, un sapratu ja es neatmetiishu es vairs nevareshu sportot jo jutu ka sak palikt gruuti elpot emotion

6 0 atbildēt

Klasiska mūsdienu mazgadīgo mauķeļu izturēšanās :) jau no 12 gadiem pa krūmiem 15 gadnieku diņķi apsūkā.

6 1 atbildēt

tātad- viss ko daru tgd ir kļūda emotion

5 1 atbildēt
Realitāte
3 0 atbildēt

pašai nav diži liela pieredze aprakstītajās situācijās, vienīgi no novērojumiem varu teikt - ar alkoholu tiešām nevajag jokot. Ja tu domā, ka tu tikai katru nedēļu piedzersies un tas neatstās sekas - kā tad. Reti kuram ir tik stiprs raksturs, lai pateiktu 'nē' alkoholam kādās krīzes situācijās, ko tautā dēvē par alkoholismu.

3 0 atbildēt

Dzeru, smekeju ikdiena- sobrid ne dzeru, ne smekeju, protams, gadas kadreiz glazi vina izdzert utt. atzimejot kadu notikumu, bet ne ta, ka ieprieks. Tagad stradaju un izbaudu veseligu dzivesveidu- ticiet, ir DAUDZ labak. Un lai to mainitu nevajag nezeligako gribasspeku, jamak apstaties un ieraudzit 'interesantumu' 'normala' dzivesveida. 

2 0 atbildēt

1. gribēji atmest..

Laikam tomēr ne pietiekami, jo vienīgais atmešanas eids ir tikai un vienīgi gribasspēks, nevieni plāksteri, košlenes, e cigaretes etc,nepalīdzēs..

2 0 atbildēt

nav tādas lietas kā atkarība,viss ir cilvēku galvās..

2 0 atbildēt

Raksts no tālā 2012 gada...  Tagad ir otrādi, jaunībā tusēt negāju, dzert nekad nedzēru, skolā mācijos cītīgi, bet tagad visiem pohu* tavi diplomi, jo darba tāpat nav...

2 0 atbildēt

Atrodi hobijus, kas var būt vai nu veselīgi vai mazāk kaitīgi par taviem ieradumiem.

1 0 atbildēt

kludities ir cilvecigi

2 1 atbildēt
« 1  2  3 »