local-stats-pixel fb-conv-api

Ja nu zombiji..6

Atradu vienu savu vecu komentāru kādā flash portālā. Par cik šobrīd ir Helovīnu laiks un visādi mošķi ir aktuāli, nolēmu pastāstīt visiem savu kruto domu, kā rīkoties zombiju epidēmijas gadījumā :D Ir daudzas teorijas par to, kā zombiji uztver pasauli un ko darīt, in case shit happens..

Pirmkārt jau, protams – atrodi kautko, kam virsū ir rakstīts “Smadzeņu trauma”. Beisbola nūja, dzelzs caurule. Labas lietas, ko turēt pa rokai.

Otra lieta – sagāda sev izturīgu apģērbu, kas nedilst ātri, neplīst viegli, ieteicams – džinsu audums. Par cik jebkurš skrāpējums var izraisīt infekciju, ir svarīgi neļaut sevi sakrāpēt, vai ne?
Labas kurpes – NEKĀDAS BOTAS! Citādi dzīvi beigsi ar asiņojošām pēdām un bez smadzenēm..

  Treškārt – vieta kur nocietināties ir vitāli svarīga. NEKAVĒJOTIES nobloķē visas izejas/ieejas. Pārliecinies, ka ēka ir tukša. Izveic mazliet “pavasara tīrīšanas”, ja nepieciešams. Ja esi ārpus mājām, atrodi agstu punktu, kuram var nobloķēt pieeju. KUSTIES! Neaizkavējies pārāk ilgi, apsverot, ko darīt tālāk, jo tad zombiji sapulcēsies ap Tevi, un tad jau tu vairs nekur neaiziesi… Izmanto iegūto laiku lietderīgi, lai sagrupētos un izdomātu, kā nokļūt līdz drošai vietai.

Ceturtkārt – savac visas pieejamās ēdiena rezerves. Nekādas 5minūšu zupiņas, mikroviļņu drazu un tamlīdzīgus mēslus. Vienkārša kaltēta maize var palīdzēt izdzīvot  nedēļām ilgi.
Absolūti nepieciešami – ŪDENS! Tikai ūdens no pudelēm. Par cik nav skaidrs, kā izplatās vīruss, pastāv liels risks, ka krāna ūdens ir inficēts.

Piektkārt – Jebkādi “izdzīvotāji” ir  potenciāli ienaidnieki. Kartīgi nopēti viņus, pirms uzgriezt muguru. Viens acumirklis neuzmanības, un Tu pazaudēsi visu, kā dēļ esi cīnījies..

Sestkārt – IEROCIS! Neesmu ieroču fans, bet sisties ar 20 gaļēdājiem vienā kaudzē, izmantojot beisboleni – to sauc par pašnāvību… Tev VAJADZĒS ieroci vienā brīdī..

Septītkārt – ja tie ir lēni, nesarauj apenes dibensvītrā. Izdauzies cauri, vai apskrien apkārt. Tas tiešām nav TIK sarežģīti. Lēni zombji ir bīstami tikai lielos baros, vai tad, kad Tevi ielenc. Kamēr viņi ir izklaidus, nepaniko – sit sejas un kusties neprognozējami.

BET par cik mēs visi apzinamies, ka zombiji neeksistē, visi mani padomi ir bezjēdzīgi. Tomēr – vai tie ir kaķa murgi, vai “T-vīruss”  ir tikai dažus gadus attālā nākotnē? Mēs tomēr dzīvojam gēnu zinātnes ērā.

P.S. Oriģināli zombiji nāk no Voodoo reliģijas, kur upurim tiek iebarota īpatnēja tēja vai zupa, kas padara viņu par savdabīgu lelli. Absolūti vienaldzīgu pret sāpēm un ļoti koncentrētu uz uzdoto uzdevumu. Tu varētu pāris lodes ielaist korpusā, bet viņš vēljoprojām turpinātu uzbrukt – šeit arī radies stereotips “ŠAUJ GALVĀ!”.

  Ceru, ka Jums bija interesanti. Man noteikti bija :)
24 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Bij, bij...
5 0 atbildēt
Sito katru vakaru bibeles vieta lasisu...
4 0 atbildēt
1 kart ir vajadzigs ierocis !!
4 0 atbildēt
Raksts ļoti patika, apnika visu laiku tik video skatīties! emotion
4 0 atbildēt
Good! :D reiz var pienākt tāda reize ka šis noderēs :D
2 0 atbildēt
Diezvai kaut kas tāds pienāks emotion
0 0 atbildēt