local-stats-pixel fb-conv-api

Ir izeja no krīzes!!31

48 5

Tik tiešām ir izeja no krīzes. Izeja ir lidosta ''Rīga''

Pēdējā laikā daudz vairāk cilvēki sāk runāt par iespēju doties uz ārzemēm !

Tiešām Latvija paliks par lielu pansionātu ? ( jo paliks jau tikai pensionāri ar savām mazajām pensijām)

Pats pēc skolas domāju braukt prom !

Bet tad sākas dalīties domas !

Šeita tak ir mūsu tēvzeme kur pavadīta bērnība visi labākie mirkļi !

Paliek daudz paziņas, jāatstāj sava pildēta !

BET vairs nevar paciest to kā deputāti reāli ''uzdirš'' tautai.

Tagad pat doma uztaisīt maksas tiltu - sanāk ka man būs jāmaksā lai rīgā pārbrauktu pār tiltu . ( labi ka mani tas neskar )

Visus nodokļus paaugstina! Nesaprotu par ko tie deputāti domā !

Tas tak tieši ievedīs lielākos mīnusos - vēl vairak cilvēki sāks strādāt neoficiāli un nodokļus nemaksās, vēl vairāk cilvēki aizbrauks.

Tiešām viņi paaugstina nodokļus lai visi aizbrauktu un letiņi ieņemtu Angliju un Īriju   ?

Tagad pat domā likvidēt sporta skolas ! vispār jauniešiem nebūs ko darīt ( un brīnas ka paaugstunās noziedzība un narkomāni vairojas)

Samazināja pensionāriem algu ( ko nedrīkstēja darīt) cilvēks līdz vecumdienām kārtīgi un godīgi maksā nodokļus un tad viņam to atņem ?! ( nu tas nav normali)

Bet pāris dienas vēlāk sev paaugstina algu ?

 

visulaiku meklē tos līdzekļus ? bet nesaprot kāds piķis aiziet viņu algās !

samazinātu sev algas nevajadzētu nekādus nodokļus palielināt utt !

Gribētu redzēt kā tie deputāti izdzivotu ar piemēram skolotājas algu pēc nodokļu nomaksāšanas un vēl uzturēt kādu bērnu !

+  ja vēl kāds kredīts dzīvoklis komunālie

 

 

Negribās jau pamest Latviju ( tiešām patīk valsts ) bet nu gribas dzīvot ne izdzīvot !

Protams piemirsu vel daudzko pēc kā ir vērts skumt Latvija , bet  sazinoties ar draugiem ārzemēs liekas ka tagad dzīvoju bedrē !

Reklāma
48 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

atbildot uz Zaiguciic komentāru " šeit ir joku portāls... šiet cilvēki izklaidē... " tu taatad uzskati, ka piemeeram miljoniem raxtu par leiti un lidojosho suni ir joks un izklaide? un wissi raxti kas te ir ir joks uun izklaiode? paldies, ka taa domaa.. :)

8 1 atbildēt

Latviju var mīlēt arī no attāluma. Mūsdienu pasaulē nav nepieciešams obligāti sēdēt savā valstī.

Esmu cilvēks, johaidī!! Kāpēc man tur būtu jāgaida vairāki gadi, iekams tur kaut kas jēdzīgs sāks notikt? Es gribu dzīvot kā normāls cilvēks. Vai tad es nepalīdzēju Latvijai, maksājot nodokļus kā pienākas? Kur viss tas paliek?? LV, lai sev nodrošinātu daudz maz normālu dzīvi jāstrādā 2 - 3 darbos. Privātajai dzīvei vispār laika neatliek. Tad brīnās, ka daudzi nodzeras un domā par pašnāvību. Vēl tas, ka pensionāriem samazina pensijas. Vecie ļaudis taču ir ilgi strādājuši, citi no tiem visu mūžu pavadījuši smagā darbā. Viņiem taču pienāktos daudz labāka attieksme pret viņiem no valsts puses. Atņem to pašu mazumiņu. Žēl taču noskatīties, kā pensionāre pieiet veikalā pie pārdevējas, prasa, kur var dabūt nocenotus dārzeņus. Kad pārdevēja parāda, sirmgalve pastāsta, ka viņa svaigus nevar par savu pensiju atļauties.

Lai kkas tāds notiktu UK!!! Tur sirmie vecīši dzīvo savu bezrūpīgu dzīvi. Vienīgā rūpe un uztraukumi, ko savam kaķim vai sunim iedot ēdamu.

Un tas, ka ārzemēs neviens tur negaida, vai arī nicīgi izturās - tas ir mīts, kas iegūts no tikai pāris atsevišķiem gadījumiem. Parasti cilvēki ir atsaucīgi, izpalīdzīgi un izprotoši. Nav  tā kā te LV - ar savu postpadomisko domāšanu - visu uztvert kā sacensību, skatīties uz visu ar aizdomām. Ka tikai otram ieriebt ar kko.

Anglijā dzīvodams, jūtos gan fiziski, gan garīgi piepildīts. Man apkārt ir daudz jauku cilvēku, kuri nesavtīgi sniegts savu palīdzīgo roku, ja kkas noies greizi. Latvieši, kas tur ilgstoši dzīvo arī ir kaut kā savādāki savā domāšanā un uztverē. Vieglāk ar tādiem kontaktēties. Nav tā kā Latvijā - lielākā daļa norūpējušies par sevi, savu ģimeni.

Protams, esmu redzējis arī cilvēkus, kas atbraukuši uz UK, nekādīgi nevar iejusties. Tas nav viegli - dzīvot svešumā. It sevišķi, ja viss, kas saista tavu dzīvi ir palicis Latvijā. Tādiem tomēr iesaku palikt Latvijā.

Tas ir tikai mans skatījums uz šīm lietām.

6 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " tu taatad uzskati, ka piemeeram miljoniem r... "

tieši vārdus no mutes izrāvi  

4 0 atbildēt

Visus nodokļus paaugstina! Nesaprotu par ko tie deputāti domā !

 

deputaati pakljaujas SVF, newis pashi izdomaa, ka kaut kas jaapalielina, bet vinjiem liek to dariit!

4 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " Visus nodokļus paaugstina! Nesaprotu par ko t... " man uzkakāt virsū tam SVF, un es tiem deputātiem neliku aizņemties naudu no SVF, pēc šovakar ziņām es sapratu kad būs JAIDZĪVO TĀ PAMATĪGI. Viss iet uz leju :///

3 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " Visus nodokļus paaugstina! Nesaprotu par ko t... " Paši jau izdomāja aizņemties, tā kā nebūtu citu iespēju. Piemēram, obligācijas un nauda paliek valstī!  Vispār jau būtu negodīgi tagadējai valdībai kaut ko pārmest, nejau dažu gadu laikā tādās auzās iebrauca, bet desmit. Par algām runājot, jā, tas mani visvairāk kretinizē - nu ar ko viņi labāki par citiem? "5 reiz smagāks fizisks darbs, 4 reiz lielāka atbildība un tikai 3 reiz lielāka alga"

3 0 atbildēt

atbildot uz karbonade123 komentāru " šitās gudrās runas man ir piegriezušās ! ķ... " nopērc seju !

3 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " Visus nodokļus paaugstina! Nesaprotu par ko t... " nu tad par ko domā svf deputāti :D  

2 0 atbildēt

atbildot uz kakkis komentāru " nu tad par ko domā svf deputāti :D   " winji domaa par to, lai latwija weelaak wareetu naudu arii atdot..  

2 0 atbildēt

man arī bij doma pēc skolas doties mācīties uz UK, bet negribās pamest šejieni.. :s

un bildes ir skaistas :)

4 2 atbildēt

es negribu braukt prom, bet es braukšu.  es ceru, ka 2 gadus es te vēl izdzīvošu. ;DD

1 0 atbildēt

ehhh....manliekas jebuksrs cilveks no sejienes aizbrauktu ja nebutu cilveki del kuriem palikt...!! izn*t tos kurus kriize neskar :)

1 0 atbildēt

Nu par pavadītajiem visiem labākajiem mirkļiem varētu pastrīdēties kā nu kuram , un vēl jau nav zināmi tie mirkļi, kad aizbrauksi varbūt tie būs daudz krāšņāki. 

1 0 atbildēt

atbildot uz karbonade123 komentāru " šitās gudrās runas man ir piegriezušās ! ķ... " Interesanti, kurš tev ļaus kaut ko darīt? :D Vienīgas ko tu vari darīt ir izteikt idejas, bet kurš viņās klausīsies, ja pat mēs nezinam, kas notiek mums apkārt ikdienā - kurš saskatīs tavu ideju, tās mērķi? Lūk arī rodas ideja - kaut kā strukturizēt izglītības sistēmu, likt jauniešiem šeit palikt, jo tā tak ir nākotne un visi to zin! Ja mācības šeit nebūtu tik dārgas, ja tiktu dotas jaunas darba vietas studentiem utml. uzskatu, ka palikšana jau kļūtu par labāko variantu! No tā secinām, ka arī jāfinansē jaunie uzņēmēji, jārīko regulāri konkursi, kuros tiek izlemts kuru ideju autoriem tiek dota iespēja dibināt biznesu, kas risinātu arī ekonomikas un bezdarba problēmu.

1 0 atbildēt

🙃

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

shoriit pat muusu premjers ieteica ja ir izdeviiba-braucietemotion emotion emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz antkila komentāru " ehhh....manliekas jebuksrs cilveks no sejiene... " Tieši tā!! Daudzi izvēlas palikt ārzemēs, jo Latvijā jau vairs nav, kas tur sagaida. Ko viens viņš tur darīs? Ja viss, kas tev svarīgs ir tajā "svešajā zemē"..? Cilvēkam jau tas ir ielikts pamatos, ka pa priekšu parūpēsies par sevi un savu ģimeni. Tad ja tas ir nodrošināts, sāks domāt par tādām lietām kā patriotisms utml.

0 0 atbildēt