local-stats-pixel fb-conv-api

Henna - rēta uz mūžu?30

Sākotnēji viss notika kā parasti un puika bija ļoti priecīgs, bet kad pēc pāris nedēļām tetovējums nogāja, atklājās šausminoša patiesība. Zēnam uz rokas zem tetovējuma bija izveidojies ķīmiskais apdegums.

Kāds 5 gadīgs zēns no Kvīnslendas, Austrālijā gribēja sev tetovējumu. Vecāki izlēmās par Henna, bet savu izvēli tagad rūgti nožēlo. Kanons Kribs ar vecākiem bija devušies uz Bali, Indonēzijā, kur plānoja pavadīt vecaku atvaļinājumu. Pēc izmeklēšanas atklājās, ka izmantotā krāsa saturējusi p-fenilīndiamīnu - vielu ko izmanto matu un audumu krāsvielās un tas ir atzīsts kā viens no spēcīgakajiem alergēniem. 

Māte cer, ka šī rēta nepaliks uz mūžu. Tagad mazais Kanons ir spiests mainīt apģērbu vairākas reizes dienā un špricēt speciālas pretiekaisuma zāles.

Pirms taisīt sev Henna tetovējumu, pārliecinies, ka krāsa nesatur šādas vielas.

88 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

ko nozīmē bērns gribēja tetovējumu - sākumā henna pēc tam jau visu seju uztaisīs ar ms13 vai ko līdzīgu. Iedot sīcim zīmuli, otu, flomīšus un papīru - lai kā sacīt izpaužas

8 0 atbildēt

A ko - stilīgs sīcis tagad būs :)

6 0 atbildēt

tpt normāli izskatās. ;DD

6 0 atbildēt

Izskatās,ka daudzi pat vispār nezin,kas ir hennas zīmējums. Vēl vairāk - pat vārdu tetovējums neprot pareizi uzrakstīt! Tautā to sauc - tetovējums,bet patiesībā tas ir dabīgu krāsvielu zīmējums,kurš radies un vēl joprojām visaktuālākais ir austrumu valstīs. Hennas zīmējums turās uz ādas apmēram mēnesi.

Man pašai tikko bija raksts par hennas zīmējumiem,kurā arī piekodināju uzmanīties no melnās hennas zīmējumiem,jo melnajai hennai bieži tiek piejauktas ķimiskas krāsvielas,kuras var būt kaitīgas ādai.

Parastie hennas zīmējumi ādai nekādu ļaunumu nodarīt nevar.

NB! Dabīga henna ir sarkanīgi brūnā tonī!!!!

5 0 atbildēt

tu sāc haltūrēt uz tulkojuma kvalitātes rēķina :D bet interesanti protams ;)

4 0 atbildēt

nu šim zelim jau pat izkatas kad butuu iededziats rettetuziss viens labums buss nevajadzes apmekleet salonuu vaii kaukoo uzbliestuu

4 0 atbildēt
Eso avatarsEso

lil gangsta

4 0 atbildēt

es domaju ka tas sikais ir vairak priecigs nekā bēdigs

4 0 atbildēt

atbildot uz OppII-ALK komentāru " sux to be you. Njaa nu lai nu kā kkādā musulm... "

Bali nav musulmaņu valsts.  

4 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru "Kas viņam tie vecāki debīli? Kurš ar galvu domā... "  tā bija domāta tikai henna, vnk sanāca stulbi, turklāt pamatīgi stulbi. bet neuzskatu, ka vecāki būtu pie kautkā vainīgi.

4 0 atbildēt

ne bet taa reeta arii stiligi izskataas

4 0 atbildēt

 

atbildot uz KinDzaDza komentāru " A ko - stilīgs sīcis tagad būs :) "

es arī par to iedomājos, jo nesen bija raksts par "Scaring". Puika principā seko modei, lai gan ne brīvprātīgi emotion  

3 0 atbildēt

jā... bet kad viņš augs lielāks tetuvējums izplūdīs un kontūras būs neizprotamas... tāpēc tādas lietas parasti neiesaka darīt bērniem, kam nav beigusies pubertāte... :D ... un ko gan vecāki domāja? eh... mūsdienās visi pārāk daudz iz'dabā saviem sīčiem.

4 1 atbildēt

tas jau nav pirmais gadijums taads, sen sen lasiju kaadaa anglu zhurnala, tur bija skandals par to, un tas bildes ar hennas tatoo izskatijas drausmigak kaa te, tur bija tas tetovejums ar chuulaam k kaadaam. aarpraac.

3 0 atbildēt

Bet smuki izskatāst :D

3 0 atbildēt

man tā rēta, piem., patīk labāk nekā tatoo vai henna.

3 0 atbildēt

Nabaga puika..:(

Gribeeju ar pameeginaat,tagad jau saaku paardomaat:)

2 0 atbildēt

vismaz pūķa nevis pok*na rēta emotion

bet tā, sīkajam nepaveicās!

2 0 atbildēt

nekad specjal gribedam tik smuki neuztaisisi ja kads grib smalku retovejumu tad aizet uz indiju pec hanaas un bus ok  nez man patik mokoshi bet gala rezultats smuks ja protams viss nesaplust viena lieela retaa 

1 0 atbildēt

nau jau bijis sūdīks. Paaugsies lai tetuvē ar īsto pāri tai rētai. 

1 0 atbildēt