local-stats-pixel fb-conv-api

Grüner See (Zaļais ezers)9

90 3

Austrijā ir brīnišķīga vieta – Grüner See (Zaļais ezers). No augusta līdz aprīlim – Tas ir zaļš parks ar taciņām, soliņiem, zaļām pļavām, tiltiņiem, kuri slejas pār nelielām upītēm. Pavasarī ezerā ūdens līmenis stipri palielinās dēļ kūstošā sniega un dēļ ledus kārtām kalnos, tāpēc, kad notiek kušana, katru gadu šo brīnišķīgo vietu applūdina 4-5 metriem. Dažreiz ūdens līmenis palielinās pat līdz 8 metriem, bet neskatoties uz to ūdens dzidrums un caurspīdīgums saglabājas līdz pat 30 metriem un vairāk. Tieši šajā laikā vajag atrasties tur, lai varētu redzēt ar savām acīm kristāliski dzidro ezera ūdeni un pasakaini skaisto zemūdens parku.

Zaļais ezers (Green Lake) atrodas blakus Hochschwab kalniem, netālu no Трагос (Tragöß) ciemata, Austrijā. Šis ezers ir viens no pašiem neparastākajām un skaistākajām dabas parādībām pasaulē. Ziemā šis ezers ne ar ko ne izceļas no miljoniem citu ezeru.

90 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Skaista vieta :)

2 0 atbildēt

Kad filmēja zāli un puķes, nemaz nevar pateikt, ka tas ir zem ūdens.

Pasakaina vieta!

2 0 atbildēt

Labs ir tas, ka tur nav aizaudzis ar aļģēm un visādām dūņām, bet apakašā viss ir skaidrs. Un tur iepriekšējā zāle un krūmi ir. Tiešām iespaidīgi!

1 0 atbildēt

Negirbētu aizmit brīdī, kad strauji ceļas ūdens līmenis :D

0 0 atbildēt

Ļoti sakista vieta :) +

0 0 atbildēt

Iespaidīgi :))

0 0 atbildēt

Smuki

0 0 atbildēt

11.Kā zivis tur parādījās?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt