local-stats-pixel fb-conv-api

Ģeniālais mūziķis Puzikovs12

42 128

Neiet runa par Nikolaju Puzikovu, bet gan par viņa brāli Oļegu Puzikovu, dejotāju.

Es uzskatu, ka šim puisim interesē tikai uzmanība un nekas cits.

Te nu atkal pierādās Latvijas radu būšana, jo kur gan viņš tiktu, ja nebūtu brālis dziedātājam Nikolajam Puzikovam? Nav talanta, nekā, bet vienalga, jo viņš taču ir Latvijas jaunajam dziedātājam brālis. Nu kkā tā. :]

Ģeniālo mūziķi Nikolaju Puzikovu pazīst vai ikviens Latvijas iedzīvotājs, taču savu daļu slavas vēlas arī viņa ne mazāk talantīgais un izskatīgais jaunākais brālis Oļegs (attēlā), kurš ir apņēmības pilns celt dejas kultūras līmeni Latvijā.

"Esmu uzstājies kopā ar Riču ģimeni, bet tieši tagad kā fona dejotājs gatavojos koncertam kopā ar Lauri Reiniku. Ar brāli kopā uzstāties gan vēl nav sanācis - viņš man to nav lūdzis," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Puzikovs.

Arī Oļega hobijs tāpat kā viņa slavenajam brālim ir dziedāšana, taču Oļegs par savu galveno aicinājumu tomēr uzskata dejas.

"Es dejoju labi, bet pats vēl citus nemācu. Latvijā parasti notiek tā, ka katrs dejotājs, kurš iemācījies trīs soļus, ver vaļā savu studiju un kļūst par pasniedzēju. Manuprāt, tas nav pareizi, tāpēc es gribu vispirms kārtīgi pilnveidot pats sevi, bet tikai pēc tam uzņemties citu mācīšanu. Pašlaik man ir svarīgi iestāties kādā ar dejošanu saistītā mācību iestādē un papildināt savas zināšanas," stāsta Oļegs.

Latvijas šovbiznesa vide viņam nav sveša - Oļegs sadraudzējies arī ar Nikolaja kolēģiem no O!kartes akadēmijas laikiem un devies viņiem līdzi vasaras koncertturnejā, tāpēc pat tiekot "sapārots" ar vairākām šova meitenēm.

Patiesībā Oļegam draudzenes neesot, lai gan viņš tāpat kā brālis par daiļā dzimuma pārstāvju uzmanības trūkumu sūdzēties nevarot.

"Es arī mīlu meitenes! Arī uzmanības man pietiek, taču savu īsto es vēl gaidu - gan jau viņa atnāks. Man vajag tādu meiteni, kas spētu manu pasauli padarīt gaišāku - izskatam un citām lietām nav nekādas nozīmes," par mīlas lietām stāsta dejotājs.

Tagad, kad Nikolajs kļuvis par vienu no atpazīstamākajiem Latvijas dziedātājiem, brāļu attiecības nav mainījušās. "Viņš man joprojām ir brālis, nevis slavenība. Nejūtos kā palicis viņa slavas ēnā. Gluži otrādi - brāļa slava man pat palīdz! Piemēram, ja Nikolajs nebūtu slavens, par mani prese arī neinteresētos," secinājis Oļegs.

42 128 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Liekat Mīnusus!!!!!!!!!!!

47 1 atbildēt

Booooooooooring. Šitie cukuriņi vnk uzdzen vēmienu. emotion

22 1 atbildēt

Copy- paste

18 0 atbildēt

Pidars kkads un vis.

15 1 atbildēt

Viņš dzīvo Ogrē, pirms kādiem 7 gadiem ar šo skeitoju, Ogres lauku miesta skeitparkā.

Ja viņš ir tik ģeniāls, tad tu liec pretstatus tam, ko tu raksti saulīt, jo Ogre tak ir lauki, kad ir var teikt pie Rīgas un ir viena no lielākajiem ''Ciemiem'' LV

Laukos taču dzimst debīli cilvēki vai ne tā?

Bitch get a life...

13 0 atbildēt

Nikolajam ar nav ne vainas, bet šim brālim tomēr labāki gēni trāpījušies emotion

7 1 atbildēt

mīnuss par Mazokuci.

5 0 atbildēt

Wtf, Nikolajs Puzikovs ir ģeniāls dziedātājs?! emotion   emotion

1 0 atbildēt

I am the real OLEG ! pussy ! this olegs no dance good, me KING ! Polska ! HaHA

0 0 atbildēt

kas šis ir par pumpainīti?

0 0 atbildēt

Garais Slidenais nikolajam puzikovam.!!!!

0 3 atbildēt