local-stats-pixel fb-conv-api

Fml22

266 15

Bikīt nost no rutīnas un raujam vaļā

266 15 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

peedeejais labs

23 2 atbildēt

Sākumam:

Es esmu policists [punkts VAI komats] šodien LasVegasā notika apšaude [punkts VAI komats] mēs turējāmies braši un pieveicām pretinieku, bet man iešāva tieši pakaļā [komats] kreisajā vaigā.FML

Otrkārt: mēs latvieši bļaustamies, ka latviešu valodai vienīgajai būt šai valstī, bet katrs trešais nemāk latviski rakstīt! Un es nerunāju par interpunkciju un ortogrāfiju, bet arī stilistiku. Autor, palasi, cik bezjēdzīgi esi noformulējis teikumus.

Pie tam katrs piemērs rakstā ir tik stulbs, ka man paliek bail, ka latviešu (un ne tikai) sabiedrība neko labāku par šo tupumu vairs nepieprasa.

21 3 atbildēt

Šitie ne visai interesanti.

8 2 atbildēt

komatus mācies likt

4 0 atbildēt

7. nejau vienmēr vajag dārgus telefonus un dāargas dāvanas.prieks tāču arī par vecmāmiņas adītajām zeķēm.vismaz man:)

4 0 atbildēt

Par Nr 7. Ja tā vecmamma dzīvo Latvijā, tad ir pat pretīgi spļaudīties, ka papucītis uzdāvinājis telefonu, bet vecmamma netiek līdzi un uzdāvina tikai zeķes.  Tādam nepateicīgam radījumam vajadzētu uzdāvināt sarakstu ar sludinājumu adresēm darba meklētājiem.

Par Nr8 tas pats. Es ceru,ka ome strādā ofisā nevis pa tiešo fasē vai lasa ogas. Vecs cilvēks rukā līku muguru, bet mazbērniņam sagribējās, lai viņam te vēl telefonu dāvina. Vasaras brīvlaikā uz to pašu angliju uz sezonas darbiem aizsūtīt, lai redz, kā telefons pelnās!

2 0 atbildēt

Izlasīju pirmos trīs un metu mieru... Ok, es arī perfekti nepārzinu komatu likšanu, bet TEV - tas vnk ir traģiski... Grūti saprast kontekstu...

1 0 atbildēt

Pēdējais - :D Tava vecmāmuļa saprata ka tu gribi ogas, nevis telefonu:D Tev vajadzēja pateikt:" es gribu BlackBerry telefonu '', tad moš noveiktosXD

1 1 atbildēt

Ko es pateikšu:P

0 0 atbildēt

laabiii

0 0 atbildēt

norm

5. ir ka upe a man vien telefons iekrita akaaemotion

0 0 atbildēt

Pēdējais...emotion

0 0 atbildēt
7. kā man riebj tas ka kāda čīkst par to ia uzdāvina zeķes. ok. es saprotu, bet ja uzdāvina vecmamma tad jāpriecājs, jo cilvēks to taisa ar mīlestību un kautkādi dauņi rēc par to.
0 0 atbildēt