local-stats-pixel fb-conv-api

Esmu atradusi savu mūža mīlestību!!! :*77

147 322

Sveiki mazie, pozitīvie spocēni... :*

Es esmu tagad pasaules karaliene! Esmu atradusi savu mūža mīlestību, cilvēku kurš ir ļoti pozitīvs, optimistisks, inteliģents un tas ir ļoti mīlētais, cienītais spoku karalis pingvīniņš Rockhopper.

Man ļoti patīk viņa inteliģentie raksti un es jau no paša sākuma vēlējos ar šo brīnumu būt kopā, jo viņš man ļoti patīk un ir manā gaumē, manā stilā un mēs saderam kopā, jo esam divas inteliģentas būtnes šajā palīgskolas līmeņa portālā un mēs kopā esam un būsim mūžīgi un šeit valdīsim mūžīgi, jo mēs esam vērtība, mēs esam pilsētnieki, mēs esam pret lauciniekiem un laukiem, mēs esam pret homoseksuālismu, mēs esam pret degradētiem cilvēkiem.

Es taču rakstu, ka mēs vienkārši saderam kopā un starp mums ir liela kaisle un ieraugot viņa seksīgās bildes es uzreiz sāku masturbēt un sapratu, ka viņš būs manā īpašumā, manā gultā un būs tikai mans viens un vienīgais.

Atlika vien viņam uzrakstīt vēstulīti ''Čau, kas tu esi, no kurienes esi?'', un saņemot viņa atbildi ''Čau, esmu pilsētnieks, esmu no Rīgas.'', viss, es sapratu, tas ir mans liktenis, tā ir mana nākotnes, tā ir mana vērtība, beidzot es jutīšos kā optimiste kurai vismaz kaut kas šajā dzīvē patīk un šī patika ir pret šo cilvēku, manu pozitīvo pingvīniņu.

No sākuma man likās, ka viņš ir gejs, bet ieraugot viņa kailfoto es nosiekalojos, jo tādu mantību es nekad neesmu redzējusi un viņam noteikti ir lielākā *desa* visā Latvijā kuru es pašu pirmo vēlējos nobaudīt, aplaizot, apmierinot, mmmmm, es nevaruuu, viņa desa ir AMAZING!

Man ļoti patīk viņa kājas kuras ieraudzīju viņa rakstā. Ārprāc, tieši manā gaumē, tik seksīgas, negantas kājas es redzēju pirmo reizi. Es viņas laizīšu katru dienu, jo viņas ir ļoti saldas un negantas, manā gaumē.

Vienkārši, viņa ķermenis ir brīnišķīgs un sākot sarakstīties ar šo cilvēku, dzirdot vakar viņa balsi un redzot viņa kailfoto, es saprotu, ka viņš nav tāds kā jums liekas un viņš ir pavisam cits cilvēks. Viņš ir īsts vīrietis, spēcīgs, šarmants, seksīgs, labsirdīgs, .... vienkārši lāčukiņš kuru ikviens vēlētos samīļot. Pat puiši, bet spokos Rockhopper ir vienīgais vīrietis, jo vairāk te nav vīriešu un ir tik patīkami apzināties, ka viens portāls spēj izveidot starp diviem inteliģentiem cilvēkiem, vienu lielu ģimeni un labākais ir tas, ka es esmu šī portāla karaliene, bet viņš ir šī portāla karalis un tās ir laimīgas beigas, ka karaliene un karalis atrod viens otru un nolemj dibināt ģimeni. Lai gan man riebjas bērni un negribu viņus, tomēr teikšana būs Rockhopperam un viņš lems manā vietā, valdīs pār mani un es darīšu visu ko viņš vēlēsies un cienīšu viņa ķermeni, godāšu viņu un būšu viņa verdzene *marija zaķenīte*.

Paldies, es tevi dievinu mincīt. emotion

Un vēl viņš man atsūtīja savas bildītes iz viņa dzīves. Es vienkārši esmu sajūsmā, nekad nedomāju, ka es kādam patikšu un ka man kāds patiks. Tomēr dzīvē viss mainās un notiek arī kaut kas labs un šo labumu esmu ieguvusi uz mūžīgiem laikiem. Es tagad būšu Marija Pingvīniņš un jums nāksies cienīt mani, savādāk būs slikti, jo mēs būsim pingvīnēni un mūsu bērniņi būs spokos un veidos rakstus. Es tā domāju. Visur man būs jāprasa piekrišana manam Pingvīnēnam. :*

Love ya, esmu aizņemta meiča. emotion

147 322 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Admini skatās,kādus rakstus pievieno? Šeit nav nekāds porno saits un tavas slimās fantāzijas nevienam neinteresē. Paldies.

126 0 atbildēt

da pizģec. Rockhoppers vēl normas robežās raksta rakstus un komentē, bet šitā slimā/slimais arvīds. nah tādus. ban ārā un miers mājās.

80 1 atbildēt

tev laikam patīk ņirgāties par cilvēkiem, kuriem dzīvē nav paveicies ar izskatu, liekot viņu bildes un pierakstot vēl debīlu komentāru par kroplību! apsveicu tevi marijazakis!

54 0 atbildēt

nezinu kā jums ,bet man sāk likties ,ka viņa ir vīrietis-nezinu kāpēc :D

37 0 atbildēt

zini tādu "man vajag uzmanību"?

29 0 atbildēt

Tiešām njā....

18 0 atbildēt

Ja pēc pasaukles gala dzīvs paliktu tikai tu un marijazakis.. kādu pašnāvībnu tu izvēlētos ?

17 0 atbildēt

domāju rockhopper ir galīgi debīls. viņš vēl ir normāls salīdzinājumā ar šito dalbaobi

15 0 atbildēt

Kā par šitādu stulbumu var + salikt?!?!?!

13 0 atbildēt

Salīdzinot ar tevi, tik tiešām Rockhoppers normāls. Tevis raksturošanai visi lamuvārdi ir 100x par maigu.

12 0 atbildēt

Njā. es var€tu apšaubīt neseno interviju ar tevi. domāju par tavu vecumu.

tiešām jabrīnas CIK inteliģenta būtne tu patiesība esi..

11 0 atbildēt

Tu baigi stāsti, ka esi ļoti inteliģenta. Kurš inteliģents cilvēks ņirgājas pa cilvēku ar iedzimtiem defektiem?

10 0 atbildēt

Pretīgs raksts.

10 0 atbildēt

STULBENE!!! :D 

Tu salīdzinājumā ar Rockhopperu esi tukša vieta! :P :D

9 0 atbildēt

vienīgais, kas man patika šajā rakstā ir tas, ka jūs abi esat PRET homoskeksuālismu. pārējais pretīgs bullšits.

12 3 atbildēt

dont you realise that its all a big troll.

8 0 atbildēt

Kas par sviestu????? emotion

5 0 atbildēt

Zaķīt, iesaku tev paintresēties par UZMANĪBAS DEFICĪTA SINDROMU

3 0 atbildēt

Tu man nepatīc !!! emotion

3 0 atbildēt

slimaaaaaaaaaa,ej ārstēeeejies!

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »