local-stats-pixel fb-conv-api

Ekonomikas izvarotāji 21

22 0

Ekonomikas izvarotāji 2 Cilvēces izvarotāji un Tehnokrātiskais idiotisms

Šis ir 4.jūnija raksts. Oriģināls -> http://www.orb.lv/blog/?&item=66494

Īss ievads.


Labvakar vēlreiz šai vēlajā stundā! Ārā drēgns, lietains, depresīvs laiks. Tieši kā likts priekš pārdomām.
Iepriekšējo rakstu beidzu uz nots ar 13 ietekmīgiem cilvēkiem, kas iesaistīti globālajā finanšu krīzē. Piedodiet, taču to cilvēku skaits, kas mērķtiecīgi shēmo , var tikt kāpnāts kubā un pat ceturtajā pakāpē.
Tāpēc ne par viņiem būs runa. Runa būs par mums un mūsu attieksmi pret pasauli - tādu, kādu mēs to redzam, vai arī vēlamies redzēt.

Cilvēka pasaules uztvere.

Mūs no dzīvniekiem atšķir 3 pamatfunkcijas

1) Spēja runāt un veidot dialogu (valoda, nevis zilbju un nesaprotamu žestu veidā, bet gan organizēts vārdu , teikumu krājums, kas ataino to, ko mēs redzam, dzirdam, jūtam, īsāk sakot uztveram fiziski un garīgi)

2) Spēja domāt loģiski un racionāli - saskatīt likumsakarības starp notiekošajiem procesiem, spēja paredzēt notikumus, analizēt situācijas, izdarīt secinājumus utt.

3) Spēja piepildīt to, ko vēlamies. Izmantojot abus iepriekšējos faktorus mēs varam izdarīt sev pa prātam praktiski jebko. Sistemātiski un organizēti pieejot katrai situācijai mēs gūstam savu vēlmju piepildījumu. (nepielīdzināt šimpanzu salmiņu bāšanai termītu pūznī ar nolūku gūt barību - tas ir zemākais līmenis, mēs lidojam kosmosā)


Taču ar laiku rodas ierobežojumi (reliģija, morāle, ētika, kodeksi utt) . Mēs dzīvojam vergu un vergturu attiecībās. Tās ir bezstrukturālas vertikālās komunikācijas. Mēs ar savu saimnieku nesarunājamies, taču viņš veiksmīgi nodod mums savus rikojumus starp desmitiem un simtiem dažādu ķēžu posmiem.
Visi iedzīvotāji pieļauj vienu būtisku kļūdu. Viņi prasa - ko darīt? Jums nav jāprasa, jums ir jārīkojas. Jums nav jāklausa mani ierosinājumi vai jāpakļaujas provokācijām (es gan šeit tādu necenšos veidot). Ir jāatbrīvo prāts un jājūtas brīvam. Šī sasodītā aparāta visvājākā vieta ir tā, ka to darbina cilvēku sabiedrība, pašiem to neapzinoties.
Tas ir kā vēl viduslaikos populāra metode, kā varēja tikt vaļā no kāda cilvēka, kurš traucēja dzīvot. Ņemot vērā inkvizīcijas apstākļus, pietika pateikt un izpūst ziloņveidīgu stāstu par to, ka tavs iecerētais cilvēks ir ķeceris un burvis, kā saniknotais pūlis un kontrolētie baznīcu bandenieki gāja pēc viņa. Spīdzināja (sēdināja krēslā un slīcināja dīķī. Ja cilvēks gāja bojā, tad viņš bija cilvēks, ja pēc paŗis mēģinājumiem negāja, tad bija burvis un to vai nu noslīcināja līdz galam vai sadedzināja)
Kurš to visu virzīja? Pāvests? Nē. Pāvests tikai pateica pareizos vārdus. Pareizie ielikteņi izdarīja pareizos gājienus un milzīgie , aptumšotie cilvēku pūļi devās karā paši pret sevi.

Viss pamats ir iekš tā, ka cilvēkam ir divas izvēles iespējas attiecībā uz uztveri.

1) Tā ir pareiza

2) Tā ir nepareiza

No vienas izvēles ir atkarīga turpmākā cilvēces nākotne.

i) Pareizu izvēli nodrošina pareiza un veselīga dzīves uztvere, zināšanas, pieredze, vecāku pareizas mācības.


ii) Nepareizu uztveri nodrošina sakropļota dzīves uztvere, nepareiza informācijas nodošana nākamajās paaudzēs, greizs priekšstats par esošo pasauli, nespēja analizēt notiekošo.

Ar pirmo tā kā viss būtu skaidrs. Bet kas nodrošina otro?

Nepareizu uztveri var nodrošināt divos pamatveidos.

a) Cilvēkam tiek regulāri melots, viņa uztvere tiek aizmiglota.

b) Viņam vienkārši netiek kaut kas pateikts līdz galam.

Tā ir situācija ar vergiem. Vergs nedrīkst būt izglītots, citādāk viņš sapratīs, kādos sūdos dzīvo un gāzīs savu saimnieku (kāpēc , jūs domājat, Gallileo Gallilejs tika sodīts ? Tāpēc, ka viņš grāva manipulatoru autoritāti. Pāvests zināja, ka viņam ir taisnība. Taču vinā līdzgaitnieki bija jau ar skalotām smadzenēm un spēcīgu ticību tam, ka Saule griežas ap zemi. Ēģiptē jau zināja, ka tā nav taisnība) Vergam jāsaprot, ka tas ir viņš, kas tagad dzīvo
un viņš ir vergs un nekas vairāk. Un tas viņam jānodod saviem pēcnācējiem un jāskolo tā, lai tie saprastu, ka cilvēkam ir jāstrādā, jāmaksā nodokļi, jābūt paklausīgam sistēmai.
Cilvēkam tiek atņemta elementāra metodika un zināšanas un viņš kļūst par vergu tam izredzētajam, kam ir šīs zināšanas un metodika.
Ir jārada ilūzija. Un patiesi, tas ir kā Matrixā. Daļa vēstures ir meli. Ekonomika ir mākslīgs kontroles instruments, mācības ir meli, viss top ačgārns. Rodas izkropļota uztvere, nepareizs priekštats un mēs kustamies kā aklas vistas tumsā, taču
visvareno vergturu kociņš mūs vada tajā virzienā, kur viņiem labpatīk. Kas to nodrošina?

Lai cilvēku varētu notrulināt un pie tam vēl efektīvi, pietiek sēt naidu un domstarpības. Senais skaldi un valdi nostrādā vienmēr. Jo tādējādi vismaz pusi kontrolējamās masas var momentā pabāzt zem sava spārna.

"Skaldi un valdi" tika un tiek pielietots

1) Reliģijā (mākslīgi radītas n-tās konfesijas ,kas katra sludina "pareizo" ticību)
2) Ideoloģijā (tādi pat mākslīgi megaaparāti, kurus darinājušas vienas rokas - kapitālisms, komunisms, kuru radīja kapitālisti, liberālisms utt)
3) Rasu piederība (melnie, dzeltenie, baltie un vēl smalkākās frakcijās sašķaidīta un atšķaidīta cilvēku masa)
4) Nacionālā piederība (latvieši, krievi, žīdi, jeņķi utt)
5) Zinātne ( dažādas teorijas, kas savā starpā konfliktē - mazāk pielietots spēks, jo mūsdienu attīstītajā pasaulē grūtāk apmānīt cilvēku)

utt.


Kopumā to panāk ar pamatinstinktu iedarbināšanu.

-Dusmas
-Bailes
-Neuzticība
-Nedrošība
-Alkatība


Kā mūsdienu pasaulē tiek kontrolēts cilvēks?

Cilvēces izvarotāji izmanto daudz un dažādas metodes cilvēku kontrolei. Bet vislabākā metode ir vidusmēra plānprātiņam izskalot smadzenes.
Kā notiek skalošanas process? Tas apvienojas ar fizisku un garīgu pārdzīvojumu. Smadzeņu skalošana ir būtībā kādas ticības /domas/ pārliecības ieborēšana cilvēka zemapziņā, ko panāk fiziski, vai garīgi kairinot cilvēka uztveri, tādējādi to pārvelkot sev izdevīgā pozīcijā.

Tipiska smadzeņu skalošana vārda tiešajā nozīmē ir redzama šajā video. To spīdzināšanas veidu sauc par Waterboarding.

Cilvēks tiek piesiets pie kāda fiksēta objekta. Uz galvas tiek uzlikta un cieši nostiprināta lupata. Pa virsu laiž ūdeni mazās dozītēs. Ūdens frakcijas , elpojot cilvēkam, lēnām nogulsnējas uz plaušām un rada cilvēkam slīkšanas sajūtu.
Noskatieties video raksta beigās!

 



Šo procedūru izmanto ASV armijā un katrs jauniesaucamais tai iziet cauri. Kur ir sāls? Sāls ir iekš tā, ka cilvēks pārciešot šo spīdzināšanas metodi , cieš garīgus un reizēm pat fiziskus traucējumus. Un tieši tādā brīdī cilvēka apziņu ir visvieglāk manipulēt, jo tajā brīdī pavērts ceļš uz zemapziņu, kurā var iesēt teju vai beznosacījuma refleksus
Armijā tādā veidā ir viegli radīt nozombējamas kara mašīnas bez absolūti jebkādas spriest spējas, kuras darbosies pēc tiem principiem, kurus viņiem nosauks pēc šīs procedūras. Bez tam vairāk par pusi vēlas veikt šo procedūru, jo tādējādi uzskata, ka būs iesvētīti "veču "kārtā. Un viņi to dara aiz bailēm, ka kāds viņus nevarētu uzskatīt par pilnvērtīgiem vīriešiem. Un visi viņi baidās
- un rezultāts ir panākts. Manuprāt tie ir bezmuguraulnieki. Tāpēc i svēts teiciens, ka pārlieku liela drosme un bezbailība piemīt tikai muļķiem. Un , ja vēlēsities pārliecināt kādu karavīru par kaut ko - sitet kaut vai ar lauzni pa galvu - neizdosies. Nav uz visiem 100% attiecināms.

Līdzīga situācija ir vērojama ar ebreju tautu.
Pastāv teorija, ka viņu apgraizīšanas rituāls bija viens no necilvēcīgākajiem veidiem, kā radīt vadāmu tautu, kas atstāj aiz sevis postu. To visu panača 40 gadu laikā , kad Mozuss vadāja savus mācekļus pa tuksnesi. 8 dienā veikta apgraizīšana atšķeļ mazuli no pareizas pasaules uztveres, jo viss, kas notiek, tā ir strutošana un nieze pie dzimumorgāniem, kas liedz atbrīvot prātu.
Saspringtos momentos jaunā bērna pamats tiek izsists. Un tālāk jau attīstība notiek , kā tai jānotiek, pēc vergturu iecerēm. Tā tos ebrejus izsijāja pa visu pasauli. Teorija var būt apšaubāma - to es nepasniedzu kā faktu.

Smadzeņu skalošanu veic daudz citos līmeņos.

1) Reliģiskais faktors

Cilvēku pārliecina stāties kādā ticībā un vēlāk, izmantojot viņa nezināšanu par pasaules uzbūvi, zinātni, padara viņu atkarīgu no šī informācijas nesēja.
Tukšā Pāvesta pļurkstēšana līdzvērtīga tai pašai mūsu konfesiju pārstāvju iksvētdienas muldēšanai. Reliģijai pat atvēlēta vieta ekonomikā - no šīm iestādēm nepiedzen nodokļus un tām pieder ļoti lieli īpašumi. Bet vai dievticigajiem n otā kļuvis labāk?
Tiek izmantota pozitīvā domāšanas metode. Ja cilvēks tiktiešām spēj ticēt , viņš saņem vēlēto. Tikai reliģija to māca kā Dieva pirksta pieskārienu. Tātad vēži jau kulītē saķerti.
Parelēli vergturi izdomā citas reliģijas, kas nākotnē noderēs kā spēks.


2) Nacionālais faktors

Melno ciemā ierodas baltais. Vēlas pārņemt viņu resursus. Taču melnie ir vienoti. Viņu tradīcija ir spēcīga un ģimenes vērtības augstas. Baltais izmanto viņu vēstures nezināšanu un izolētību kā iespēju uzpūst superstāstu par divām melno ciltīm. Vispirms nošķir viņus pēc fiziskas piederības (deguns, augums, mati utt) un tad katriem borē, ka viņi ir izredzētie.
Tiek traucēta normāla uztvere, rodas nepareizs priekšstats par pasauli aiz nezināšanas. Šis piemērs ir par Ruandu vēl senajos laikos, kad beļģu kolonisti šeit saskaldija melnos divās ciltīs pēc fiziskām pazīmēm (Tutsi un Nhutu)

3) Rasu faktors


Šeit laikam nekas nav jāskaidro. Katram ieskaidro, ka viņi ir izredzētie un ,čau, Gauja. Citi jūtas aizvainoti un kariņš var sākties.

4) Ideoloģiskais faktors

Komunisms, kapitālisms, liberālisms, anarhisms (iekārtas - demokrātija, autokrātija, diktatūra) viss vienāds. Visur kontrolē cilvēku un visur augšas ir vadošās noteicējas pār parasto mietpilsoņu dzīvi.
Toties katrs jūtas piederīgs savai ideoloģijai pēc to faktu nozīmīguma (komunisms- tas ir kruta, jo ir bezmaksas izglītība un medicīna) (kapitālisms - tas ir kruta, j otu vari strādāt par ko gribi, taisit biznesu un pelnit miljonus un tev pieder tava māja un var piederēt vairākas)
Neviens toties neaizdomajas, ka visi vadās pēc likumiem, maksā nodokļus, dara to, ko saka valsts. Ista demokrātija būtu tāda, ja mēs vienkārši nemaksātu kredītus. Bankas raudātu, bet valsts teiktu : "Sorry, tautas vairākums atsakās."
Tad mēs visi aizmirstu krīzi, nomainītu nederīgo monetāro sistēmu un pēc laika visi dzivotu normāli. Taču ir tie ierobežojumi. Sen ieborētas patiesības, ka ekonomikai ir likumi, kurus nevar apiet. Fizikas likumus arī nevar apiet, ja mēs lecam no klints, bet kurš to mums liek darīt, ja ne paši?

5) Jebkāda cita pārlieciba

Homoseksuālisms, globālisms, antiglobālisms, dzīvnieku aizstāvēšana, zaļo kustība - tas viss ir bred sivoj kobili. Ja mēs redzam , cik sūdīgi cilvēki dzīvo un cik viņi ir netīri dvēselē, tad no kurienes rodas tādas organizācijas, kas vēl labu visiem? Ir izņēmumi, bet tik milzīgi kliedzoši brendi(WWF,GreenPeace, AfroCom), ja tik tiešām rūpētos par visiem, sen jau visu būtu nolikuši pa plauktiem.


Viņi to panāk ar dažādām tehniskām metodēm, sākot ar meliem un beidzot ar patiesības teikšanu, ko mēs pieņemam par meliem un daram visu otrādi.
Jau izsenis cilvēkiem tika melots , lai viņus vestu pa nepareizo taku.

Melo medijos, dzīvē. Manipulē ar faktiem (pamaina šur tur vārdu un rada ko pavisam citu)
Lai paļautu tautu vairs netiek lietotas drastiskas metodes, kā karš, slimības. Augstākas šķiras pakļaušanas elementi ir reliģija, ekonomika un visbeidzot informācija. Ar informatīvo pārliecību cilvēku var novest līdz baltām pelītēm.
Daudziem rodas jautājums, kāpēc tad rodas kari, ja tie nav efektīvi ? To sauc par false flag operation. Patiesībā tiek izmantota informatīvā tehnika , lai pakļautu visus mūs!!! Bet tajā tehnikā iepin mazāk efektīvo karu. Neviens neies atņemt zemi musulmaņiem. Te tiek vienkārši veidots aukstais karš, kurā
čakarē visus parastos iedzīvotājus, lai viņi ar savām demokrātiskajām tiesībām paradītu nostāju pret????? nevienu citu, kā (tā STOP - šeit patiesībā mēs uztveram divas patiesības) Viena daļa uzskata, ka tāds terorisms pastāv, otra daļa uzskata, ka amīši ir pārkāpuši visas robežas.
Nu notiks sekojošais. Lielie vergturi ASV pataisīs par grēkāzi, lai visi doma'tu, a nu beidzot tie kretīni saņēmuši, ko pelnījuši. Vēl beigās atzīsies publiski, ka 9/11 bija viņu rokudarbs un tādēja'di pēkšņi visa pasaule būs pret viņiem. Lieta tāda, ka to nostrādāja amīši, kuriem par to samaksāja daži labi onkuļi no Eiropas. Kāda ģimene, kuras kopīpašumi lēšami 500 triljonos dolāru. MuļķībaS? Nu , ja jūs tas interesē, jūs kādu laiku pameklēsiet, kas tie tādi varētu būt.
Mūs pastāvīgi vazā aiz deguna. Jāsaprot tikai viens. Provokācija ir ik uz soļa. Par prezidentu nevar ievēlēt ķirurgu, kurš pēkšņi stāstīt, kas būtu jādara ar SVF un , ka viņš ir nu tik gudrs, ka nu vērtēs valdības darbu. Klajākais bullshits. Pilna Saeima ar pamatskolniekiem. Daži no viņiem tiešām saprot, ko dara, taču sen zināma patiesība, ka tur viņus ātri pataisa par savējiem


Protams, jebkurš no jums visiem atzīs, ka nu ne jau viņš būs tas, kurš atļausies tikt kontrolēts. Bet tā jau visiem liekas. Kā Sātans pārliecināja visus par savu neesamību, tā viņš pārliecināja savus vergus , ka viņi ir brīvi.
Neviens no jums laikam nekad nav aizdomājies par to, kā tas nākas, ka katru rītu ceļamies, dodamies uz darbu, strādājam, atgriežamies - paskatāmies TV, ejam gulēt, ceļamies lai strādātu. Un tas viss, lai maksātu valstij nodokļus, kas it kā mums nodrošina labu dzīvi. Socnodoklis aiziet pensiju fondos , kuri vienmēr skaisti patukšojās.
Un kāpēc daudziem liekas, ka laimīgs ir tas, kam ir kalnu būda un nav nevienam ne par ko jāatskaitās. Neuztraucieties, neaicinu nevienu skriet dzīvot mežā, tāpēc, ka jau pret to vergturis ir nodrošinājies ar Tehnokrātisko idiotismu.


Tehnokrātiskais idiotisms.

Rupji sakot, tehnoloģija ir pakļāvusi cilvēci. Pareizi būtu bijis, ja tā kalpotu mums. Mūsdienu cilvēks kļūst bezspēcīgs , ja viņam nav mobila telefona, datora, TV, mašīnas, veļasmašīnas, ledusskapja.
VIņš ir padarīts par izlutinātu zīdaini bez spējas patstāvīgi nodrošināt sevi ar nepieciešamo bez šīm iekārtām. Tagad elementārās matemātiskās darbības veicam kalkulatorā, jo ir iejaucies tā saucamais laika faktors.


Pārtiku dabā tas neprot iegūt, uzglaba't arīdzan ne, fiziski neattīstīts , tā vietā, lai noietu 10 stāvus lejā, zvana pa mobilo. It kā viss attīstības vārdā. Bet lai stradātu no rita lidz vakaram un dzītu sevi kapā??
Kāds vēl nav sācis brīnīties, ko tad āfrikāņi sprāgst nost kā mušas no bada? Ciltis, kuras gadu tūkstošiem prata iegūt barību? Viņus vienkārši piebaroja ANO n visas tās tupās organizācijas, un tad ļāva izmirt, vienlicīgi uz viņiem testējot pakļaušanas sistēmas, slimības, uc.
Cilvēku domāšanas veids ir novests līdz teju vai nulpunktam, kad visas pasaules kataklizmas tiek skaidrotas kā mūsu apzināta rīcība. Principā šis ir pēdējais posms, kad vergturis mūs pārliecina, ka mēs paši esam vainīgi pie tā, ko esam planētai nodarījuši, tāpēc mūs jāsoda. Un mēs tam piekrītam. Pasaciņas par globālo sasilšanu un resursu izsmelšanu ir tiešām pārliecinošas.
Un tā apņēmība , ar kuru, Als Gors uzskata, ka vajadzētu mūs visus aplikt ar striktākiem ogļskābās gāzes nodokļiem , vienkārši apbrīno. Als Gors ir plānētais zaļākais un godīgākais cilvēks. Kāpēc jāmaksā naudā? Vai tad pareizāk nebūtu konfiscēt mašīnu vai vēl ko tādu? To naudu, k oatdevuši nodokļos tāpat neizmanto tajā sferās, kurās tie paredzēti. Tā vietā finansē karus.
Nesen Pasaules Bankas prezidents paziņoja, ka tuvojas sociālā katastrofa un , ka , iespējams, rezultāti varētu būt vēl šaušalīgāki, ja iejauksies kāds neparedzams faktors (cūku gripa) Nu tātad viņi visu jau izskaitļojuši un cūku gripu laidīs rudenī jau pastiprinātā režīmā. Saka taisnību viņš un 30% melo, bet mēs ticam visam. Skatos, ka esmu izvilcis šo pasākumu krietni par garu.
Vēlējos tikai pateikt, ka krīzes visdziļākajā posmā, lai paverdzina'tu visus tiks izmantots Tehnokrātiskā idiotisma faktors.

1) Atslēgs internetu (nesmejieties - tas būs pirmais ,kas radīs haosu)
2) Bloķēs satiksmi (izņemot militāro) - cilvēki nekur nespēs pārvietoties
3) Dzeramā ūdens un paŗtikas krīze (kā mums ar taloniem)
tas , protams, attiecas uz ASV, jo tā ir krietni militarizētāka, bet mums pietiks ar taloniem.

Kopumā tiks radīta situācija, kad cilvēki lūgsies, lai ievieš kaŗtību u nieradīsies glābēji, kas visām valstīm piedāvās apvienoties zem vienas pasaules valdības. Kā ANO - tikai daudz autokrātiskāk.




Visa raksta morāle.
Nepanikojiet!

Atbrīvojiet prātu!

Neticiet medijiem! (nu izņemot stāstus par pašvaldību kultūras notikumiem un sportu utt. bet tikai ne globālos stāstus. diskreditējiet tos.)

Ticiet sev un viss pats no sevis notiks! Jo vairāki cilveki ticēs un tiešām ar tīru sirdi , bez bailēm, redzēs savu pozitīvo nākotni, jo labāk būs mums visiem. Tas arī pasargās mūs no tā haosa, kas mūs sagaida vēl. Paldies par uzmanību!
 



22 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Lielisks rakst. Žēl tikai, ka daudzi neizlasīs, jo, viņuprāt, tas ir daudz pa garu, un vēl daudzi neuztvers un noraidīs tā domu gluži kā jebko, kas ir pretrunā ar viņos iezombēto informāciju...

1 0 atbildēt