local-stats-pixel fb-conv-api

Dzeršanas spēles7

131 1

Tātad es domāju, ka jebkurš no mums zina kā tiek spēlēts beerpongs, bet man radās interese arī par citām spēlēm. Atlasiju tādas, kuras nav pārāk smadzeņu čakarējošas ar saviem noteikumiem un tajā pašā laikā ir interesantas + nav nepieciešams nekāds sevišķs ekipējums. Protams visām spēlēm tilpumus/dzeršanas daudzumu var mainīt pēc paša izvēles. emotion

Es nekad...

Arī daudziem labi zināma spēle. Šo var spēlēt jebkur un vienīgā nepieciešamā lieta ir alkohols. Pudeles brāļi apsēžas rinķī. Vienalga kurš sāk. Tātad tev ir jāsaka "Es nekad..." un daudzpunktes vietā jāpasaka ko tu nekad neesi darijis. Var izvēlēties kādu noteiktu tēmu. Varu ieteikt no personīgās pieredzes tēmu "sekss". :D Un tātad, ja tu esi šo nosaukto lietu kādreiz darijis, tad tev jādzer. Ja neesi, tad vienkārši paliec sēžot.

Pīķa tūzis

Šī spēle tiek rekomendēta dzērājiem, kuri vēlas vieni piedzerties īsā laikā. Uz galda noliek kāršu kavu (protams samaisītu). Spēlētājs pasaka "pīķa tūzis" un sāk atklāt kārtis sākot no augšpuses pa vienai. Pēc katras kārtis, kura nav pīķa tūzis jāizdzer glāzīte. Glāzītes tilpumu nosaka pats.

Pāri tiltam

Uz galda rindā uzliek 10 aizklātas kārtis. Tas ir tilts. Tavs mērķis ir pāriet pāri tiltam. Sāc atklāt kārtis pa vienai. Ja tā ir ciparu kārts, tad turpini iet tālāk. Ja tu izvelc kādu no "sejas" kārtīm (kalps, dāma, kungs, tūzis), tad tev jādzer un jāpievieno vēl klāt kārtis attiecīgi no izvilktās "sejas" kārtis. Kalps - 1, Dāma - 2, Kungs - 3, Tūzis - 4. Ja tiek izvilkta atkal kāda no "sejas" kārtīm tad tas tiek atkārtots. Tu esi pārgājis pāri tiltam līdz ko esi atklājis visas 10 kārtis vai kāršu kava ir tukša.

9 Galvas vai drīzāk latviešu gadijumā - 9 ģērboņi

Spēlējot šo spēli viss ir atkarīgs no veiksmes. Ja jums neveiksies, jūs varat tikt ātri piedzirdīts, bet ja veiksies vispār palikt skaidrā. Tātad bariņš apsēžas pie galda uz kura stāv šoti. Uz riņķi tiek sista monēta (tā kā ar fiškām) iegaumējot skaitu cik reizes uzkrīt ģērbonis. Tam kuram uzkrīt trešo reizi - jādzer mazākais šots, tam kuram sesto - vidējais šots un devītā ģērboņa ieguvējam tiek lielākais šots.

Maģiskais kauliņš

Vēl viena spēle, kuras rezultātā jums ir iespēja ātri piedzerties. Pie galda apsēžas spēlētāji. Katram tiek izdalīts viens kauliņš. Viens no spēlētājiem ir "saucējs". Mirklī kad visi spēlētāji ripina kauliņus (saucēju ieskaitot), saucējs nosauc skaitli no 1 līdz 6. Spēlētājiem kuriem uzkrīt nosauktais skaitlis ir jādzēr. Ja saucējs ir uzmetis šo skaitli, tad viņam jādzer divus.

Futbols

Šī arī ir diezgan interesanta futbola cienītājiem. Viss kas jums ir nepieciešams ir futbola pārraide un alkohols. Katrs izvēlas kādu noteiktu spēlētāju no komandas. Tiek dzerts tad kad spēlētājs tiek pieminēts pēc šādas sistēmas: 1) Katru reizi, kad komentētājs nosauc tavu spēlētāju dzer vienu. 2) Ja tavs spēlētājs iegūst dzelteno kartīti dzer četrus. 3) Ja tavs spēlētājs iegūst sarkano kartīti, vai gūst vārtus (vienalga kuros vārtos :D) iztukšo visu glāzi. 4) ja tavs spēlētājs tiek nomainīts dzer divas glāzes un spēlētājs kas iet viņa vietā aizstāj tavu spēlētāju.

131 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

'' Ja jums neveiksies, jūs varat tikt ātri piedzirdīts, bet ja veiksies vispār palikt skaidrā. '' drīzāk, ja veiksies! :D

9 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

sekss, nevis seks ;)

2 0 atbildēt

Es dodu priekšroku spēlei ar dziru, uzvarētājs attopas pliks :D

2 0 atbildēt

Vienkāršākais ir aiziet līdz grāmatnīcai un nopirkt ballīšu spēli KAVA no http://www.kava.lv

2 0 atbildēt

tas futbools man vieniigais likas kautcik interesants

2 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt