local-stats-pixel fb-conv-api

Diskusija : Sekss, Nevainība!50

108 17

Kāpēc visi domā, ka būt par jaunavu ir slikti? Labi, ne obligāti slikti, bet daudz noskatās ļoti nievājoši uz tiem, kas nevēlās vēl izbaudīt "dzīves augļus" - tā visi, kas ir zaudējuši savu nevainību domā. Tu varbūt domā, ka mēs nezinām, bet mēs zinām! Mēs zinām kā jūs skatāties uz tiem, kad runa aiziet par sakariem ar pretējo dzimumu! Un "jūs" es domāju "jūs, visi, kuri iziet ārā patusēties, sadzerās, nogrūžās un pēc tam nākamajā dienā pļāpājat par to cik labs bija sekss vakardien!" Un tad uz visiem tiem jūs skatatāties un sakat - es nespēju noticēt, ka tu neizmanto iespēju, lai ar to nodarbotos! Un tad nāk teksts: "Tas nekas, gan jau tu atradīsi, kādu, kas gribēs!" (it kā tas būtu šausmīgi grūti) Varbūt es nevēlos nevienu atrast, vismaz ne vienas nakts sakaram vai seksam. Varbūt jūs domājat, ka esmu ķerts, bet negribu sevi atdot pirmajai sievietei, kas pagadās un vienīgais, kas paliks pāri būs atmiņas par to, ka biju galīgā pālī un pat neatceros vai bija labi... Negribu aizskārt neviena jūtas un uzskatus par šo tēmu - ja esat izvēlējušies šādu ceļu, tad nespiediet citus jums pievienoties. Neesmu dzimis 18. gadsimtā un saprotu, ka mūsdienās lietas notiek daudz ātrāk un savādāk, bet es nedomāju, ka es laižu ko šausmīgi garām tagad... Izvirziet savas prioritātes un padomājiet par sekām!

108 17 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Pa priekšu jāsaka, ka es neko negribu pārmest. Es arī tā kādreiz uzskatīju, pat tad, kad pazaudēju savu draudzeni, es nevarēju uz citām sievietēm ļoti ilgi paskatīties. Kad atradu meiteni, ar ko es atkal gribēju mēģināt veidot attiecības, kur, diemžēl nekas nesanāca, tad es sapatu, ka mana izpratne laikam drusku ar laiku ir mainījusies, jeb drīzāk es sev pierādīju psiholoģijas fenomenu, kad cilvēks, lai izskaidrotu sev savas kļūdas, ir spējīgs mainīt savus pasaules uzskatus. Es sapratu, ka sanāk (ap)ārstēties ar to, ar ko saslimu, pa to laiku, kamēr vazājos pa pasauli un "baudu dažādību", vientulība nepazūd, bet depresiju gan izārstēja! :) Sapratu, ka pārāk rūpējos par visu pasauli un vēlos lai viss vienbēr būtu labi, bet tagad es dzīvošu uzmanīgāk un vairāk strādāšu ar sevi. Man viens tuvs cilvēks iemācīja vienu svarīgu lietu, ko turpmāk es izmantošu - Nepieķeries katram, kas Tevi ievēro, tikai tādēļ, ka jūties vientuļi.

Cerams, ka manis teiktais arī kādam noderēs. :)

5 0 atbildēt

tēma nopietna, bet autors liekas bijis ļoti *cionāls rakstīšanas brīdī ;D

bet vispār piekrītu emotion

5 0 atbildēt
epg avatarsepg

nerunā par lietām, ko nezini :)

4 0 atbildēt

kāda diskusija? ej uz sexa forumiem un diskutē.

4 0 atbildēt

hahaha atdot sevi sievietei :D:D:DDDDDDDDDDDd

3 0 atbildēt

tā jau ir, mūsdienās galvenais ir nokniebties pirms 16 gadu vecuma sasniegšanas, vēlams dzērumā un ar vismaz 4 gadus vecāku čali. tā ir, meitenēm sastāsta visādas stulbības vecāki čaļi un vnk izmanto (pāŗsvarā).

2 0 atbildēt

īsāk sakot, te nav par ko diskutēt :d

2 0 atbildēt

Pat ar manu humora izjūtu, nevaru izdomāt, ko smieklīgu uzrakstītemotion

2 0 atbildēt

Ak kungs dari ka tu vēlies nevienam nau nekāda daļa gar to!

4 2 atbildēt

Cik tev gadu? :D

2 0 atbildēt

Pec shi textinja rodas jautaajums cik tev gadu?

2 0 atbildēt

Nu kāpēc sex uzreiz jāsaista ar alkoholu? Pilnīgas muļķības. Un vēl man dīvaini liekas tā ilgā gaidīšana, gatavošanās, plānošana (it īpaši no džeku puses). Nē, nevajag sexu ar ko pagadās, bet ja ir abpusējas simpātijas vai pat attiecības, tad nav tur ko bremzēt. Ne jau pirmā reize ir tā vislabākā un īpašākā. Sex kļūst daudz labāks ar laiku. Tā kā nevajag to pirmo reizi tik ļoti idealizēt.

Un vispār sex ir tikai vēl viens no dabiskajiem procesiem. Dzīve jābauda pilnībā - nevajag no tā atteikties. Kad to izbaudīsi, tad arī sapratīsi par ko visi runā :)

1 0 atbildēt

Eju tavu ceļam pašam to negribot emotion Būšu nevainīgs 51 gadu vecumā un varēšu uzņemt savu filmu :D

1 0 atbildēt

Kādam te ir bijusi neizdevusies mazā piektdiena.

1 0 atbildēt

Man šķiet, ka Tu esi vienkārši nonācis, ja tā var teikt, tādu cilvēku vidū, kam vienas nakts sakari ir parasta lieta un viņi vienkārši Tevi neizprot.

Bet es teikšu, ka ja cilvēks atrod sev to īsto ar kuru jūtas labi un nevēlas to pazaudēt, tad nav vairs tik svarīgi, kas ir bijis pirms tam, pats svarīgākais ir kāds tas cilvēks ir tagad un kāds viņš būs turpmāk, bet tās ir tikai manas domas, bet, protams, ja Tev tas ir svarīgi, tad tikai nevajag atkāpties no saviem principiem un gan jau būs kāda, kas patiesi to spēs novērtēt emotion

1 0 atbildēt

Ja Tevi tik ļoti uztrauc,ko citi par Tevi domā........tad vēl jāaug

1 0 atbildēt

Es ari esmu nevainigs, bet man jau ir 12 gadi :O pedejais laiks sakt! :)))

1 0 atbildēt

Es arī esu vēl navainīgs. Bet dēļ tā mana dzīve nav sliktāka, es pat teiktu labāka, jo mani arī n*ka baisas atmiņas par galīgi neizdevušiem mīlas priekiem.

 

Bet, ja tā padomā, tad pirms vairākiem simtiem gadiem mums jau būtu bērni un tagad (+/- 18 gados) dzīvotu pēdējos dzīves gadus tā kā progresam vēlāk ir arī regress un drīz ju atkal pirmās reizes būs pēc kžām

 

1 0 atbildēt

Kristietībā savu ķermeni vajag pataupīt īstajai kāzu naktī, ja nē, Dievs sodīs.

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " tu idiot muti aizver !! padoma ar galvu ta ... " ahahahahaha ONLINE VARONJI :D :D :D ej paskaties vel mexikanju serialus emotion

 

jus ar savu vardu '' MILESTIBA '' varat tiesam ieskriet siena un taa pec iespejas stiprak lai bik kkas pielec !!!

nodefine kas ir milestiba ludzu ... taaa ir pelekas cilveces masas pienjemts stereotips, pie kaa pietureties!!!

tiem kuri nevar dabut beibi/chali ar kuru papriecaties, raksta visas shiis mulkjibas par milestibu, kkadam gaidishanam - sagatavoshanam,  utt. lidz 13 gadiem es kkam lidzigi sekoju, kad beidzot pamegjinaju kko pa tiesam labu :D :D :D takaaa ieteiktu shito shtelli ik vienam kas doma ka jagaida kkada milestiba vai kkas tamlidzigs....

3 2 atbildēt